44. Kerstboom

Ze was het zat! Met een zucht liet ze de stam van de kerstboom uit haar handen vallen en keek teleurgesteld naar haar auto. Haar ogen waren groter geweest dan haar auto kon bergen. Deze boom kon er niet in vervoerd worden. Ze was al tien minuten aan het worstelen om de boom er in te krijgen maar ze moest nu toegeven dat het niet ging passen. Wat nu? Naar huis lopen met deze boom was te ver en teruggeven kon vast niet.
“Lukt het niet?” Ze schrok op uit haar gedachten, draaide zich om en moest omhoog kijken naar een paar vrolijke bruine ogen.
“Nee, ik had mijn auto groter ingeschat.” Ze grijsde verlegen en gebaarde naar haar auto. “Ik was net aan het bedenken om maar een zaag te vragen en er een stuk af te zagen.”
“Dat zou zonde zijn van die mooie boom.” Hij keek naar haar auto, de boom en daarna naar haar. “Woon je ver hier vandaan?”
Ze schudde haar hoofd. “Nee ongeveer tien minuten met de auto maar wel te ver om die boom te gaan lopen dragen.”
Zijn glimlach werd breder en ze zag een ondeugende schittering in zijn ogen verschijnen. “Vind je het goed als ik jouw boom in mijn auto stop en achter je aan rijd? Dan is je probleem uit de wereld geholpen.”
“Oooh dat zou ik wel heel vriendelijk vinden maar is het niet te veel gevraagd?” Hij lachte haar bezwaar weg en keek haar vragend aan. “Dus je vindt het goed?” Ze knikte en hij draaide zich naar haar auto en trok in een beweging de boom er uit. Hij tilde de boom op en liep ermee naar zijn auto en stopte de boom er met gemak in. Ze gaf hem haar adres en stapte in haar eigen auto.

Hij reed achter haar aan en ze waren er binnen tien minuten.
Terwijl zij de deur opende van haar huis haalde hij de boom uit zijn auto. “Zal ik hem hier maar neerzetten?” Hij wees op een plekje bij de voordeur. “Ja, daar is prima. Wil je misschien iets drinken als bedankje? Koffie, thee?” Hij keek haar onderzoekend aan. “Graag, koffie.” Ze maakte een uitnodigend gebaar en hij stapte haar huis binnen. Terwijl hij langsliep rook ze de geur van zijn aftershave en merkte dat ze die heel aangenaam vond. Ze bekeek hem nogmaals toen hij haar huiskamer in liep en ze moest toegeven dat het haar heel erg beviel wat ze zag. Hij draaide zich plotseling om en keer haar vragend aan. Ze voelde zich betrapt omdat ze hem zo openlijk bewonderd had en gooide haar jas nonchalant over een stoel.

“Ga maar ergens zitten hoor. Ik maak even koffie.” Ze liep de keuken in en zette het apparaat aan. Ze ging in de hoek van de keuken staan en haalde diep adem. Waarom had deze man een dergelijke invloed op haar? Oké, hij was leuk, aardig, hij rook lekker maar ze kende hem niet eens. Ze leek wel gek om zomaar een vreemde man mee te nemen en in haar huis te laten. En toch, het voelde niet vervelend.

“Wil je iets in je koffie?” Ze riep over haar schouder naar de woonkamer waar hij in haar bank was gaan zitten. “Ja, melk en suiker graag.” Ze pakte de bekers zette melk en suiker op het blaadje en liep er mee naar binnen. Zijn ogen lichten op en er verscheen een glimlach op zijn gezicht toen ze binnenkwam. “Ik vind het heel erg lief van je dat je de boom voor me naar huis gebracht hebt.” Ze reikte hem zijn beker aan en hij pakte hem samen met haar hand vast. Verschrikt keek ze hem aan.
“Ik had al even naar je worsteling staan kijken meisje en ik kon het niet langer aanzien.”

