45. Voicemail

Lui rekte ze zich uit. Ze had heerlijk geslapen. De zon piepte door een kiertje haar slaapkamer binnen. Vol verwachting gleed haar hand naar het nachtkastje om haar telefoon te pakken. Zou hij?…… Haar verwachting werd bevestigd. Het lampje knipperde. Haar hand trilde licht toen ze inlogde om haar voicemail af te luisteren.
Het was afgelopen zomer begonnen, de berichtjes. Ze gaf haar telefoonnummer wel vaker aan een onbekende zodat ze haar op Whatsapp konden bereiken. Daarom was het voor haar niet te achterhalen wie dit nu in werkelijkheid was. Als ze het nummer probeerde te bellen werd er niet opgenomen en haar zoektocht op het net had ook al niets opgeleverd.
Zijn stem was prettig, warm, liefdevol maar gebiedend. Hij vertelde haar tot in de kleinste details wat hij met haar zou willen doen en dat wond haar enorm op.
Ze had het aan niemand verteld. Haar vriendinnen zouden het niet begrijpen, het ranzig, ongepast en zelfs gevaarlijk vinden maar ze kon geen weerstand bieden aan deze opwindende berichtjes.
Vandaag was het bericht kort. “Sta op! Trek een rokje aan, kousen en hakken en ga zonder slipje boodschappen doen!” Zijn warme stem bezorgde haar direct harde tepels en ze voelde dat ze vochtig werd. Mmmm, wat was er toch met haar aan de hand? Dit was anders als normaal! Een opdracht! Normaal vertelde hij haar tot in de details wat hij met haar zou willen doen als hij haar zou beminnen. Ze trok haar wenkbrauwen op. Zou hij haar observeren? Weten waar ze woonde? Even voelde ze zich paniekerig tot ze zich realiseerde dat het tot nu toe allemaal heel rustig gegaan was en dat er geen reden voor paniek was.

Dus stapte ze uit bed en liep naar de badkamer. Ze bekeek zichzelf uitgebreid in de spiegel. Mooi was ze niet tenminste ze zou zichzelf nooit mooi noemen. Ze vond dat ze wat aan de mollige kant was. Mooie borsten en billen dat wel maar ze had liever wat langer geweest. Ze haalde haar schouders op en stapte onder de douche. Het warme water voelde zalig over haar lichaam en ze zeepte zich in met de gedachte dat het zijn handen waren. Haar tepels richten zich op onder haar handen. Oooh, ze was erg opgewonden geraakt bij het idee dat ze zonder slip naar buiten ging en het idee dat hij haar misschien wel observeerde maakte het nog spannender.Even overwoog ze om zichzelf te bevredigen met de douchekop maar verwierp het omdat ze nog langer van deze heerlijke spanning wilde genieten.Met zorg zocht ze een kort zwart rokje, kousen met naad en een leuk truitje met lage uitsnijding uit, maakte zich op en borstelde haar haren. Een blik in de spiegel deed haar goedkeurend knikken. Ze maakte een kusbeweging naar zichzelf met haar vuurrode lippen en ze sprayde haar favoriete parfum in haar hals. Zo, ze was er klaar voor! Beneden gekomen maakte ze snel koffie en besloot niet te eten. Haar maag zat in een knoop van de spanning. Gehaast dronk ze haar koffie, pakte haar jas en stapte in de auto naar de supermarkt.
In de auto voelde ze hoe opgewonden ze was. Haar hele kruis was drijfnat. Het idee dat iemand het zou merken beschaamde haar maar wond haar tegelijkertijd ook op.

