54. opdracht uitgevoerd. opdracht 6 schrijfmarathon 2015

 

Daar sta ik dan. De opdracht was duidelijk. “Versier een VROUW” en heb seks met haar.

Een man versieren is makkelijk maar een vrouw? Ik heb geen idee waar te beginnen en hoe.

Spiedend kijk ik de bar rond. Mijn oog valt op een blondine. Ze heeft mooie borsten. Direct voel ik een reactie in mijn lichaam als ik er aan denk dat ik seks met haar zou hebben. Ze vangt mijn blik op en ik zie dat ze knipoogt. Ze wenkt met haar hoofd en ik weet niet hoe snel ik daaraan moet voldoen.

Als ik naast haar zit pakt ze mijn hand en drukt met haar mooie rode lippen een zoen op mijn handpalm waarbij ik haar tong voel kronkelen. Mijn onderlichaam roert zich, mijn slip is direct drijfnat. “Ha…ai, ik ben Chantal. De trage manier van spreken hypnotiseert me bijna. “Hoi” stamel ik, “ik ben Melissa”.
“Je bent mooi”. De rustig uitgesproken woorden hebben een mega impact op mij. Ik voel me heel erg tot deze vrouw aangetrokken.
“Kom!” Ze pakt mijn hand stevig vast en trekt me mee naar een deur achterin. “Ik wil je beter leren kennen.”
We lopen door een donker gangetje naar een kleine kamer achter in de bar. Als ze de deur sluit kijkt ze ondeugend naar me. “Wil je iets?” Ze zwaait met een fles likeur. Ik knik, ik voel me nerveus. We zitten dicht bij elkaar op de bank. Haar hand glijdt over mijn schouder en streelt mijn haar. Een zucht ontsnapt aan mijn lippen. Ze likt aan haar onderlip en ik zoen haar hartstochtelijk.

We zoenen en drinken en lachen en voor ik het weet zijn we beide enkel nog gekleed in onze string. Haar borsten deinen op en neer als ze beweegt. Ik leg mijn handen er omheen. Zacht streel ik de prachtige rondingen. Haar tepels staan fier en rozerood rechtop. Dan ineens klemt ze haar hand in mijn haar en duwt mijn hoofd naar haar borsten. “Zuigen!” zegt ze dwingend en ik voldoe graag aan haar bevel. Mijn hoofd tolt van de likeur en deze heerlijke zachte vrouw. Ze smaakt heerlijk en voelt nog fijner. Haar handen glijden over mijn lijf en ze schuift mijn string over mijn billen terwijl ze kneed en knijpt. Dan duwt ze me achterover op de bank en likt over mijn buik naar beneden. Ik kronkel van genot en houd mijn adem in als haar tong voorzichtig over mijn klit glijd. Ze kijkt ondeugend en laat langzaam een vinger in mijn druipend natte kutje glijden. “Aaaaaah.” Ik kreun van genot als ze zachtjes tegen mijn gevoeligste plekje in mijn kutje duwt. Ze grinnikt en zuigt op mijn klitje. “Kom schatje, geef jij Chantal eens je heerlijke liefdesvocht, Ik heb namelijk heel erge dorst!”

Ze zuigt en likt en drukt onderhand van binnen op mijn g-spot. Ik draai en kronkel en voel ineens hoe zich een druk in mijn onderlijf opbouwt. Dit heb ik nog nooit gevoeld.
Ik wil dat ze stopt en toch ook niet. Ik voel hoe ze sneller in en uit mijn kutje beweegt en harder duwt daarbij. Ik ben alleen nog maar kut. Alles spant en krampt. Ik gil hard als ineens de ontlading komt en ik voor het eerst van mijn leven spuitend klaarkom.

Ze zuigt en likt alles tot de laatste druppel op en komt dan grijnzend tussen mijn dijen tevoorschijn.
Ze knipoogt en zegt: “Meneer had gezegd dat je lekker was maar hij had niet gezegd dat je zo heerlijk zou smaken.” En terwijl ze me vol op de mond zoent komt mijn Meneer lachend binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s