41. Housewarming

Ze had het naar haar zin. De sfeer was gezellig ontspannen. De mensen vriendelijk en de gastheer en gastvrouw kende ze al jaren. Ze was samen met haar man gekomen maar die had inmiddels het feest verlaten om de nacht bij zijn vriendin door te brengen. Het was nog niet laat dus ze nam nog een wijntje en danste nog wat op de muziek met een oude bekende. Ze kende de vrienden van de bewoners al jaren en er waren dus ook weinig mensen die ze nog nooit gezien had. Er was één man echter die ze niet kende, een leuke man ook nog. Hij danste niet maar ze had gemerkt dat hij elke keer naar haar keek. Hij bekeek haar openlijk en nieuwsgierig. Dat was ze inmiddels wel gewend gezien haar levenswijze.

Toen ze even ging zitten om uit te blazen van het dansen kwam hij naar haar toe met een glas water. “Warm?” vroeg hij. “Pfffff, ja zeker” ze pakte het glas aan en bedankte hem. Ze praten een tijdje en ze merkte dat ze steeds de neiging had hem aan te raken. Zijn ogen lichtten op elke keer als ze zichzelf er op betrapte en haar hand halverwege in de lucht bleef hangen. Toen het weer gebeurde pakte hij haar hand en hield deze vast. Er ging een warme rilling door haar lichaam. Ze keek hem aan en zag dat hij glimlachte. “Kun je misschien even helpen?” haar vriendin stond naast haar. Ze voelde zich betrapt.
Ze excuseerde zich met tegenzin en liep met haar vriendin naar de keuken. “Zou je misschien even willen helpen met de hapjes, voor ze koud zijn?” vroeg haar vriendin en zonder te wachten op haar antwoord werd er een grote schaal in haar handen geduwd. De rest van de avond zag ze de leuke man niet meer terug.

Het was al flink laat toen ze op zoek ging naar de man die haar naar huis zou brengen. Maar ze kon hem niet vinden.
Navraag bij de gastheer leverde op dat hij met een van de dames al vroeg op de avond het feestje verlaten had. Met een zucht liet ze zich op de bank zakken. “Is er iets?” hij stond ineens achter haar, die leuke man.
“Mm, mijn chauffeur heeft een leuke dame ontmoet en is er van tussen.”
“Oooh, dat is niet echt galant!” ze hoorde de afkeuring in zijn stem. “En hoe kom je nu thuis?”
“Ja, …… dat word even lastig. Ik denk dat ik iemand lief aan moet kijken en als dat niet werkt zal ik een taxi moeten bellen.”
“Nou, toe dan. Kijk dan lief.” Hij grijnsde van oor tot oor. Ze schoot in de lach. “Gekkerd.” maar zijn gezicht bleef ernstig.
“Ik zou je graag thuis willen brengen, als je dat wilt?”
Ze keek hem aan en knikte. “Dat zou ik heel fijn vinden.” Een warm gevoel schoot door haar heen. Hmmm, er vlogen gedachtes door haar hoofd en haar wangen werden rood. Ze zag zijn ogen groot worden maar hij zei er niets over.
Ze liep naar de gastheer en gastvrouw en bedankte hen voor de leuke avond, pakte haar jas en liep naar de voordeur waar hij al stond te wachten.
Het voelde heel vertrouwd met hem in de auto te zitten. Ze verteld hem waar hij naartoe moest en voor ze het wist stonden ze bij haar huis.

