46. Ziek?

Hij opende zijn ogen en was zich niet direct bewust van zijn omgeving. Zo heerlijk had hij gedroomd. Hij droomde al maanden van háár. Haar mooie ronde borsten en billen, haar geheimzinnige glimlach. Zijn hand gleed onder het dekbed naar zijn immer aanwezige ochtend erectie. Hij trok en kneedde deze even en kreunde gefrustreed. Hij moest de volgende stap zetten, haar een op een ontmoeten haar veroveren maar hoe ging hij dat aanpakken? Ze woonde aan de andere kant van de stad. Dat had hij inmiddels wel ontdekt. Haar warme glimlach als hij door de deur van het kantoor op de vierde verdieping stapte maakte elke keer dat er gloeiend lood in zijn onderbuik vloeide. Ze wond hem zo erg op dat hij bijna niet meer voor zichzelf in stond. Pffff, als hij aan haar bleef denken had hij vast de hele dag een stijve. Hij stapte uit bed, liep naar de badkamer en stapte onder een zeer frisse douche. Zijn hoofd moest helder worden.

Om acht uur stapte hij vol energie van zijn frisse douchepartij en met goede zin over de drempel van het kantoor op de vierde verdieping.
Ze was er niet! Hij miste haar glimlach achter de balie waar ze normaal klaarstond om gasten te ontvangen, koffie te serveren en mensen naar hun afspraak te begeleiden. Fronsend liep hij naar zijn eigen kantoortje en toetste het nummer van de centrale in. Een vreemde stem beantwoordde zijn oproep. Op zijn vraag waarom zijn vertrouwde telefoniste er niet was werd er door haar vervangster geantwoord dat deze haar stem kwijt was en voorlopig niet zou kunnen werken. Hij informeerde naar haar adres om haar een kaartje te sturen en kreeg dit direct van haar vervangster. Zijn dag kon niet meer stuk. Dit was waar hij op gewacht had, een meevaller. Hij werkte de hele dag met een grote glimlach op zijn gezicht.

Om vijf uur stapte hij in zijn auto en reed naar de andere kant van de stad. Het was druk op de weg en het duurde wel even voor hij de buurt waar ze woonde bereikte. Nu hij eenmaal daar was wist hij niet meer precies hoe hij dit zou moeten aanpakken. Vertwijfeld zat hij in zijn auto en vroeg zich af wat zijn volgende stap zou zijn. Hij kon toch niet zomaar aanbellen en haar stompzinnig aanstaren? Aan de overkant van de straat ontwaarde hij een groentewinkel. Hij zou een fruitschaal meenemen en die langsbrengen. Het klonk als een goede smoes. Of ze hem zou geloven was de vraag maar het was in ieder geval beter als grijnzend in de deuropening staan en er dom uitzien.

