51. Bed Bezet

Zachtjes doet hij de deur van de woning open. Hij wil niemand wakker maken. Zijn vriend zal niet blij zijn als hij om 3 uur ’s nachts ineens wakker schrikt.
De avond is niet verlopen zoals gepland. Zijn vriendin heeft hem de bons gegeven en hij had er op gerekend dat hij met haar mee zou rijden. Er reden geen bussen meer en tot overmaat van ramp heeft hij vergeten zijn betaalpas mee te nemen.
Al met al een rotavond dus. Zijn contante geld was net genoeg geweest om de bar-rekening te betalen. Gelukkig had hij de sleutel van het appartement van zijn vriend nog in zijn jaszak.
Nu loopt hij dus met zijn schoenen in zijn hand door de gang en probeert geen geluid te maken.
De deur van de logeerkamer opent zonder kraken. Met een zucht sluit hij de deur achter zich. Hij ontkleedt zich en schuift tussen de lakens van het tweepersoons bed. Net als de slaap hem overmand voelt hij ineens een hand over zijn borst glijden. Zijn verbazing is groter dan zijn schrik. De hand glijdt lager en streelt zijn nog slappe pik en ballen. Zacht fluistert de dame “Schatje, je bent laat. Waarom heb je me zo lang laten wachten?” Verbaasd probeert hij te ontdekken wie er naast hem ligt maar er is te weinig licht om iets te zien.
Lippen drukken in zijn hals en borsten tegen zijn borst. Ze ruikt heerlijk deze dame en hij voelt zijn bloed pompen door zijn aderen. Zijn lid richt zich op en hij voelt haar vingers er overheen glijden. Zacht kirrend kruipt ze dichterbij. Ze verdwijnt onder de dekens en haar lippen glijden over zijn buik. Hij kan een grom van genot niet onderdrukken als haar mond zich sluit om zijn verlangende eikel. Zijn handen klauwen in de dekens. Haar mond zuigt hem naar binnen en haar tong danst om zijn eikel. Het bloed gonst in zijn hoofd. Men een grom trekt hij haar naar boven en draait haar op haar rug.
“Oooh!” zucht ze verbaasd terwijl ze haar onderlijf tegen hem aan rijd. “Oooh ja. Neem me, hard en diep!” Terwijl ze dit zegt duwt ze weer haar opgewonden lijf tegen hem op.
Hij ruikt haar opwinding en kan zich niet langer bedwingen. Met een stoot vult hij haar druipend natte, verlangende kut met zijn kloppende erectie. Ze kreunt van genot en kronkelt op zijn pik. “Ja, Oooh ja! Lekker, wat ben jij lekker!” Ze duwt tegen zijn stoten in zodat het kletst. Harder en harder gaat het.
Ze neukt alsof haar leven er van af hangt. Grommend verliest hij zich met elke stoot dieper in haar veeleisende lijf. Hij voelt hoe het bed steeds natter wordt van het vocht dat uit haar lijf langs zijn ballen naar beneden loopt. Zijn Handen grijpen haar heen en weer wippende borsten en knijpen hard. Ze schokt van genot en komt spuitend klaar. Haar hele lichaam schudt van de schokken die door haar heen trekken. Haar kut voelt ineens als een wringer en met een laatste stoot spuit hij zichzelf diep in haar melkende kut leeg. Langzaam laat hij zich op haar zakken. Hij valt in slaap met een glimlach op zijn lippen. Dit was een betere afloop van de avond als hij ooit had kunnen hopen.

Als hij wakker word is hij alleen. Er is geen spoor van een dame meer te bekennen. Verbaasd loopt hij naar de douche en kleed zich daarna aan.
Als hij de keuken binnen komt zit zijn vriend met zijn vrouw Marja aan tafel te ontbijten. “Hé, jij hier?” zijn vriend is verbaasd hem te zien. “Waar heb je geslapen? Toch niet in de logeerkamer he? Daar sliep een vriendin van Marja.” Zijn vriend kijkt hem vragend aan.

“Echt? Ik dacht dat ik gedroomd had.” Met een onschuldig gezicht gaat hij zitten en neemt een kop koffie. Als hij die op heeft staat hij op en vraagt onschuldig. “Heb je haar adres dan ga ik even eh…. kennis met haar maken.” Terwijl hij naar de deur rent om het kussen van de stoel te ontwijken dat zijn vriend naar hem gooit knipoogt hij naar Marja en maakt het gebaar van “ik bel je.”

door secret2all Geplaatst in erotiek

3 reacties op “51. Bed Bezet

  1. Pingback: Bed bezet | Tien Tinten Rood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s