43. Kamperen

Met een zwaai zette ze haar rugzak op de grond. Eindelijk, ze had haar bestemming bereikt. Reizen met de trein was een ramp in Frankrijk. Met de achterkant van haar hand veegde ze het zweet van haar voorhoofd. De dame van de receptie keek haar begrijpend aan. Het was dan ook zeer warm in het kantoortje. Ze gaf haar naam op en gaf de mail met de bevestiging aan de dame die direct achter de computer dook. Ze snakte naar een douche en een wijntje in willekeurige volgorde.
Het duurde lang. De vrouw bleef zoeken. Eigenaardig dat het zo lang moest duren. De vrouw verdween door de deur achter haar en kwam even later terug met een man. Na enig heen en weer gepraat bleek dat er iets mis gegaan was met haar reservering. Ze had aangegeven dat ze wel met een vrouw haar bungalowtent wilde delen maar door een computercrash was ze nu gekoppeld aan een man en er was geen mogelijkheid om haar ergens anders te plaatsen. De man verexcuseerde zich honderduit en hoopte dat ze het geen bezwaar zou vinden en toch zou willen blijven. Misschien dat ze over een paar dagen wel een oplossing zouden kunnen vinden maar tot zolang zou ze een korting krijgen.
Inmiddels was ze zo vermoeid van de reis en warm dat het haar allemaal niets meer uitmaakte. Ze stemde toe en zou over drie dagen weer even informeren of er een oplossing gevonden was. Met een plattegrond in haar hand werd haar de richting gewezen en ze was blij dat er een bed en een douche in het verschiet lag.

Bij de tent aangekomen was de persoon waarmee ze zou moeten delen niet aanwezig. Ze pakte de nodige spullen uit haar rugzak en ging naar de douche.
Ze genoot van het warme water dat over haar lichaam gleed waardoor het zweet van de reis en de vermoeidheid van haar af spoelde. Haar ingezeepte handen gleden over haar volle borsten en haar ronde billen. Mmmmmm, zo heerlijk glad voelde dat. Haar tepels stonden direct stijf van genot. Het was al weer even geleden dat ze gevreeën had en dat maakte haar lichaam extra gevoelig. Ze stapte uit de douche en droogde zich af, trok een fris jurkje over haar hoofd en pakte haar spullen bijeen.
Bij de tent aangekomen bleek dat ze nog steeds het rijk alleen had en ze inspecteerde de koelkast om te zien of er ruimte was voor haar boodschappen. Bij het zien van de inhoud moest ze toegeven dat als dit een man alleen was hij goed voor zichzelf kon zorgen. Ze had verwacht enkel bier en snacks aan te treffen maar er lag groente, vlees en beleg in de koelkast. Verdere inspectie leverde water, wijn, boter, eieren en fruit op. Mmmm, deze man was misschien een betere “tentgenoot” als menige vrouw. Ze grinnikte en bedacht dat hij waarschijnlijk groot, lelijk en onhebbelijk zou zijn.
De tent stond heerlijk in de schaduw en was daardoor koel ook al was het erg warm. Het bed zag er aanlokkelijk uit en ze besloot eerst te gaan slapen en straks maar iets in het restaurant te eten. Morgen zou ze wel inkopen doen en met “hem” iets regelen voor de boodschappen.