Even later belde hij bij haar huis aan gewapend met een leuke fruitschaal en alsnog een grote grijns. Voorzichtig ging de deur open. Ze was gekleed in een huispak, niet zo’n slonzig geval maar een strak zittend pak van zachte velours. Het was hem direct duidelijk dat ze er niets onder droeg. Haar blik was verbaasd maar niet afwijzend. Ze lachte en maakte een gebaar naar haar keel.
“Ik weet het, daarom kom ik je even wat vitamines brengen!” Hij voelde de warmte door zijn onderlichaam schieten en hoopte dat het haar niet zou opvallen dat zijn broek direct strakker zat. Ze knikte opende de deur verder en maakte een uitnodigend gebaar. Eenmaal binnen zag hij direct dat ze op de bank in de huiskamer gelegen had onder een dekentje. Lege bekers en bordjes stonden op de tafel en haar laptop stond open op de bank. Snel klapte ze deze dicht. Hij had echter wel gezien dat ze pikante foto’s aan het bekijken was geweest. Ze pakte een papiertje en schreef “thee? Koffie? “
“Koffie graag!”
Ze knikte en liep weg. Hij liep achter haar aan naar de keuken.
“Je woont leuk!” Hij liet zijn blik door de keuken gaan en bekeek onderwijl haar achterkant met bewondering. Ze lachte en maakte een buiging. Ze had zich niet opgemaakt en haar haar hing los. Ze had mooie ogen met een ondeugende twinkeling er in. Verbaasd besefte hij zich dat hem dit nooit eerder opgevallen was. Zou het haar amuseren dat hij op bezoek gekomen was of maakte ze zich vrolijk omdat ze hem doorzien had? Hij stond vlak bij haar en kon haar parfum ruiken. Ze rook heerlijk verleidelijk. Even sloot hij zijn ogen en ademde diep in. Toen hij zijn ogen weer opende keek hij direct in de hare. Ze lachte en even dacht hij dat ze knipoogde naar hem. Zijn verbeelding moest hem parten spelen. Ze hield hem een suikerpot en koffiemelk voor met een vragend gezicht. Hij knikte afwezig en ze deed van beide iets in zijn koffie. Samen liepen ze naar de woonkamer en gingen op de bank zitten. Hij praatte wat over het werk en ze luisterde en knikte af en toe. Zijn blik werd getrokken naar de ritssluiting van haar huispak. Was de rits zo ver los geweest? Of verbeelde hij zich dat hij hoger gesloten was geweest toen hij binnen kwam? Ze boog naar voren om haar kopje op de tafel te zetten. Hij voelde de bekende warmte door zijn onderlichaam schieten toen zijn blik diep in haar decoleté gleed. Hij kreeg het ineens heel erg warm. Haar hand gleed op zijn knie en haar ogen keken hem vragend aan. Hij kreunde gefrustreed en greep haar hand. Ze glimlachte en keek hem ondeugend aan. Haar andere hand gleed over zijn bovenbeen en de rillingen schoten door zijn lijf. Ze boog voorover en bracht haar lippen naar zijn oor. “Ik weet waarom je hier bent” fluisterde ze uiterst zacht in zijn oor.
Hij keek haar diep in haar ogen. “Waarom dan?”
Ze glimlachte en liet haar hand zachtjes over het gedeelte van zijn broek glijden dat steeds strakker kwam te staan. “Omdat ik zie wat je wilt! En omdat ik jou ook wil!” Ze beet en likte zachtjes aan zijn oorlel. Dit was te veel om te verdragen. Hij trok haar dicht naar zich toe en liet zijn mond op de hare neerkomen. Zijn tong verkende haar mond en ze zoende hem gewillig terug. Hij liet zijn handen over haar rug en haar billen glijden en trok haar nog steviger tegen zich aan. Oooh, ze voelde goed en wat waren haar borsten groot en zacht tegen hem aan. Zijn erectie voelde als een gloeiende pook in zijn broek en zijn hartslag bonsde in zijn oren.
“Ik wil jou al heel lang zoenen, beminnen en laten kronkelen van genot” hijgde hij tegen haar lippen “maar ik wil niet dat je daar spijt van krijgt!”
Ze kneep zacht in zijn kloppende stijve en grijnsde naar hem toen hij hijgde. “Spijt, ikke? Echt niet!” haar stem was bijna niet te verstaan. Langzaam trok ze de rits van zijn broek naar beneden om zijn kloppende erectie de ruimte te geven. Ze keek hem ondeugend aan en liet haar hand in zijn broek glijden. Haar koele vingers waren heerlijk op zijn hete vlees. Hij liet zich achteover in de bank zakken en voelde hoe ze zijn staalharde pik uit zijn broek bevrijde. Ze bekeek zijn pik van alle kanten en likte voorzichtig aan zijn glimmende eikel. Het gevoel van haar tong over zijn eikel was een zaligheid. Zijn hele lichaam schokte van genot. Ze zoog zijn eikel in haar mond en hij kreunde en klauwde met zijn handen in het bankstel. Ze keek op en hij zag aan haar ogen dat ze hier net zo van genoot als hij. Haar blik was opgewonden en verlangend. Deze vrouw wilde hem net zo als hij haar. Zijn handen gleden om haar hoofd en hij duwde haar naar beneden om zijn pik om diep in haar keel te kunnen stoten. Ze kokhalsde maar protesteerde niet en keek hem met een geile blik aan. Alleen van die blik zou hij al klaar kunnen komen. Hij stootte nog een paar keer en trok haar gezicht toen van zijn pik af en naar zijn mond. Zijn tong vond de hare en ze zoenden terwijl hij de rits van het huispak opende. Haar borsten wiebelden heen en weer toen ze bevrijd werden uit de zachte stof. Abrupt duwde hij haar achterover op de bank en omvatte haar grote zachte borsten met zijn handen. Ze kreunde en kromde haar rug om haar borsten in zijn richting te duwen. Haar tepels stonden stijf, mooie stevige tepels op een grote tepelhof, hij knabbelde en zoog en ze draaide vol ongeduld haar borsten tegen zijn mond.
Dit had hij niet verwacht maar het beviel hem prima. Ze was zelfs nog mooier als in zijn dromen en zeker veel geiler. Ze duwde haar onderlichaam tegen het zijne en liet er geen misverstand over bestaan wat ze van hem wilde. Haar nagels gleden over zijn rug en kneedden zijn spieren.

