40. De lift

Maanden had ze uitgekeken naar de bijeenkomst van al die leuke mensen en nu was haar auto kapot. Haar humeur was diep beneden het nulpunt. Ze zat op de bank en dronk van haar koffie terwijl ze haar telefoon in haar hand had. Plotseling kreeg ze een idee, ze plaatste een oproep in haar tl voor een lift.
Ze besteedde de ochtend aan het opruimen van haar huis en keek af en toe even of er al iemand gereageerd had. Halverwege de ochtend had ze nog steeds geen reactie op haar oproep en ze was bang dat het niet zou gaan lukken.
Toen ze weer ging zitten om te lunchen pakte ze haar telefoon weer op om haar berichtjes te controleren en zag dat ze een dm gekregen had. Nieuwsgierig opende ze deze en zag een berichtje van een man waar ze al heel lang contact mee had. Hij ging ook naar dezelfde bijeenkomst en wilde haar wel oppikken omdat hij wist dat ze in dezelfde regio woonden.
Enthousiast tikte ze een berichtje terug en gaf hem haar telefoonnummer zodat hij contact met haar kon opnemen. Deze man was leuk. Ze hadden al vaker hele leuke spannende gesprekjes gehad in dm en ze verheugde zich er op hem nu in persoon te gaan ontmoeten.
Hij nam direct contact op en de afspraak werd gezet. Opgelucht dat alles geregeld was at ze haar brood en bedacht dat dingen soms zo eenvoudig op te lossen waren, je moest gewoon stappen zetten.
Op de dag van de bijeenkomst kleedde ze zich zorgvuldig. Leuk rokje, mooie hakjes, en een truitje waarvan ze zelf vond dat haar figuur er goed in uitkwam. Veel mensen ging ze daar voor het eerst ontmoeten en ze wilde er goed uitzien. Op de afgesproken tijd werd er aangebeld en ze moest toegeven dat ze best een beetje zenuwachtig was om deze man nu eindelijk in levende lijve te ontmoeten. Ze opende de deur en keek in een paar sprankelende groene ogen en een lachend gezicht.
“Halloooo” zei hij en ze zag een goedkeurende blik over haar persoontje glijden. Ze bloosde er van. Deze man was Leuk met een hoofdletter. “Hallo” zei ze en nodigde hem binnen. Hij stapte door de deur en vulde direct de hele hal. Hij was groot, veel groter dan ze gedacht had. Hij pakte haar hand en voor ze kon protesteren zoende hij haar op haar wang. Diep ademde ze de geur van zijn aftershave in. Mmmm hij rook lekker. Een beetje beduusd stond ze naar hem te kijken. “Eh, … zullen we direct gaan of wil je nog koffie?” vroeg ze. “Nee laten we maar gaan” zei hij het is druk op de weg.” Ze pakte haar spullen en sloot de deur. Toen ze zich omdraaide stond hij vlak achter haar. Zijn hand gleed om haar middel en hij liep samen met haar naar zijn auto. Het voelde zo gewoon dat ze niet eens protesteerde.
In de auto was de sfeer gezellig. Ze praatten over van alles en haar blik gleed regelmatig over zijn gezicht. Er heerste een spanning. Ze wist dat hij het ook voelde want ze zag hem vanuit haar ooghoeken ook regelmatig haar kant op kijken. Ze merkte dat ze opgewonden van deze man was. Ze wilde hem zoenen. Al sinds die eerste voorzichtige kus op haar wang had ze hem aan zijn haren willen grijpen en wild zoenen. De spannende berichtjes die ze regelmatig met elkaar gewisseld hadden spookten door haar hoofd. Bij die gedachten werden haar wangen vuurrood en sloeg de warmte door haar hele lichaam. Gelukkig was het inmiddels donker buiten zodat het hem niet opviel. Tenminste dat dacht ze want ineens ging het raam aan haar kant een stukje open. “Heb je het warm meisje?” vroeg hij nonchalant. Haar ogen vlogen zijn kant op en hij keek haar lachend aan. Oeps, nu kreeg ze het nog warmer en ze schaterde het uit. “Is het zo duidelijk?” vroeg ze beschaamd. Hij grijnsde van oor tot oor. “Voor mij wel”. Zijn hand gleed voorzichtig langs haar knie met de boven kant toen hij zijn versnellingspook losliet. Er gleed een rilling door haar lichaam en haar ogen werden groot. Ze voelde hoe haar lichaam reageerde. Haar tepels stonden strak en ze voelde een warm gevoel in haar onderbuik opkomen. Haar mond ging iets open en haar ademhaling versnelde. Ze hoorde hem ook sneller ademen en keek voorzichtig zijn kant op. Zijn uitdrukking was niet te zien in de schemerige ruimte maar ze voelde dat hij net zo opgewonden was als zijzelf. Plotseling draaide hij zijn gezicht naar haar toe en zijn blik sprak boekdelen. Ze hoorde hoe hij richting aangaf en een parkeerplaats op reed.
