57. Luisteren. opdracht 6 schrijfmarathon 2016

De blik in haar ogen is onpeilbaar. “Had ik je gevraagd de kamer te dweilen?” Haar stem is rustig maar er zit niets vriendelijks in. “Nee, Mevrouw.” Ik sla mijn ogen neer om haar blik te ontwijken. “Nee, dat had ik niet gevraagd!” Haar stem niet meer dan krachtige fluistering. “Ga liggen!” Ik gehoorzaam en ga met mijn blote lichaam op de koude plavuizen vloer liggen. Een rilling schiet door mijn lijf.
“Spreid je benen!” Gehoorzaam doe ik wat ze vraagt. “Luisteren is niet je beste kant he?”
Ze loopt met grote passen om me heen terwijl ze met de rijzweep in haar ene hand haar andere hand bewerkt. Haar laarzen met de torenhoge stilettohakken tikken op de plavuizen. Het bloed suist naar mijn onderlichaam en mijn lid rijst langzaam omhoog.
“Oooh, dit vind je fijn?”
Even overweeg ik antwoord te geven maar haar blik voorkomt dat ik mijn mond durf open te doen.
“Ik verwacht van mijn slaaf dat hij goed luistert! Begrijp je dat?”
“Ja Mevrouw!” De rijzweep slaat venijnig op mijn tepel. “Harder!” “Ja Mevrouw! Ik begrijp het!” De opwinding in mijn stem is duidelijk te horen.
Ze lacht, “we zullen zien. Je hebt wel een lesje verdiend vind ik.” Langzaam loopt ze om me heen. Bij mijn voeten aangekomen blijft ze even staan. Dan stapt ze tussen mijn knieën en met de precisie van en chirurg plaatst ze haar naaldhak op mijn balzak, de voorvoet van haar laars rust op mijn kloppende erectie.
Mijn hele lijf kromt zich van pijn en sensatie. Ze kent me door en door maar dit heeft ze nog nooit met me gedaan. Ik kronkel van genot om te voelen en het zien van die heerlijke geile hakken op mijn balzak en die prachtige schoen bij mijn kloppende eikel. Ze kijkt me zwoel aan. Haar tong likt langs haar vuurrode lippen. Haar borsten bol gespannen in het korset. De rijzweep slaat hard op mijn tepels. Ik schok van genot. Ik kreun en spuit mijn zaad over mijn buik, borst en de vloer.
Ze glimlacht en zegt: “ Zo, NU mag je dweilen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s