Hij moest haar proeven! Zijn handen trokken haar broek van haar mooie ronde billen en onthuldden en prachtig kaalgeschoren kutje. Bij het idee dat hij haar zou proeven liep het water hem in zijn mond. Hij richte zich op en bekeek deze vrouw van top tot teen. “Je bent echt een lust voor het oog!” Ze bloosde toen hij dit zei en trok zijn gezicht naar zich toe. Zijn lippen gleden over haar buik en lager over haar venusheuvel. Haar kon de zilte geur van haar kutje ruiken. Het puntje van zijn tong gleed over haar klitje en hij voelde hoe ze rilde van genot. Ze rook niet alleen heerlijk maar smaakte ook goed. Zijn hele tong schoof diep in haar kutje om maar zoveel mogelijk van deze heerlijke sappen te kunnen oplikken. Haar lichaam reageerde op wat hij deed en haar sappen stroomden rijkelijk in zijn mond. Hij liet twee van zijn vingers in haar openstaande kutje glijden en haar lichaam krampte om zijn vingers heen. Sneller bewoog hij zijn vingers in en uit haar drijfnatte spleetje terwijl hij haar klitje zoog en zachtjes beet. Kreunend drukte ze haar onderlichaam steviger tegen zijn mond aan. Ze schokte en rilde van genot, gromde en trok zijn gezicht met haar handen nog steviger tegen haar kutje aan. Golven van haar vocht spoten zijn mond binnen toen ze schokkend en kreunend klaarkwam. Zijn vingers werden afgeklemd in haar krampende kutje en het was bijna onmogelijk deze nog te bewegen. Langzaam liet hij haar klitje ontsnappen uit zijn greep en kuste en likte tot ze niet meer schokte.

Ze slaakte een diepe zucht en keek hem glazig aan. “Hmmmmm”, kreunde ze en ze maakte een gebaar met haar hand waaruit bleek dat ze wilde dat hij in haar zou komen.
Zijn broek, schoenen en overhemd vlogen door de kamer gevolgd door zijn boxer en sokken. Haar blik gleed goedkeurend over hem heen. Hij schoof haar onderlichaam naar de rand van de bank en zette zichzelf op zijn knieen er tussen. Langzaam plaatste hij zijn eikel tegen haar warme natte lippen aan. Zijn blik zocht de hare. Hij wilde zien hoe ze genoot als hij zich diep in haar zou laten zakken. Ze keek hem aan en opende haar mond alsof ze hem wilde aanmoedigen. Met een beweging stootte hij diep in haar gretige kutje, dat hem omsloot als een handschoen. De warmte en zachtheid van haar lichaam omhelse hem. Hijgend liet hij zich tegen haar aan zakken. Dit voelde geweldig. Ze draaide met haar onderlichaam om een beter gevoel te krijgen. Door zijn hele lichaam schoten rillingen van genot. Zijn ballen tintelden van opwinding en hij voelde hoe de hitte in zijn onderlichaam naar een kookpunt schoot. Met een wilde beweging trok hij zijn pik uit haar om hem met dezelfde vaart weer diep in haar te stoten. “ Oooh” kreunde ze, wat hem aanspoorde nog sneller te stoten. Ze kronkelde op zijn paal en hij genoot van het geluid dat het in en uit bewegen van zijn lul in haar knijpende kutje maakte. Sneller en harder neukte hij haar en de hitte en kramp in zijn ballen was overweldigend. Het voelde alsof hij elk moment kon exploderen. Ze krabde over zijn rug en beet hem in zijn nek en gromde toen haar lichaam voor de tweede keer meegesleurd werd in een orgasme. De ritmische krampen van haar klaarkomende kutje om zijn paal waren te veel om te weerstaan en met een oerkreet voelde hij hoe zijn ballen hun lading door zijn lul diep in haar verlangende kutje spoten. Keer op keer spoot hij een straal zaad diep in haar lichaam tot hij uitgeput en hijgend op haar lichaam neer viel.
Hijgend keek hij haar aan en zag de tevreden glimlach op haar gezicht terwijl haar lichaam nog na schokte van haar orgasme.
“Hmmmm, dat was heerlijk.”
“Zeker, fluisterde ze, laten we dat nog eens doen.”

6 reacties op “46. Ziek?

 1. Mijn vriendin betrapte mij bij het lezen van dit verhaal op de tablet. Na wat meelezen, knielde ze tussen mijn benen, en haalde mijn al voorvocht lekkende erectie uit mijn broek. Kortom, na slechts een paar minuten pijpen kwam ik steigerend in haar mond klaar. Bedankt voor een heerlijk orgasme!

 2. Hi secret2all,
  even een korte reaktie want ik probeer vakantie te houden.
  Je vroeg naar de mannelijke invalshoek van het verhaal. Ik vind de mannelijke impulsen absoluut geloofwaardig. Ook de ontwikkelingen zijn weer leuk om te volgen. Enkele schrijfsuggesties: 4e zin = haar mooie t/m
  borsten een billen= mijn versie = haar glimlach (geef die karakter bijv/
  provocerende/afwachtende/raadselachtige) en de mooie ronde vormen van
  haar volle borsten en billen= suggestie 5e zin = zijn hand t/m staalharde
  erectie= mijn suggestie= zijn hand gleed onder het dekbed naar de ochtendeditie van zijn bijna voortdurende erectie=
  Ik zou het woord staalhard pas gebruiken wanneer het er echt heet aan toegaat. Hartelijke groet, Willem van Batenburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s