60. Surprise party. opdracht 3 schrijfmarathon 2017

Zij probeert zich te herinneren wie haar de sleutel heeft gegeven. Ze kan zich niet herinneren dat iemand haar uitgenodigd. En het is nog wel haar verjaardag. Geïrriteerd loopt ze naar de bar en besteld een cola. Haar telefoon trilt in haar achterzak. Er is en bericht op WhatsApp.

Nieuwsgierig? Cremerpark 24 over 10 minuten. Nico.

Haar ogen sprankelen van plezier. Toch een party. Maar wie the f*ck is Nico?
10 minuten later parkeert ze haar auto voor een groot huis waar alle ramen donker zijn. Even slaat de onrust toe maar ze gaat toch naar de deur en belt aan.
Zacht krakend gaat de deur open. Er staat niemand in de hal. Haar telefoon trilt weer.

Alles uit behalve slip. Rechts op kastje blinddoek. Doe om. Wacht.

Even later staat ze te huiveren in de hal. Voetstappen klinken. Een kus op haar wang en een bekende geur die ze niet kan huisbrengen. Warme handen strelen haar overal.

“Kom!” Zegt een vrouwenstem. De warme handen trekken haar mee een kamer in. Ze wordt achterover op een bankje geduwd. Lange haren strelen over haar naakte lichaam en warme lippen kussen haar tepels vol overgave. Ze kreunt van genot. Andere lippen sluiten zich om haar clit.

De blinddoek verdwijnt en verbaasd ontdekt ze haar vriendin Nicolle en een clubje vrienden van haar. “Happy Beurtday schatje, je krijgt van ons allemaal een beurt” lacht haar vriendin. Kreunend en genietend geeft ze zich over aan al die strelende handen. Wat een verrassing is dit!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s