Ze stapte uit en hij liep met haar mee naar de deur. Hij was echter langer dan zijzelf en haar man en hij stootte zijn hoofd tegen een hangende bloembak. “Auw!” zijn hand schoot omhoog om zijn hoofd te grijpen. Geschrokken deed ze snel de deur open en het licht aan.
“Ooh, jeetje! Gaat het wel?” ze zag dat er een druppel bloed over zijn voorhoofd liep. Ze sleurde hem bijna mee naar binnen en manoeuvreerde hem op een eetkamerstoel. Ze pakte haar verbandtrommel erbij en haalde zijn hand weg. Pfff, gelukkig het was maar een schram die trouwens wel aardig bloedde. Ze pakte een gaasje en maakte de wond schoon. Daarna plakte ze er een pleister op en bekeek haar werk even goed.
“Moppie? “ zijn woorden klonken gesmoord “ik kan mezelf heel goed beheersen maar het uitzicht maakt het wel heel moeilijk!”
Ze stapte naar achter en keek hem aan. Ze zag zijn ogen en er schoot een rilling door haar lichaam. Ze zuchtte en haar knieën knikten. Zijn arm schoot uit en hij trok haar op schoot. Als vanzelf gleden haar handen om zijn nek. Hier had ze de hele avond naar verlangd.
“Je hoeft alleen maar nee te zeggen meisje!” hij keek haar serieus aan.
“Oooh maar dat doe ik zeker niet!” ze trok hem dichterbij en hij kreunde toen ze haar lippen op de zijne drukte. Hij liet zijn tong over haar onderlip glijden en nam bezit van haar mond. Ja, dat was de juiste benaming. Ze was als was in zijn handen, die inmiddels haar lichaam verkenden.
Ze voelde hoe hij haar middel omvatte haar optilde en met haar naar het aanrecht liep. Alsof ze een veertje was werd ze er op getild. Hij duwde haar benen uit elkaar en ging er tussen staan. Ze sloeg haar benen omzijn heupen en duwde zichzelf tegen hem op. “Hmmmmmm, dit voelde goed. Zijn mond gleed door haar hals en zakte tussen haar borsten. Ze kromde haar rug om hem de ruimte te geven. Zijn handen omvatten haar beide borsten en duwden ze omhoog zodat hij ze tegelijk kon zoenen. Voorzichtig schoof hij haar truitje over haar hoofd en bevrijdde haar borsten uit de kanten beha. Zijn mond vond haar ene tepel en hij rolde de andere tussen duim en wijsvinger. “Aaaaah, lekker” ze duwde haar borsten nog meer naar hem toe en duwde met haar hakken tegen zijn billen.
Zijn handen gleden naar haar ronde billen en tilden haar ietsje op om haar rokje omhoog te schuiven. Hij kreunde toen hij ontdekte dat ze kousen droeg en zijn handen gleden over het kleine stukje van haar blote been dat te zien was. Zijn duimen gleden onder haar broekje en masseerden haar heuveltje. Langzaam schoof hij haar kanten slipje, dat inmiddels drijfnat was, van haar billen. Hij ging weer tussen haar benen staan en zoende haar terwijl zijn handen haar borsten kneedden. Haar handen vonden de sluiting van zijn broek en maakten deze los. Haar handen gleden in de opening van zijn broek en omvatten gretig zijn erectie. Hij hield zijn adem in toen haar handen zijn lid begonnen te strelen.
Zijn vingers schoven langzaam over haar heuveltje en gleden in haar natte kutje en zijn duim streelde haar klitje. Ze zuchtte van genot en duwde zichzelf tegen zijn hand op. Sneller bewoog hij zijn hand in en uit haar kutje en ze voelde langzaam hoe het aanrecht vochtig werd onder haar billen. Haar lichaam kromde zich en met een schreeuw kwam ze klaar terwijl ze over zijn hand spoot. Zijn ogen werden groot en hij grijnsde.
“Zooo, dat is een lekkere verrassing.” Hij trok haar dichterbij en liet zijn vingers in haar mond glijden. Gulzig likte ze zijn vingers af. “Mmmmh” gromde hij tevreden.
Nogmaals liet hij zijn hand tussen haar benen glijden en weer kwam ze spuitend klaar. Het aanrecht en de grond waren inmiddels goed nat. Hij keek haar aan en trok haar heupen dichter naar zich toe. Zijn eikel drukte tegen haar lipjes aan en hij duwde deze langzaam bij haar naar binnen terwijl hij haar diep in haar ogen keek. Hijgend keek ze hem aan.
“Je voelt heerlijk” zijn gezicht vertrok “veel te lekker.” Hij trilde en trok haar dicht tegen zich aan. “Grrrrr” langzaam begon hij te bewegen. Ze schokte van genot en voelde dat het aanrecht inmiddels zo nat was dat ze heen en weer gleed. Sneller en dieper stootte hij zijn pik in haar kutje en ze ging steeds meer geluid maken. “Ooooh, jaaaaa” ze praatte hardop “ga door!” Hij greep haar heupen en hield haar stevig vast terwijl hij haar neukte als of zijn leven er van af hing. Zijn hand gleed om haar kin en hij dwong haar om hem aan te kijken. Zijn ogen werden groter en ze voelde hoe al zijn spieren zich spanden en hij schreeuwde het uit toen hij haar krampende kutje volspoot. Ook zijzelf kwam heftig klaar. Zijn climax en zijn warme zaad maakten dat haar opwinding alleen maar groter was en ze schokte op de golven van zijn orgasme mee.
Langzaam zakte ze ontspannen tegen hem aan. “Oooh, dat was heerlijk!” ze kuste zijn hals. “Zeker!” was zijn korte antwoord. Hij trok haar hoofd naar achteren. “Ik hoop dat je geen spijt hebt? Want dit was heerlijk.” Zijn ogen keken haar onderzoekend aan. “Echt niet!” Ze trok zijn gezicht naar zich toe en zoende hem innig. “Ik geloof dat dit het laatste is waar ik spijt van krijg!” Ze gleed van het aanrecht. Pakte een doek en maakte alles droog. Ze stak haar hand uit en trok hem naar zich toe. “Kom we gaan nog meer doen waar ik geen spijt van krijg.” En trok hem mee naar boven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s