63. Gelukkige B.O.B. opdracht 7 schrijfmarathon 2017

Gehypnotiseerd volgden mijn ogen de bewegingen van haar lichaam. Ze draait haar heupen alsof ze een eigen leven zijn begonnen. Mijn bloed pompt als bezeten in mijn kruis. Wow, wat kan die meid dansen en daarbij heeft ze ook nog een leuk gezichtje. Grijnzend draai ik me om. “Ik geloof dat ik verliefd ben!” Schreeuw ik tegen mijn half dronken vriendenclubje, dat joelend aan de bar staat. Ze brullen het uit van plezier. De vrijgezellen party van mijn neef is vanaf het begin een zuipfestijn geweest maar nu neemt het een andere wending.

De dame in kwestie heeft het joelende groepje in het oog gekregen en beweegt zich langzaam in hun richting. De bruidegom in spé word op een stoel gezet en getrakteerd op een lapdance. Waarbij de euro’s aan alle kanten in haar piepkleine slipje gestoken worden. Haar borsten wippen vlak voor zijn gezicht heen en weer. Terwijl ze danst kijkt ze over zijn hoofd mij diep in mijn ogen en likt haar lippen. Mijn al opgewonden lichaam reageert en ik voel hoe mijn erectie mijn broek strak trekt. Geamuseerd trekt ze een wenkbrauw omhoog en plooit haar lippen in een kus naar mij. Ik sta een beetje schaapachtig te grijnzen terwijl de dronken meute me op mijn schouders mept en joelt. “Onze BOB heeft sjans!” Ze duwen me tegen de danseres aan en joelen “trouwen, trouwen, strikjes op je mouwen!” Vrolijk begeven ze zich naar de bar, mij met het lekkere meidje achterlatend.
“Kom” fluistert ze in mijn oor en ze pakt mijn hand. Ze trekt me mee naar een deur achter het podium.

Achter die deur zoent ze me vol op mijn mond. Haar hand glijdt over mijn broek. “Hmmmm, daar heb ik wel zin in” kirt ze geil. Ze laat zich op haar knieën zakken en ritst mijn broek langzaam open. Voor ik het besef heeft ze mijn glanzende eikel in haar gulzige mondje genomen. Ik tril op mijn benen van genot. Diep in haar keel laat ze mijn kloppende paal glijden. Dan laat ze hem ontsnappen en likt ze mijn eikel tot ik hijg van genot. Ze likt en zuigt tot ik het bijna niet meer uithoud. Ze kijkt me aan, laat hem diep in haar keel glijden en trekt me aan mijn ballen nog dichterbij. “GIM ‘me, GIM ‘me!” roept ze tussendoor verrukt terwijl ze als een melkmachine over mijn pik glijdt. Ik schreeuw het uit van genot en spuit schokkend haar gretige mond vol warm zaad wat ze gulzig oplikt. Ze kust mijn eikel nog één keer en dan staat ze op. Ze zoent me vol passie en neemt mijn gezicht tussen haar handen.

“Bestel zo even de miniloempia’s” fluistert ze “dan doe ik er voor jou iets extra’s bij”. Met een huppeltje verdwijnt ze in de richting van de kleedkamers. Verdwaasd sta ik haar na te staren. Ik sluit mijn broek, fatsoeneer mijn kleding en loop de bar weer in. Aan de bar is de beneveling verder toegeslagen en ik zie dat de avond niet lang meer gaat duren. Ik bestel miniloempia’s voor de meute en wacht gespannen af.
Ze worden even later geserveerd met een papieren zakje er bij. Als ik het openmaak zit er een fortune cookie in. Geamuseerd breek ik het open. Het briefje er in is met de hand geschreven. Breng die jongens naar huis en kom dan terug, dan maak ik af waar ik aan begonnen ben xxx Vera. Ik laat de naam over mijn tong rollen Verrrra. Lekkerrrrrr.
Met een grijns draai ik me om. “Kom jongens, laatste biertje ik ga jullie thuis afleveren. Morgen moet er getrouwd worden.” Morrend geven ze gevolg aan mijn oproep en klagen over het voorbij zijn van hun vrijgezellenbestaan. Over mijn schouder kijk ik naar het podium en knik naar Vera. De grijns op mijn gezicht is breed als ik de mannen thuis aflever. Mijn avond begint nu.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s