62. Tafeltje delen? opdracht 6 schrijfmarathon 2017

Met een plof laat ik me in de stoel van het restaurant vallen. Mijn voeten doen pijn van het shoppen. De serveerster snelt naderbij om mijn bestelling op te nemen. Direct afrekenen want het is druk. Er kan geen glimlach af. Als mijn drankje arriveert kijk ik geïnteresseerd het restaurant door. Mijn blik valt op een donkerharige schoonheid. Ze kijkt me vrolijk aan. Brutaal stapt ze op me af. “Zullen we een tafeltje delen?” Zonder echt op antwoord te wachten ploft ze op de vrije stoel. Brutaaltje, denk ik en knik haar vriendelijk toe.

Ze blijkt een spraakwaterval. Als mijn aandacht verslapt raakt ze mijn arm aan. Na een tijdje laat ze haar hand daar liggen. Geschrokken kijk ik in haar ogen. “Ik vind je mooi.” Zegt ze terwijl ze mijn arm voorzichtig streelt. Ik ben verbaasd maar laat mijn arm liggen. Ze pakt mijn hand en drukt zacht een kus op mijn pols. Het bloed schiet naar mijn hoofd. Kan dit? Mag dit? Waarom voelt het zo fijn en vertrouwd? Haar zachte lippen op mijn pols doen mijn bloed sneller stromen. Ik denk aan mijn man die thuis wacht en vraag me af wat hij ervan zou denken.

“Ga je met me mee? Ik vind je heel erg leuk?” Haar ogen staan vragend. Abrupt neem ik een besluit. Ik pak haar hand en druk er een kus op. Ik wil dit. Dit voelt goed. Ze springt op en grijpt mijn hand. Samen lopen we met de armen om elkaar heen naar haar auto. Ze kijkt me verliefd aan en knijpt zacht in mijn knie als ik naast haar instap.

Haar kamer is klein en vol. De kleuren zijn fleurig net als de bewoonster. Ze neemt mijn gezicht tussen haar handen en kust me uitgebreid. Voor ik het besef ben ik naakt. Haar handen glijden over mijn lichaam. Ze vlijt me op haar sofa en streelt mijn dijen. Haar lippen volgen en even later glijd haar tong over mijn verlangende kutje heen. Ik kreun en voel haar grinniken. Ze likt en zuigt aan mijn kutje en even later voel ik mijn orgasme als een orkaan door mijn lijf razen. Ik kus haar op haar mond die zilt en vochtig is van mijn geil. Ze kleedt zichzelf uit. Voorzichtig ontdek ik voor het eerst een vrouwenlichaam. Na een poosje komt ze luid kreunend klaar. We kruipen tegen elkaar aan en zoenen.

Dan gaat plotseling de deur open en stapt mijn man over de drempel. Ik schrik en weet niet wat te zeggen. Hij kijkt verbaasd maar mijn vriendinnetje lacht. “Schatje, je geeft altijd zo hoog op van je vrouw. Ik vond dat ik die nectar nu eindelijk ook eens moest proeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s