Ze werd wakker van een heerlijke geur en besefte dat ze honger had. Ze rekte zich uit en bedacht dat ze nu dus toch kennis zou maken met de persoon waarmee ze de komende dagen deze tent zou moeten delen. Hopelijk was hij een aangenaam persoon. Ze kneedde haar haren een beetje in model, trok haar jurk recht en trok de rits van de slaapcabine open.
“Goedenavond. Ik hoop dat je trek hebt?” Zonder om te kijken van het gasstelletje begroette de man haar terwijl hij verder ging met koken.
Ze had gelijk gehad. Hij was groot. Zijn lichaam paste net in de tent, zo leek het in ieder geval. “Ik dacht dat we misschien samen konden eten. Als je dat gezellig vind tenminste?”
“Eh….. ja dat zou ik heel gezellig vinden.”
Met een ruk draaide hij zich om. Zijn mond stond een beetje open van verbazing. “Oké…. dat is een verassing. Ik dacht dat ik samen met een andere man deze tent zou delen.”
Zijn blik nam haar van top tot teen op. “Maar ik geloof dat ik beter af ben met deze regeling.” Zijn ogen begonnen te schitteren en een glimlach trok over zijn gezicht. “Als ik had geweten dat er een dame aan mijn tafel zou zitten had ik netjes gedekt.”
Ze lachte terug en stapte op hem af en stak haar hand uit om zichzelf voor te stellen. Hij greep haar hand en drukte die stevig.
Ze vertelde hem over de computercrash en dat het maar voor een paar dagen zou zijn.
“Leuk om je te leren kennen! Ik hoop dat je het naar je zin krijgt hier.”
“Als ik het eten zo ruik gaat dat best lukken. Kan ik je ergens mee helpen?”
“Nee, niet nodig ga maar lekker zitten!” hij wees met zijn hand naar de tafel met daarop borden en draaide zich om naar het gasstel. “Het is bijna klaar.”
Ze aten gezamenlijk en het bleek dat hij aangenaam gezelschap was. Beter dan ze gehoopt of gedacht had. Na het eten bood ze aan om de afwas te doen als tegenprestatie en hij accepteerde haar aanbod gretig.

Toen ze terugkwam bij de tent zag ze dat hij inmiddels koffie gezet had. “Straks ga ik nog spijt krijgen als ik overgeplaatst word.”
Zijn wenkbrauwen schoten omhoog. “Hoezo?”
“Nou omdat ik zo verwend word!” Ze grijnsde en zag dat hij ook moest lachen.
Ze dronken samen koffie en na de koffie kwam er een fles wijn op tafel. Inmiddels was het donker geworden en het voelde heel intiem en gezellig zo samen voor de tent. Het derde glas wijn sloeg ze af toen hij het aanbood en ze stond op om naar bed te gaan. De wijn was waarschijnlijk samen met de vermoeidheid in haar hoofd gaan zitten en ze verloor even haar evenwicht. “Ho, meisje wel blijven staan!” Zijn arm was om haar middel en zijn mond dicht bij haar oor, toen hij haar snel te hulp schoot om te voorkomen dat ze viel. Diep ademde ze zijn geur in en de warmte van zijn lichaam tegen het hare voelde wel heel erg goed. Driftig schudde ze met haar hoofd alsof ze daardoor deze gedachte er uit kon krijgen. Lachend keek ze hem aan en bedankte hem. Hij aarzelde even maar liet haar toen los. “Moet ik met je meelopen?”
“Nee ik red me wel.” Ze rommelde wat in haar rugzak en zwaaide met haar tandenborstel en handdoek naar hem.

Toen ze terugkwam zat hij ontspannen te lezen bij het licht van de gaslamp. “Nou welterusten dan maar”. Zei ze nonchalanter dan ze zich voelde. “Ja slaap lekker.” Hij keek haar over zijn boek aan met een onpeilbare blik.
Nadat ze in bed gestapt was zuchtte ze en draaide op haar zij en viel onverwacht snel in slaap.

