61. Wandeling in de nacht. opdracht 5 schrijfmarathon 2017

Met een boog vliegt de steen voor hem uit. Hij heeft de slaap niet kunnen vatten. Nu loopt hij net als gisteren en eergisteren in de nacht door de stad. De kou bijt in zijn nek. ‘Waarom heeft hij geen das omgedaan?’ De snijdende wind ontwijkend slaat hij deze keer in links af. De ramen in de straat zijn donker behalve het huis op de hoek. Dat raam straalt warmte uit en trekt aan hem als een magneet. De net niet gesloten gordijnen gunnen hem een blik in een schaars verlichtte huiskamer.
Ineens schiet zijn hartslag omhoog. Hij kan amper geloven dat hij dit ziet. In de huiskamer ligt een vrouw op een salontafel. Haar lichaam glanst in het kaarslicht alsof ze ingewreven is met olie. Twee mannen strelen haar en ze geniet zichtbaar van deze aandacht. Hij voelt het bloed door zijn aderen pompen. Hij voelt hoe zijn kleding zich spant om zijn kloppende erectie die als bij toverslag is verschenen.
De mannen, die ook naakt zijn, glijden met hun naakte lijven over de vrouw heen. Een van hen plaatst zich tussen haar benen en glijd bij de vrouw naar binnen. Haar kreunen vullen de ruimte en hij hoort de man hijgen. De andere man vult haar mond.
Hij kijkt om zich heen of er nog andere mensen op straat zijn. Zijn hand glijdt over de kloppende bult in zijn broek. De vrouw kronkelt tussen de twee genietende mannen in en ze spoort ze met haar bewegingen aan om sneller te stoten.
Voorzichtig laat hij zijn hand in zijn broek glijden. Genietend van zijn eigen aanraking sluit hij even zijn ogen. Als hij ze weer opent is een van de mannen verdwenen.
Opeens voelt hij dat er iemand naast hem staat. De schrik slaat hem om het hart. Als hij kijkt staat de man die net nog binnen was naast hem. Hij draagt een badjas die aan de voorzijde niet gesloten is. Zijn hand omvat zijn glanzende erectie. De man gaat naast hem staan, knipoogt naar hem en begint zichzelf af te trekken terwijl hij door het raam naar binnen kijkt. Met een kreun komt de man klaar terwijl hij dikke klodders op het raam spuit.
Nagenietend kijkt de man hem aan. “Kom ik zal je aan mijn vrouw voorstellen. Dat zal ze heerlijk vinden.” Vol verwachting loopt hij mee en sluit hij de deur achter zich.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s