59. Zomerstorm. opdracht 6 schrijfmarathon 2016

Ik weet ik even niet meer waar ik ben. Buiten rommelt de donder en het bliksemt voortdurend. Langzaam komt mijn geheugen terug. Ik ben in een goedkoop hotelletje in hartje Parijs. Zo een met toilet en badkamer op de gang. Ik grom geërgerd omdat ik (nu ik eenmaal wakker ben) natuurlijk moet plassen. Mijn hand gaat naar het lichtknopje van het lampje. “Knip” er gebeurt echter niets. “Fijn, stroomuitval!” mopper ik.
Nog half in slaap stap ik uit bed en grijp mijn kamerjasje, werp een blik uit het raam en zie dat de hele stad aardedonker is. Op de gang is het al niet beter. Ik voel langs de muren op zoek naar de deur. Hier was de badkamer toch ergens? Even later glijdt mijn hand over een kruk met een draaislot en ik stap naar binnen. Een felle pijn trekt door mijn grote teen als ik hem stoot tegen de wc pot. Opgelucht ga ik zitten terwijl ik mijn teen kneed. Ik ontlast me en trek door. Terug op de gang tast ik langs de wand tot ik de deur van mijn kamer (die ik op een kiertje open gelaten heb) vind. Ik sluit de deur, trek mijn jasje uit en glip in bed. De vermoeidheid van de reis zit nog in mijn lijf en voor ik het weet slaap ik verder.
Ik droom van een warm lijf dat tegen het mijne glijd van strelende handen die mijn borsten omvatten van hete kussen in mijn nek en een heerlijke mannelijke geur die mijn zinnen bedwelmd. Ik voel harige benen tintelend langs de mijne glijden.
Langzaam trekt de mist van de slaap uit mijn hoofd. Mijn zintuigen staan ineens op scherp. Dat heerlijke warme lijf is er nog steeds. De zalige mannelijke geur ook en er ligt een stevige arm om mijn middel. Mijn eerste reactie is gillen maar precies op dat moment plaatst de man die in mijn bed ligt zijn warme mond over de mijne en laat zijn tong diep in mijn mond glijden. Ik kan alleen beverig ademen.
Ik ben betoverd door zijn aanraking, zijn geur. Ik hoef niet te zien alleen te voelen, en wow dit voelt geweldig. Zijn handen glijden over mijn billen en hij duwt mijn onderlichaam tegen zijn kloppende erectie. Vuur schiet door mijn lendenen en ik voel hoe ik heel erg vochtig word. Zijn ademhaling wordt sneller en hij hijgt zacht in mijn oor. “Oui?” vraagt hij zacht fluisterend. Mijn hele lijf schreeuwt ja dus ik kan niet anders dan “Oui!” antwoorden. Hij laat zijn ingehouden adem ontsnappen en trekt me tegen zijn heerlijke lijf. Zijn handen zoeken en vinden mijn inmiddels drijfnatte kutje en ik hoor hem tevreden grommen. Ik heb inmiddels zijn heerlijke pik in mijn handen en voel zijn opwinding kloppen.
“Maintenant!” fluister ik in zijn oor. Met een snelle beweging lig ik ineens op mijn rug, in een vloeiende beweging is hij in mij. Zijn lid kloppend en warm in mijn verlangende kletsnatte kut. Ik kronkel van genot als hij langzaam in en uit beweegt met zijn warme pik. Zijn verlangende zoenen maken me zo geil dat ik wel wil schreeuwen van genot.
“Aaah  cherie, doucemant. “ Zijn hele lichaam spant als en veer. Ik ontspan en voel hoe hij het tempo langzaam weer oppakt. Ik ruik hoe zijn geur vermengd met de mijne als een honingzoet parfum de kamer vult. Zijn bewegingen versnellen en ik voel mijn orgasme naderen met elke stoot.
Ik schreeuw als de eerste schokken door mijn lijf trekken. Daarop pakt hij me stevig vast. Zijn sterke handen vouwen me dubbel terwijl hij me diep en hard neemt. Zijn adem giert door zijn keel. Ik spuit van genot en dat is voor hem de druppel. Schreeuwend komt hij diep in mij klaar. Ik kruip tegen hem aan en we vallen samen in een diepe slaap.
“Heerlijk, denk ik nog, zo’n onweersbui.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s