Toen ze wakker werd was het aardedonker. Ze probeerde iets te zien maar dat was zo goed als onmogelijk. Ze pakte haar zaklamp en knipte die aan. Haar nachthemd lag op haar rugzak en snel schoot ze die aan. Zachtjes opende ze de rits van haar slaapcabine.
Ze stapte de tent uit en keek omhoog naar de lucht. Geweldig deze sterrenhemel. Ze wist dat het in de bergen ’s avonds goed sterren kijken was en staarde gebiologeerd naar boven. Fris was het wel maar dat had ze er voor over. “Prachtig hé?” Ze sprong op van schrik.” Daar in de stoel voor de tent zat haar “roommate” en hij keek haar vrolijk aan.
Het nachthemd wat ze droeg was dun en zat strak om haar lichaam. Ze bloosde toen ze besefte dat hij moest zien dat ze het koud had. Een rilling schoot door haar heen.
“Oooh, je hebt het koud! Hier ik heb nog een vest!” Hij stond op en reikte haar een vest aan waar ze bijna twee keer in paste. Dankbaar kroop ze er in en huiverde toen ze zijn warmte voelde die nog in het vest hing. Zijn handen die haar in het vest geholpen hadden lagen nog op haar schouders. Het voelde aangenaam en zo vertrouwd dat ze wilde dat hij ze niet weghaalde. Hij kwam dichter bij haar staan en wees naar de lucht om haar op een sterrenbeeld te wijzen. Zijn warme lichaam duwde zacht tegen haar rug. Haar aandacht was heel ergens anders dan bij de sterren en er ging een huivering door haar heen.
“Je hebt het nog steeds koud!” zijn handen pakten haar schouders en hij hield haar stevig vast.
Ze draaide haar hoofd in zijn richting en keek hem aan. “Het valt wel mee.” stamelde ze en toen ze de blik in zijn ogen zag sloegen de vlammen haar uit.
Langzaam draaide ze haar lichaam naar hem toe. Ze stond zo dicht bij hem dat haar tepels tegen zijn borst te voelen moesten zijn. Zijn blik liet de hare niet los. Haar ademhaling ging sneller en ze voelde zich slap worden in haar knieën. Met een kreun trok hij haar tegen zich aan en kuste haar op haar iets geopende lippen. Zijn armen gleden om haar heen en trokken haar steviger tegen hem aan. Ze woelde met haar handen door zijn haar en zoende hem vol overgave terug. Dit voelde heerlijk en zo opwindend. Zijn handen gleden naar beneden en omvatten haar billen. Ze huiverde van genot toen hij haar billen zacht begon te kneden. Langzaam maakte hij een einde aan de zoen en keek haar diep in haar ogen.
“Jeetje, dit was niet de bedoeling maar je rook zo lekker en je voelde zo fijn. Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt.”
Hij leek een beetje verlegen te zijn met de situatie maar liet haar niet los. Zijn handen lagen om haar middel en hij hield haar stevig vast.
“Ik geloof dat dit niet de bedoeling was maar het voelt wel heel fijn.” Ze keek hem brutaal aan alsof ze hem uitdaagde om het te ontkennen.
Er verscheen een grote grijns op zijn gezicht. “Hmmmm, zeker voelt het fijn. Ik denk dat ik het nog maar eens moet voelen.” Hij kuste haar nogmaals verlangender nu alsof hij wilde kijken of ook zij verder wilde gaan dan alleen kussen.
Haar handen gleden over zijn rug en trokken hem dichterbij. Hij kreunde toen ze haar bekken dicht tegen zijn onderlichaam aan duwde en ze voelde hem verstrakken. Hij pakte haar hoofd tussen zijn handen en keek haar indringend aan.
“Ik wil je meisje maar ik moet zeker weten dat jij dit ook wilt!” Ze voelde haar knieën slap worden en een kreun ontsnapte aan haar lippen.
“Oooh, ja zeker wil ik dit!” Haar mond kwam met kracht op de zijne en ze zoende hem vol overgave.