“Ooooh, sorry.” Ze probeerde voorzichtig haar hand naar zich toe te halen maar hij hield deze stevig vast. Hij zette de beker op tafel en pakte haar hand tussen zijn beide handen. “Het was best leuk om te zien hoor.” Grinnikend keek hij haar aan en kuste toen de bovenkant van haar hand. Ze voelde hoe haar lichaam op hem reageerde en keek hem verbaasd aan. “Ja, dat idee had ik ook al.” Ze keek hem vragend aan.
“Kun jij je voorstellen hoe je er uitziet als je voorovergebogen in je auto aan het worstelen bent met een rokje aan en een truitje zoals deze?” Ze realiseerde zich ineens dat ze nou niet direct gekleed was voor zulke capriolen en het schaamrood vloog ineens naar haar wangen. “Nee, niet voor schamen. Je ziet er heerlijk uit.” Hij hield haar hand nog steeds stevig vast en liet zijn andere hand om haar middel glijden.

“Ik wilde je zo graag even lekker knuffelen dat ik heel blij was dat je die boom niet in je auto kreeg hoor.” Zijn gezicht was vlak bij het hare. Voorzichtig kuste hij haar op haar mond en ze voelde hoe ze zichzelf dicht tegen hem aan drukte. Hij rilde en trok haar stevig tegen zich aan. Hij kreunde en liet zijn tong diep in haar mond glijden. Oooh, zijn lichaam tegen het hare voelde heerlijk. Zijn hand gleed lager omvatte haar billen en hij trok haar bij zich op schoot. Haar handen gleden over zijn brede borst en in zijn nek. De kus werd heviger en intiemer. Zijn handen die eerst haar middel omvatten gleden omhoog en kneedden nu haar borsten. Haar ademhaling ging sneller en ze wilde hem nog dichter bij zich hebben als ze nu al was. Plotseling verbrak hij de zoen en keek hij haar ernstig aan. “Ik weet wat ik wil maar wil jij dat ook?” Haar ogen begonnen te glimmen en ze keek hem ondeugend aan.

“Ik geloof dat we hetzelfde willen!” Ze pakte zijn hand en stapte van de bank af terwijl ze hem met zich meetrok. Samen liepen ze de trap op naar haar slaapkamer. Daar gekomen draaide hij haar om keek in haar ogen. Haar blik vertelde hem genoeg. Haar handen gleden over zijn borst en maakten de knoopjes van zijn overhemd los. Hij greep haar billen stevig beet en trok haar tegen zijn onderlichaam. Zijn erectie drukte tegen haar buik en ze kroop nog dichter tegen hem aan terwijl ze hem vol op zijn mond zoende. Hij schoof haar truitje over haar hoofd en ademde scherp ik toen hij haar fel blauwe lingerie ontdekte. Zijn mond gleed over de aanzet van haar borsten die goed uitkwamen in deze bh. “Wow, je ziet er zo nog beter uit” zuchtte hij en liet zijn tong langs de rand van haar bh glijden. Ze maakte de knoop van haar rok los en stapte er uit. Verlegen stond ze in haar lingerie en kousen voor hem. Maar toen ze de blik in zijn ogen zag was ze niet langer verlegen. Ze wilde deze man en deze man wilde haar. Ze liet zijn overhemd van zijn schouders glijden terwijl hij zijn broek losmaakte en uittrok.

Het bed kraakte toe ze er samen op vielen verstrengeld in een heftige zoen waarbij ze allebei hun handen over het lichaam van de ander lieten glijden. De laatste stukken textiel volgden de rest en ze lagen zoenend en strelend op het bed. Ze voelde dat ze trilde van verlangen om deze man te beminnen en ze liet haar hand naar beneden glijden om zijn kloppende erectie te omvatten. Hij kreunde toen haar hand hem omsloot. Ze liet een spoor van kusjes en likjes over zijn lichaam achter toen ze naar beneden gleed om hem met haar mond te beminnen. Verlangend hem te proeven liet ze haar mond over zijn glimmende eikel glijden en nam ze ham diep in haar mond. Zijn heftige reactie was voor haar als een compliment toen ze hem vol overgave begon te pijpen en ze hem voelde trillen van genot. Haar eigen lichaam reageerde direct op zijn opwinding en ze voelde dat ze erg nat werd van het idee dat hij genoot van haar aanraking. Hij gromde en greep haar haren beet om haar hoofd van zijn staalharde pik te halen. Hij draaide haar naar zich toe en zoende haar heftig terwijl zijn handen haar streelden en zijn vingers in haar inmiddels drijfnatte spleetje gleden.

