53. opdracht 5 vibrator schrijfmarathon 2015

Wederzijds genoegen.

“Ze heeft me meegenomen!”

Vol spanning zit ik in het witte plastic tasje. Ik had de moed al opgegeven na al die handen die mijn verpakking betast hadden. Sommige lacherig of ongeïnteresseerd maar nog nooit met oprechte belangstelling zoals vandaag.
Ze is mooi! Met een verwachtingsvolle blik liet ze haar vinger over mijn verpakking glijden. Ik ben direct onder de indruk. Ik wil dat ze die vinger langs mij laat glijden terwijl ik sidder van genot. Dan sluit ze haar hand om mijn verpakking en in beland in een plastic tasje.
In het tasje wacht ik vol spanning op wat komen gaat en uiteindelijk voel ik haar hand om mijn verpakking.
Ik bevind me in een kamer met een bed en zacht licht. De vrouw is slechts gekleed in een doorzichtig omhulsel van kant. Ondanks mijn blijdschap ben ik gespannen. Voorzichtig verwijderd ze mijn plastic omhulsel.
“Wat is ze zacht, en wat ruikt ze lekker deze vrouw.” Haar vingers betasten mijn “huid” en bijna begin ik spontaan te trillen. Ze raakt mijn zachte plekje aan waaronder mijn motortje zit en meteen tril ik van genot en brom ik van genoegen.
“Je bent precies goed, niet te groot en lekker handzaam!” haar stem is aangenaam zwoel en vol verwachting.
Haar lippen kussen het puntje van mijn lijf. Haar tong is warm en nat en haar lippen zacht.
“Nu gaat het gebeuren! Voor de allereerste keer!” Mijn lichaam trilt van opwinding als ze mij over haar prachtige lijf naar beneden beweegt. Haar lichaam is zacht en glad. Ik geniet van elke centimeter die ik onder me voel. Dan glijd ik tussen haar schaamlippen en ze kreunt van genot als mijn trillende lijf haar clitoris streelt. Ik voel hoe haar lichaam draait en het vocht langs mijn trillende lijf loopt.
“Dit is het waarnaar ik verlangd heb! Dit genot geven!” Ik brom en tril nog harder als ze mijn knopje indrukt tot het maximale toerental. Haar lichaam spant en draait en haar ademhaling versnelt.
Ze kreunt harder en hijgt terwijl ze mij in en uit haar nu drijfnatte schede beweegt.
Dan ineens schreeuwt ze en haar hele lichaam schokt en schud. Ze houdt me stevig vast terwijl ze mijn knopje indrukt zodat ik steeds langzamer ga trillen.
Uiteindelijk lig ik stil en geniet van mijn warme natte omgeving. De mooie vrouw haalt me tevoorschijn, likt mijn lijf schoon en zegt met een glimlach: “Again!”

door secret2all Geplaatst in erotiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s