In de supermarkt was het redelijk rustig. Ze pakte een kar en deed gespannen haar boodschappen terwijl ze voortdurend om haar heen keek om te zien of ze “hem” misschien ergens aan zou herkennen. Ze had totaal geen idee hoe “hij” er uit zou moeten zien dus het was vergeefse moeite. Bij het brood aangekomen was ze inmiddels helemaal hyper geworden. Ze pakte een brood uit de stelling en terwijl ze naar haar kar terugdraaide botste ze tegen een man aan. Hij keek haar aan en verontschuldigde zich, daarna liep hij de andere kant op met een brood in zijn hand. Even dacht ze dat dit “hem” kon zijn maar hij besteedde verder geen aandacht aan haar dus liep ze verder. Ze rekende af met een gevoel van teleurstelling. Ze had zo gehoopt dat hij zich kenbaar zou maken dat het huilen haar nader stond dan het lachen. Toen ze de boodschappen in haar auto wilde zetten trilde haar telefoon. Het was een Whatsapp bericht van “zijn” nummer. “Laat iets vallen en buk om het op te rapen!” stond er. Schichtig keek ze om zich heen. De parkeergarage was rustig, een gezin bij hun auto aan de ene en aan de andere kant en een stelletje dat knuffelend de boodschappen stond in te pakken. Haar hand gleed in de tas en pakte er iets uit. Toen ze keek zag ze dat het een pakje vleeswaren was. Giechelend om de vergelijking liet ze die onopvallend op de grond glijden. Na nogmaals om zich heen te hebben gekeken bukte ze zich voorover om het pakje op te rapen. Benen iets gespreid en gewoon voorover. Zodat je volledig zicht op haar blote kutje zou hebben. Als ze dan bukte wilde ze ook goed bukken. De koude lucht voelde heel opwindend aan haar natte kruis. Ze genoot van het idee dat “hij” ergens vlakbij was en haar zou zien in deze kwetsbare houding. Ze deponeerde het pakje weer in de tas, zette het in de auto en reed met de kar terug naar het verzamelpunt. Daar aangekomen moest ze wachten op iemand die met zijn kar stond te prutsen. Bij nader inzien bleek het de man te zijn die ze bij het brood bijna ondersteboven gelopen had. Hij grijnsde naar haar en liep naar zijn auto. “Zou hij het dan toch…………?” Haar ogen volgden hem naar zijn auto waar ze een vrouw en twee kleine kinderen in ontwaarde. “Nee! vast niet.” Waarschijnlijk had hij haar actie van daarnet gezien en had ze hem een fijne dag bezorgd. Ze haalde haar schouders op en liep terug naar haar auto. Verbaasd keek ze naar de voorruit. Er zat een rode roos tussen de ruitenwisser met een kaartje. Snel pakte ze de roos en las het bericht. “Bedankt! XXX” stond er op. Hij was dus toch in de buurt geweest en had haar gezien. De vlammen sloegen haar uit van de spanning.

Thuisgekomen ruimde ze haar boodschappen op en maakte het huis schoon. Ze was zo in gedachten verzonken over wat er vanochtend gebeurd was dat ze niet de moeite had genomen zich te verkleden. Ze voelde zich teleurgesteld omdat ze gehoopt had eindelijk een glimp van hem op te vangen maar ook opgewonden omdat ze wist dat er meer leuke dingen zouden gaan gebeuren nu. Ze had net haar wasgoed in de kast opgeruimd en wilde gaan zitten om koffie te drinken toen ze weer een Whatsapp berichtje kreeg. “Trek je jas aan, ga naar het café op de hoek en bestel een espresso”. Haar mond viel open van verbazing. Dit had ze niet verwacht. Twee opdrachten op een dag. Hij wilde haar misschien toch gaan ontmoeten. Ze fatsoeneerde haar haren en make-up, schoot haar jas aan en stapte de deur uit. Ze was tot het uiterste gespannen maar het tikten van haar hakken op de straat stelde haar enigszins gerust.

Bij het café aangekomen weifelde ze even maar haar nieuwsgierigheid won het van haar angst voor het onbekende. Met een glimlach stapte ze door de deur naar binnen, zocht een leeg tafeltje in het gezellig drukke café. Ze bestelde een espresso en realiseerde zich ineens dat hij niet kon weten dat ze dat graag dronk. Deze man wist veel van haar en ze had geen idee wie hij was en hoe hij dat wist. De koffie smaakte haar goed en ze keek belangstellend om zich heen. Aan de bar zaten een stel vrienden druk in gesprek. Bij het raam zat een clubje mensen die iets te vieren hadden en luidruchtig lachten en praatten. Er was dus geen “grote onbekende” te zien. Langzaam ontspande ze zich en dronk ze haar koffie. De man achter de bar was knap en had een vrolijke uitstraling, er stond leuke muziek op en het was gezellig druk. Ze bestelde nog een espresso en toen ze die op had zag ze dat de mannen aan de bar zich klaarmaakten om te vertrekken. Met een glimlach bekeek ze de uitbundige manier van afscheid nemen. Ze rekende haar koffie af en stond op om haar jas aan te trekken toen deze al voor haar opgehouden werd om aan te trekken. Verbaasd draaide ze zich om en keek in het knappe gezicht van een van de mannen van wie ze gedacht had dat ze allemaal vertrokken waren. Hij hielp haar beleefd in haar jas en ze bedankte hem. “Kom!” zijn stem was in het echt nog dieper en warmer. Hij pakte haar bij haar elleboog en zwaaide de barman gedag en trok haar mee naar de uitgang. Zijn hand gleed warm in haar middel en ze voelde hoe haar lichaam op zijn aanraking reageerde.