“Oooh, meisje wat ben je lekker nat” zuchtte hij in haar nek, terwijl hij zijn vingers in en uit haar kutje bewoog. Oooh dit voelde goed maar ze wilde meer, ze wilde hem in haar verlangende kutje voelen.
“Ik wil dat je me neukt, nu graag.” Ze keek hem verlangend aan en hij kreunde omdat hij geen weerstand kon bieden aan haar verlangen. Hij draaide haar op haar rug en duwde haar benen wijd en omhoog. Ze dacht dat hij diep in haar zou stoten maar hij liet zijn eikel langzaam over haar verlangende kutje glijden en maakte haar langzaam nog gekker dan ze al was. Ze probeerde har bekken te kantelen zodat hij haar zou vullen met zijn warme pik maar hij grijnsde en was haar steeds net te vlug af.

“Ik kies wanneer ik je neem. En niet jij.” Even schrok ze van de manier waarop hij dat zei maar zijn ogen bleven lachen en ze genoot net zo van het spelletje als hij deed. Zij probeerde hem te vangen en hij probeerde haar te ontwijken en haar te plagen. Ze was inmiddels zo opgewonden en wilde hem zo graag dat ze zich volledig ontspande en zich aan hem overgaf. Zijn grijns werd nog breder en hij stootte zich diep in haar kutje. Haar ogen vlogen wijd open toen hij haar in een stoot volledig opvulde. “Oooooh, jaaaaaaaa.” Ze duwde haar onderlichaam tegen het zijne omhoog om haar klitje tegen zijn buik te drukken. Hij haalde langzaam zijn pik uit haar kut en duwde hem er met kracht weer in. Ze kreunde en voelde hem trillen van genot. Hij haalde langzaam zijn pik weer naar zich toe en stootte wederom hard in haar verlangende kutje, sneller ditmaal en harder zodat hun lichamen een kletsend geluid maakten. Ze voelde hoe haar lichaam reageerde en er schokjes door haar onderlichaam gingen. Haar hele lijf was gefocust op haar genot wat met elke stoot groter werd. Ze voelde hoe haar hele lichaam zich spande als een veer terwijl hij diep in haar stootte.
Als een explosie overviel haar orgasme haar en ze schreeuwde het uit van genot toe de krampen door haar lichaam schoten. Haar hele schede omvatte zijn stotende pik en knepen en streelden zijn schacht. Zijn ogen werden groot en ook hij werd overvallen door zijn orgasme en kreunde terwijl hij zich diep in haar begroef en zijn warme lading zaad diep in haar kutje spoot.

Hijgend lagen ze verstrengeld op haar bed en zoenden en streelden elkaar. “Jeetje, dit was heerlijk zo.” Zijn hand veegde haar haren uit haar gezicht en hij kuste haar lippen. Ze knikte om dat te beamen. “Zeker het was super! Ik hoop dat je nog even blijft.”
Verbaasd keek hij haar aan. “Hoezo?”
“Die kerstboom moet nog afgezaagd en binnen gezet worden en volgens mij kun jij dat heel goed.” Ze grinnikte toen hij in lachen uitbarstte. “Hihihih en volgens mij ben jij mijn kerstcadeautje.” Ze keek hem aan en kuste hem op zijn mond.
“Hmmmmm, die kerstboom kan wachten” gromde hij terwijl hij haar zoende.

2 reacties op “44. Kerstboom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s