frustratie

Twee weken duurt de kwelling nu al, twee frustrerende weken.
Zijn vrouw en de nieuwe buurvrouw kunnen het uitstekend vinden. Ze gaan regelmatig samen weg en drinken bijna dagelijks koffie samen. Het is deze week al tweemaal voorgekomen dat ze bij het avondeten aanschuift. Goed, het heeft het sexleven van hem en zijn vrouw een enorme boost gegeven. Hij geniet van haar met volle teugen en dat is een welkome afwisseling. Ze hebben weer hete sex net als vroeger en hij loopt de hele dag te glimlachen. Alleen heeft hij steeds het verlangen naar de rode lippen en dat staat hem eigenlijk heel erg tegen. Hij weet zich met zijn gevoel geen raad. Voelt zich als een schooljongen en probeert er alles aan om er maar niet aan te denken.

En toch blijft het knagen en terugkeren in zijn dromen en dagdromen. Zijn vrouw heeft totaal geen weet van dit alles en verwelkomt zijn interesse in haar met veel enthousiasme. Ze heeft mooie lingerie gekocht en vorige week hebben ze zelfs sex in de vrije natuur gehad. Ze straalt en hij vraagt zich dagelijks af waarom hij daar niet met volle teugen van kan genieten en daar voldoening uit kan halen.

Vandaag is het weer raak. Als hij thuiskomt zitten ze samen op de bank thee te drinken. zijn vrouw en Emily wisselen een blik waarvan hij de intentie niet kan doorgronden.
“Wil je iets drinken lieverd?” vraagt ze terwijl ze opstaat en hem warm omhelst en kust.
“Ik lust wel een biertje!” antwoord hij “het is tenslotte weekend.” Ze loopt naar de keuken terwijl hij met een plof op de andere tweezitter neervalt. Emily nipt tevreden van haar wijntje en glimlacht vrolijk naar hem. Ze draagt weer hele hoge hakken, paarse deze keer. Voor de rest gaat ze gekleed in een nauwsluitende rok die haar rondingen goed doen uitkomen en een grijs truitje. Gefrustreerd kneed hij de spieren in zijn nek om zichzelf afleiding te geven van het kloppende gevoel in zijn ballen. Twee van die prachtwezens op zijn bank, het moest verboden zijn.

Na het diner heeft hij een afspraak met een oude vriend en met tegenzin stapt hij in de auto. Zijn vrouw en de buurvrouw achter latent op de bank. Na een rit van twintig minuten stopt hij voor het huis van zijn vriend. Het is echter geheel donker, er brand geen verlichting. Op zijn mobiel ziet hij nu pas het bericht van zijn vriend. Door de afleiding van die twee dames had hij helemaal vergeten op zijn mobiel te kijken voor hij van huis ging. Zijn vriend laat weten dat hij verhinderd is en de afspraak wil verzetten Zuchtend stapt hij weer in zijn auto en aanvaard te terugreis.

Als hij binnenkomt is het stil in huis. De dames zitten niet, zoals verwacht, lachend en wijn drinkend op de bank. Verbaasd loopt hij de kamer in en wil zijn vrouw al roepen als hij een zacht geluid hoort dat van de bovenverdieping komt. Nieuwsgierig loopt hij de hal in, trekt zijn schoenen uit en sluipt zachtjes de trap op. De deur van de slaapkamer staat op een kier en voorzichtig gluurt hij naar binnen. Het bloed gonst in zijn oren van spanning. Zijn vrouw ligt naakt op bed en de buurvrouw, gekleed in een prachtig lak rokje en bustier, staat er naast met een grote zweep in haar handen die ze over het lichaam van zijn vrouw laat strelen. In een oogwenk staat zijn pik als een springveer omhoog.
Dit is geil. Hij ziet hoe zijn vrouw rilt van genot.
“Jasmijn, hoe graag wil je dit?” De hese stem van Emily vult de kamer. “Zeg me wat je wilt!”
“Ik wil het heel graag Mevrouw!” Jasmijn haar stem klinkt verlangend en heet.
Hij kan nog net een kreun onderdrukken. Verlangend duwt hij met zijn handen op de grote bult in zijn broek. Oh mijn god, wat is dit geil! Hij leunt nog iets verder om alles goed te kunnen zien. Geen haar op zijn hoofd denkt er aan om dit te onderbreken.

Emily laat de zweep op de rug van Jasmijn neerkomen met een harde klap.
“Argh!” Jasmijn kreunt van genot. Emily grijnst en herhaalt de handeling tot de rug van Jasmijn rozerood is en ze ligt te kronkelen van genot. Dan loopt Emily naar een kist in de hoek. Ze tovert een rode strapp-on tevoorschijn en trekt hem aan. In een oogwenk heeft ze Jasmijn omgedraaid en de rozerode nep pik in de druipende kut van zijn smachtende vrouw gestoten. Na een paar stoten ziet hij zijn vrouw krampend en kreunend klaarkomen.

” Zo sletje, was het zo nodig?” Emily Stapt naar achteren en veegt de strapp-on schoon met een handdoekje. ” Ja Mevrouw.” hijgt Jasmijn, ze is nog helemaal in de wolken.
Emily draait zich langzaam om. “Dan moeten we je man maar even vragen om dat nog eens te doen hè Peter?” Ze rukt aan de deur en dan staat hij ineens in het volle licht en valt hij bijna de kamer in. Zijn hand nog om zijn gezwollen lid in zijn broek gesloten. Dit laat hij zich geen twee keer zeggen en met een kreun laat hij zijn broek zakken, klaar voor de strijd.

2 reacties op “frustratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s