Buitengekomen liep hij met haar in de richting van een donkere auto. Ze voelde zich nerveus en alsof hij het aanvoelde draaide hij haar gezicht naar hem toe. “Vertrouw je me?” Ze keek in zijn donkere ogen en knikte. “Geloof je dat ik niets zal doen wat jij niet wilt?” Weer knikte ze. “Stap in dan!” Hij hielp haar plaats te nemen in zijn auto. Toen hij ingestapt was draaide hij naar haar toe, zijn hand gleed in haar nek en zijn mond daalde op de hare neer. Zacht en verkenend kuste hij haar lippen. “Mmmmm, je smaakt net zo als je er uit ziet! Zoet.” Hij lachte en liet haar los om de auto te starten. Zwijgend reden ze een tijdje door de stad. Haar hoofd was vol vragen maar op een of andere manier waren de antwoorden niet belangrijk.

Hij stopte in een brede straat en stapte uit, opende haar portier en begeleide haar naar een van de voordeuren in de straat, liet haar voorgaan naar binnen en sloot de deur achter zich. “Je hoeft alleen maar stop te zeggen als je het niet wilt en ik breng je naar huis.” Ze voelde zijn hand in haar nek. Dit voelde zo goed, ze wilde helemaal niet stoppen. Dit was waar ze al die maanden naar toe geleefd had. De bonus was dat hij niet alleen leuke dingen zei maar er ook nog eens geweldig uit zag. Haar knieën knikten van spanning. Hij greep haar nek steviger beet nu.
“Ik wil dat je duidelijk zegt dat je me begrepen hebt! Zodat we geen misverstanden hebben.” Zijn gezicht was dicht bij het hare.
“Ja, ik heb het begrepen, en nee ik wil niet stoppen” haar stem klonk beverig maar niet angstig.
“Goed zo! Kom, trek je jas uit!” Ze voelde hoe zijn handen haar hielpen om de jas van haar schouders te nemen. Hij stond achter haar en ze voelde zijn ademhaling in haal hals.
“Je ruikt heerlijk. Beter nog dan ik gedacht had.”
“Dank je wel.” Ze voelde hoe ze bloosde. Hij grinnikte toen hij het zag. Van de kapstok pakte hij een shawl en liep naar haar terug.
“Ogen dicht!” Ze sloot haar ogen en voelde hoe hij de shawl om haar hoofd bond. “Mmmm, goed!” Zijn hand pakte de hare en hij trok haar mee. “Trap op!” waarschuwde hij toen ze even later bij de trap aankwamen en voorzichtig stapte ze achter hem aan naar boven.
Hij stopte, sloot een deur achter haar en liet haar hand los. Zijn hand gleed over haar lichaam. Eerst haar hoofd, langzaam en uitvoerig, dan haar schouders, borsten, buik, handen, billen over haar benen naar beneden naar haar voeten. Ze rilde van spanning en genot. Dan nog langzamer gleden zijn handen tussen haar benen weer omhoog. Een siddering ging door haar lichaam toen zijn vingers haar natte kutje bereikten. Hij voelde dat ze geen slip aan had en gromde goedkeurend.
“Fijn, je weet dat ik dat zeer op prijs stel. En ik vind het nog fijner dat je zo lekker nat bent al.” Hij ontdeed haar van de rest van haar kleding. Heel rustig alsof hij totaal niets wilde overhaasten kleedde hij haar uit tot ze in haar kousen en pumps voor hem stond. Ze kon enkel aan zijn ademhaling horen dat het voor hem net zo spannend was als voor haar. Zijn hand pakte de hare en begeleide haar naar een bed in de kamer. Hij legde haar op het bed en bond haar handen en voeten vast aan het bed.
“Nu ga ik alles met je doen wat ik je de afgelopen tijd verteld heb. Als er iets bij is wat je niet wilt beleven moet je het nu zeggen.”
“Ik zou niets op kunnen noemen wat ik bij voorbaat uitsluit eh….” ze haperde even “hoe wil je eigenlijk dat ik je noem?”
“Noem jij mij maar gewoon ‘Mijn Heer’.”

6 reacties op “45. Voicemail

  1. Pingback: Verslag van de bijeenkomst op 25.01.2014 | Rebel's Test Site

  2. Pingback: Verslag van de bijeenkomst op 25.01.2014 » EWA Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s