Hij zette de auto stil, zuchtte diep, draaide zich naar haar toe en keek haar aan. “Voel jij wat ik voel?” Ze keek hem aan en er vlogen allerlei gedachten door haar hoofd. “Als ik denk dat jij hetzelfde voelt als ik? Ja…..” Ze voelde duidelijk een aantrekkingskracht tussen hen beide. Hij liet zijn adem hoorbaar ontsnappen en voor ze het wist had hij haar dicht tegen zich aan getrokken. Zijn mond daalde op de hare neer en ze zoenden elkaar hartstochtelijk. De vlammen schoten door haar lichaam. Dit was wat ze gewild had vanaf het moment dat hij haar wang gezoend had. Al de berichtjes via DM hadden haar al verteld dat deze man haar raakte. Haar handen gleden om zijn nek en trokken hem nog dichter naar haar toe. Zijn handen gleden over haar rug en grepen haar billen stevig vast. Er ontsnapte een kreun aan zijn lippen toen ze zich nog dichter tegen hem aan vleide. De zoen leek eindeloos te duren. Toen ze elkaar eindelijk los lieten waren ze beide ademloos en keken elkaar verbaasd aan. Zijn hand omvatte haar gezicht en zijn duim gleed over haar kin. “Mmmm, dit was zelfs beter als ik me voorgesteld had” zei hij en er gleed een glimlach over zijn gezicht. Ze voelde zich koud nu hij haar losgelaten had en duwde haar gezicht tegen zijn hand aan. Ze liet de vingers van haar hand, die nog tegen zijn borst lag, tussen de knoopjes van zijn overhemd glijden. Zijn ogen werden groot en hij ademde diep in. “Als we nu weer gaan zoenen weet ik niet of ik wel wil stoppen” zei hij en keek haar aan met een vragende blik. “Wie had het over stoppen?” ze keek hem met een ondeugende blik aan. Zijn ogen schoten over de verlaten donkere parkeerplaats en toen weer naar haar. “Kom, laten we achterin gaan zitten!” het klonk niet eens als een vraag. Ze stapte uit en stapte achter weer in. Zijn armen schoten om haar heen en trokken haar op zijn schoot. Zijn mond vond direct de hare. Zijn handen kneedden haar billen en ze voelde zijn erectie tegen zich aan drukken. “Ooooh, dit was zalig. Hij draaide haar en liet haar op haar rug op de achterbak zakken. Zijn mond gleed naar de opening van haar truitje en likte de aanzet van haar borsten. Ze voelde hoe zijn handen om haar borsten gleden en haar tepels vonden die strak gespannen op zijn aanraking gewacht hadden. “Ooooh, ze kreunde toen hij haar tepels tussen zijn vingers greep en stevig tussen duim en wijsvinger nam.
Het kruisje van haar broekje plakte tegen haar inmiddels natte kutje aan. Zijn handen gleden lager en schoven haar rokje omhoog. Ze hoorde hoe hij verbaasd inademde toen hij ontdekte dat ze kousen droeg en geen panty. “Mmmmmm” gromde hij en zijn handen gleden plagend langs de randen van de kousen. “Mooi!” Hij pakte haar op en schoof haar zo ver omhoog dat hij met zijn gezicht boven haar kruis kwam. Hij liet zijn gezicht dalen duwde zijn neus in haar kruis en snoof diep. “Oooh, je ruikt heerlijk” gromde hij en liet zijn tong langs het randje van haar kanten slipje glijden.