Ze voelde hoe ze opgetild werd en de tent in gedragen. Zacht legde hij haar op het bed. “Ik doe even een lampje aan want ik wil je zien, zoveel moois.”
Hij verween en even later floepte de gaslamp aan waardoor de tent in een warm licht gehuld werd. Ze huiverde even toen hij voorzichtig haar nachtjapon over haar hoofd uittrok. Door de koude staken haar tepels strak omhoog. Grijnzend zoende hij ze een voor een uitgebreid. Daarna liet hij zijn mond naar haar navel glijden en lager. Haar handen klauwden in zijn haar en duwden hem tegen haar venusheuvel. Zijn tong flitste over haar opgezwollen klitje en lipjes.
“Aaargh!” Dit voelde zalig. Zijn handen kneedden haar billen en ze werd gek van verlangen.
“Kom, ik wil jou ook zien.” Ze trok aan zijn overhemd en hij kwam overeind.
Langzaam kleedde ze hem uit en kuste de vrijgekomen huid tot hij in zijn boxer voor haar stond. Ze zakte op haar knieën en plaatste haar mond aan de buitenkant op de boxer. Ze blies warme lucht door de stof heen op zijn strak gespannen lid en ballen. Hij kreunde en duwde haar gezicht hard tegen zijn kloppende erectie aan.
“Ooooh, dat is lekker.”
Lachend liet ze haar vingers onder de rand van zijn boxer glijden en trok deze voorzichtig naar beneden. Haar mond gleed direct over zijn glanzende eikel heen en ze zoog een groot gedeelte van zijn erectie naar binnen. Kreunend klauwde hij in haar haren. Ze voelde hoe hij moeite had haar hoofd niet beet te pakken en diep te stoten. Ze nam hem dieper in haar mond en liet haar tong draaien over zijn stam en rond zijn eikel. Hortend en stotend was zijn ademhaling. Ze glimlachte van plezier dat ze hem zoveel genot kon schenken.
Plotseling werd ze opgebeurd en weer op het bed gezet. Zijn vingers gleden in haar inmiddels drijfnatte kutje. Haar lichaam reageerde direct en ze duwde zichzelf tegen zijn vingers op.
“Ooooh, lekker!” Sneller bewogen de vingers in en uit haar spleetje en ze voelde dat hij haar plekje zocht. De reactie van haar lichaam toen hij het vond zorgde voor een grote glimlach over zijn gezicht. Hij voerde de druk en het tempo op en met een schreeuw kwam ze spuitend klaar.
“Mmmmmmm.” Ze voelde zijn tevredenheid bijna. Weer liet hij zijn vingers diep in haar kutje glijden en hij herhaalde wat hij net gedaan had. Door het spuiten was alles nog natter er gladder geworden en ze schreeuwde nog harder toen ze voor een tweede keer een spuitend orgasme had.
Hij likte zijn vingers af en duwde die toen in haar mond.
“Je smaakt zoet.” Merkte hij lachend op en duwde haar benen uit elkaar. Hij liet zichzelf tussen haar benen zakken en duwde zijn eikel in haar druipende spleetje. Haar lichaam spande zich om hem heen.
“Oooh, ja lekker.” Haar hakken duwden tegen zijn billen om hem dieper in zich te voelen. Hij greep haar benen en duwde haar voeten omhoog in de richting van haar hoofd.
“Rustig aan meisje, zoveel gevoel, zo strak, ik moet even rustig aan doen hoor.” Ze draaide met haar onderlichaam om hem aan te sporen en zag zijn blik veranderen.
“Oké, als je het liever zo hebt.” Met kracht duwde hij zijn hele erectie diep in haar verlangende kutje terwijl hij haar benen omhoog duwde en neukte haar diep en hard. Zijn lichaam kletste tegen het hare en ze voelde haar vocht op haar lichaam spatten.
“Oooh, ze voelde hoe ze doorlopend schokte en krampte en hoe haar lichaam zich met elke stoot spande voor een overweldigend einde. Hij stootte en stootte en ze voelde hoe ook zijn lichaam steeds meer spande bij elke stoot. De eerste kramp schoot door haar lichaam terwijl hij bleef doorstoten. Ze klapte dubbel en terwijl ze spuitend klaarkwam liet ze haar nagels over zijn rug glijden.
“Aaaaaah.” Ook hij verstrakte en kreunde en stootte schokkend verder terwijl hij zijn warme zaad diep in haar kutje spoot.
Langzaam namen de schokken bij beide af en ze zakten naast elkaar op het bed. Hijgend en bezweet lagen ze elkaar verbaasd aan te kijken.
“Dit was geweldig” Ze kuste hem vol op zijn mond. “Bedankt!”
“Nee jij bedankt” Hij trok haar dicht tegen zich aan. “Ik hoop dat je van gedachten veranderd en je vakantie met mij wilt doorbrengen.”
“Als dit een voorproefje is, dan graag.” Ze kuste hem en kroop tegen zijn borst. “Morgen maar eens regelen dan.” En met een glimlach viel ze in slaap.

5 reacties op “43. Kamperen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s