64. Grandma know’s best. Opdracht 7 schrijfmarathon 2017

Geschrokken kijkt Eva haar oma aan. “Wat zeg je?” Haar ogen worden zo groot als schoteltjes.
Barbara moet moeite doen om haar lachen in te houden.
“Jij gaat gewoon mee naar de parenclub. Het wordt tijd dat je die stomme vriend van je eindelijk een vergeet. Het is nu 4 maanden geleden dat hij je heeft laten zitten en ik zeg Basta! “
Ma.. ma.. maar Eva stamelt van verbazing. “Geen gemaar, Barbara pakt Eva bij haar arm, je gaat naar huis douchen en zo en pakt je mooiste lingerie en komt dan terug naar hier. “
Resoluut werkt ze Eva de deur uit. “ Tot zo!” De woorden galmen na in Eva haar oren. Eerlijk gezegd is ze altijd al een beetje nieuwsgierig geweest naar wat er gebeurd in die parenclub waarvan ze weet dat haar oma die bezoekt.

Fris gewassen en met bibber knieën staat ze na een uurtje bij haar oma op de stoep. Barbara sleurt haar naar binnen en onderwerpt haar aan een grondige inspectie. Goedkeurend word ze bekeken. “Oké, nu moet je goed opletten. Ik ga je een collar omdoen. Dat wil zeggen dat je mijn subje bent. Hiermee voorkom ik dat er andere mensen aan je gaan zitten. Jij kunt je dan veilig voelen. Als je een leuke man ziet waar je gezellig mee wilt praten dan vraag je dat aan mij. Is dat duidelijk?“ Eva knikt opgewonden en een beetje overdonderd.
Goed! Ik ga nu even omkleden, neem jij maar een wijntje.”
Met trillende handen schenkt Eva een witte wijn in.
Barbara komt na tien minuten geheel gekleed in wit leer terug en bind een halsband om Eva haar hals.
In de parenclub is het druk en gezellig. Meerdere mannen en vrouwen zijn ‘aangelijnd’ en Eva voelt zich redelijk op haar gemak.
Barbara is in gesprek met een leuke man en ze stelt Eva voor als haar nieuwe sub in opleiding. De man, die zich voorstelt als Mike, kijkt haar belangstellend aan maar richt het woord tot Barbara als hij dingen over haar vraagt. Eva heeft geen idee waar ze het over hebben. Na een tijdje kijkt Barbara haar doordringend aan. “Wil je iets nieuws beleven?” Eva knikt en direct geeft Barbara de lijn door aan Mike.
Verbaasd maar ook vol opwinding kijkt Eva Mike aan. “Geen woord!” Zegt hij gebiedend en Eva volgt hem zonder iets te vragen naar een kleine ruimte. “Laat het maar over je komen.” Hij pakt meerdere touwtjes en zet haar hiermee vast aan de ringen in het plafond en in de vloer. Zijn handen glijden over haar lichaam. “Zeg het als je ergens niet aangeraakt wil worden” fluistert hij in haar oor. Eva is als in trance als zijn handen, licht als een veertje, over baar borsten, billen en venusheuvel glijden.
Ze trilt van genot. Zacht knijpt hij in haar tepels. Eva kreunt als een warm gevoel zich als een bal in haar onderbuik verzamelt. “Dat vind je lekker he?” De vraag wordt in haar oor gefluisterd. Als ze antwoord wil geven gaan Mike’s wenkbrauwen vragend omhoog.
“Volgens mij had ik ‘geen woord’ gezegd!” Eva slaat haar ogen neer en knikt. Dit voelt fantastisch, ze wil meer ontdekken en wacht gespannen af. Mike gaat achter haar staan en slaat op haar billen. Eerst zacht. Dan harder en sneller. Links, rechts, links, rechts.
De bal in haar onderbuik groeit en haar achterste gloeit. Zijn handen masseren nu haar achterste en glijden tussen haar benen. Hij kijkt haar doordringend aan.
“Je lekt jongedame. Sta je zo te genieten?” Eva werpt een blik op zijn handen die inderdaad drijfnat zijn en slaat haar ogen beschaamd neer. Mike grijpt een volle hand van haar haar en trekt haar hoofd omhoog. “Niets om je voor te schamen. Verre van dat juist. Mag ik je daar aanraken?”
Eva knikt, het voelt alsof ze op het punt staat iets geweldigs mee te maken. Mike laat zijn vingers eerst zacht over maar dan ineens diep in haar druipend natte kut glijden en begint haar verwoed te vingeren.
Eva schokt en voelt ineens overal vocht langs lopen. Spuitend hangt ze in de touwen aan het plafond en ze gilt het uit van genot als ze krampend klaar komt. Mike zoent haar in haar hals en bijt in haar nek terwijl hij fluistert: “Dat was één.” Eva haar ogen vliegen open. “Hoezo één? Kon dit vaker? Zou hij….?” Voor ze verder kon denken was ze al dik onderweg met orgasme nummer twee.
Barbara aait haar over haar hoofd als ze weer een beetje bij haar positieven komt.
“Snap je nu dat ik je meegenomen heb lieverd?” vraagt ze zacht. Eva knikt en haar ogen krijgen een vastberaden blik. “Ja, Ik snap het helemaal”.

Barbara heeft in één avond een generatiekloof van twee generaties overbrugd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s