Zijn handen gleden onder haar billen en zijn vingers trokken voorzichtig haar slipje naar beneden. Langzaam liet hij zijn tong over haar heuveltje naar beneden glijden en likte aan haar lipjes. Ze voelde hoe ze trilde van opwinding en spanning. Zijn mond sloot zich om haar lipjes en hij zoog haar kutje in zijn mond. “Mmmmm” gromde hij en hij liet zijn tong diep in haar drijfnatte kutje glijden. Ze duwde haar onderlichaam tegen hem op en genoot van de bewegingen van zijn tong op haar klitje. Zijn mond verwende haar kutje en zijn vingers kneedden haar billen. “Mmmmmm, zalig”. Haar handen klauwden door zijn haar en trokken zijn gezicht en tong nog dichter tegen zich aan. Zijn vingers gleden in haar natte kutje en bewogen ritmisch in en uit. “Oooooh,” ze voelde hoe de bank onder haar billen langzaam nat werd. Hij besteedde er echter geen aandacht aan en ging door met zijn heerlijke werk. Haar lichaam schokte van genot en langzaam bouwde de spanning van een orgasme op in haar onderlichaam. Ze voelde hoe haar lichaam spande als een veer en toen hij het tempo van zijn vingers versnelde. “Ooooooh, jaaaaaaaaaa” ze gilde het uit van genot toen ze voelde hoe haar orgasme zich ontlaadde en de krampen door haar lijf schoten. “Hmmmm” hij gromde en trok haar nog dichter tegen zich aan. Hij bleef sabbelen en likken tot haar lichaam minder hard schokte. Zijn ogen schitterden toen hij zijn gezicht ophief en haar aankeek. “Kom!” ze trok aan zijn schouders, “Je moet me nemen, Nu!” Zijn ogen werden groot “Oooh Ja?” Zijn gezicht kreeg een plagend vrolijke uitdrukking. “Waarom?” Ze draaide ongeduldig met haar ogen “Omdat dat zo vreselijk lekker is! Please?” Ze zag zijn ogen donker worden en hij greep haar heupen stevig beet terwijl hij met de andere hand zijn broek los maakte om zijn erectie te bevrijden. “Mmmm, aan zo’n verzoek kan ik geen weerstand bieden, lekker ding” gromde hij en hij duwde zijn pik diep in haar verlangende kutje. Haar kutje krampte van genot toe hij zich diep in haar stootte. “Oooh, jaa! Neem me! Neuk me! Grrrrrr”. Ze draaide haar heupen om zijn stootten te ontvangen en haar genot te vergroten.
De eerste krampen van een nieuw hoogtepunt schoten al door haar lijf. “Jezus meisje” ze voelde hem verbaasd zijn bewegingen vertragen. “Neeee! Doorgaan!” ze zette haar hakken op zijn billen en duwde zichzelf tegen hem op. “Wow” zijn ogen werden groot toen hij voelde hoe haar kutje om hem heen krampte en kneedde. Hij pakte haar gezicht met beide handen en keek haar diep in haar ogen. “Kijk me aan meisje, kijk me aan en laat je gaan!” Haar ogen gingen open en ze keek in zijn ‘door opwinding donkere’ ogen. Hij grijnsde en begon langzaam weer in en uit haar te bewegen. Bij elke stoot werden haar ogen groter en hij voelde hoe ze zijn pik steeds strakker omvatte. “Oooh, shit! Dit ga ik niet lang volhouden meisje.” “Dat moet ook niet” zei ze met een glimlach om haar lippen “als we terug gaan kunnen we de hele nacht nog volhouden” en ze draaide haar heupen tegen hem aan. “Mmmmmm,” hij gromde en stootte dieper en harder in haar terwijl hij in haar ogen bleef kijken. Haar lichaam spande zich en er gingen schokken door haar lijf. “Oooooooh, jaaaaa, ga dooooor”, haar nagels groeven in zijn rug en hij bewoog sneller. Zijn ademhaling ging met horten en zijn lichaam spande zich. Haar orgasme overviel haar en ze kronkelde onder hem terwijl hij diep in haar stootte. Het gevoel om zijn pik van haar krampende knijpende kutje werd hem te veel en met een schreeuw kwam hij klaar in haar kronkelende lijf. Hij voelde hoe haar lichaam zijn warme lading ontving en hoe ze bleef schokken tegen hem aan. Ze keek hem nog steeds aan en hij zag dat ze nog steeds nagenoot van elke kleine beweging die zijn lichaam maakte. Ze kroop dicht tegen hem aan en zuchtte beverig. “Als ik had geweten dat we zo goed waren samen had ik je al veel eerder willen ontmoeten.” zei ze beschaamd en een beetje giebbelig.” “Als ik had geweten dat wij zo goed samen waren had ik direct voor je deur gestaan.” zei hij en keek gemaakt boos. Ze schaterden het uit samen, keken elkaar aan en kusten elkaar. “Kom! We gaan naar de bijeenkomst en maken er een leuke avond van.” zei hij en trok haar dicht tegen zich aan “en daarna hebben we nog heel veel tijd voor onszelf.” “Ja” zei ze en knipoogde naar hem “het begin was al geweldig. Het zal mij benieuwen of de rest van de avond nog beter word?”

4 reacties op “40. De lift

  1. Het is inderdaad beter om dit thuis te lezen,tenzij iemand nachtdienst heeft in de Zorg,of je moet een lange middag pauze hebben van 1.5 uur of zo,zoals in Franrijk of Italie. B Ik blijf het graag lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s