39 Laatste trein

Ze werd wakker en schrok van het duister om haar heen. Even wist ze niet waar ze was. Toen kwam langzaam haar herinnering terug. Ze zuchtte geërgerd. Stom, om in slaap te vallen in de trein, heel stom.
Ze stond op en ging op onderzoek uit. De hele trein was donker en buiten ook. Ze drukte op de knop om de deuren te openen maar er gebeurde niets. Ze liep verder door de trein in de hoop ergens een open deur te vinden. Maar alle deuren waren hermetisch gesloten.
Ze was ongeveer halverwege de trein toen een geluid haar aandacht trok. Hoorde ze dat nou goed? Snurkte er iemand? Langzaam liep ze verder richting de 1e klas. Ja, het was duidelijk te horen er snurkte iemand in de 1e klas coupe. Ze drukte zenuwachtig een hand voor haar mond om haar gegiechel te onderdrukken. Haar eerste ingeving was weglopen maar ze voelde zich zo alleen in deze donkere trein dat ze haar lotgenoot graag zou willen ontmoeten. Misschien wilde hij of zij wel samen een beetje babbelen en konden ze de nacht in ieder geval samen doorbrengen in plaats van eenzaam.
Voetje voor voetje liep ze door de 1e klas coupe in de richting van het gesnurk. Ze zag de contouren van een grote persoon die onderuitgezakt in slaap gevallen was. Zou ze hem wakker maken? Ze stond als vastgenageld te kijken naar de man die overduidelijk heerlijk lag te slapen. Haar eenzaamheid overwon haar angst en ze raakte de man voorzichtig aan op zijn arm. “Pardon, meneer” sprak ze zacht, “weet u hoe we hier uit kunnen komen?” De man deed zijn ogen open en geeuwde uitgebreid. Toen keek hij haar verbaasd aan. “Hallo schoonheid” sprak hij en grijnsde breed. Hij kwam vriendelijk over en ze voelde zich direct op haar gemak. “Ik ben bang dat we opgesloten zitten in de laatste trein” zei ze en ze zag zijn gezicht betrekken. “Nee toch zeker? “vroeg hij. Ze knikte en zei “ik ben bang van wel!” “Mmmmm,” gromde hij en stond op. “Blijf maar even hier zitten” riep hij terwijl hij door het gangpad begon te lopen “ik ga wel even kijken”.
Ze liet zich voorzichtig op de bank zakken van de 1e klas coupe. Mmmm, wat zaten de banken lekker en het plekje waar hij net gelegen had was heerlijk warm. Ze was kouder dan ze gedacht had. Ze schopte haar schoenen uit en trok ze onder haar billen. Het duurde lang voor hij terug kwam en voor ze er erg in had was ze weggezakt in een ondiepe slaap. Ze werd wakker van een hand die voorzichtig haar gezicht beroerde. Ze opende haar ogen en keek in het donker naar twee vriendelijke ogen die haar geïnteresseerd bekeken. “Je hebt gelijk meisje, we zitten opgesloten” hij trok een verontschuldigend gezicht “en tot mijn spijt moet ik bekennen dat mijn telefoon helemaal leeg is”. Ze zuchtte en keek hem grijnzend aan “gelukkig zitten we droog” zei ze en ze schoot in de lach. “Gaat er niemand ongerust worden thuis?” vroeg hij. Ze schudde haar hoofd “nee”. Hij grijnsde en ze grijnsde met hem mee. Hij was leuk en aardig.
Gelukkig was het donker genoeg om haar blozende wangen te camoufleren. Ze kon ergere dingen bedenken dan opgesloten zitten met deze leuke man. Een rilling gleed over haar rug en ze huiverde. “Heb je het koud?” vroeg hij. “Een beetje” antwoordde ze verlegen. “Zal ik naast je komen zitten?” vroeg hij, “ik zal me netjes gedragen!” Ze schoot in de lach, “hihih, moet ik dat dan ook?” ze schrok van haar spontane uitroep. Hij keek haar verwonderd aan. “Natuurlijk” zei hij ”jij ook”. Voorzichtig liet hij zich naast haar op de bank zakken. “Hoe koud ben je?” vroeg hij en zijn hand gleed om haar voet. Zijn hand voelde heel warm aan haar ijskoude voet. “Mmmmm” hij gromde en trok haar benen op zijn schoot. Er trok een tinteling door haar heen toen ze de warmte van zijn lichaam tegen haar benen voelde. Deze man was leuk en nu ze hem wat beter bekeek, voor zover dat mogelijk was in dit donkere treinstel, ook erg lekker. Zijn handen lagen op haar onderbenen en ze voelde de warmte door haar lichaam trekken. Weer rilde ze maar nu niet meer van koude maar van de erotische fantasie die zich in haar hoofd nestelde.
Ze moest in slaap gevallen zijn want ze werd wakker in een heerlijke warmte. Ze opende haar ogen en besefte direct dat ze in een innige omhelzing zat met die man waar ze net nog zulke heerlijke fantasieën over gehad had. Ineens was ze klaar wakker, draaide haar hoofd en keek hem aan. Hij was ook wakker en zijn blik boorde in de hare. “Hallo slaapkopje!” zei hij. Zijn gezicht was vlak bij het hare. Hij rook lekker en was heerlijk warm. Ze kon niet zeggen wat haar er toe bracht maar voor ze het wist had ze haar mond op de zijne gedrukt.
Ze voelde hoe hij scherp in ademde alsof hij schrok van haar plotselinge zoen en zijn lichaam verstrakte. Even was ze bang dat hij haar van zich af zou duwen maar toen sloten zijn armen zich om haar heen en werd ze hard tegen hem aangetrokken. De zoen verdiepte zich en zijn tong gleed diep in haar mond. “Ooooh, dit voelde goed. Ze kroop verder bij hem op schoot om hem nog dichterbij te voelen. Hij gromde van genoegen toen ze haar handen in zijn nek liet glijden. Zijn mond liet de hare los en hij keek haar verbaasd aan. “Sorry, het ging helemaal vanzelf” zei ze en keek hem ondeugend aan.
Er verschenen pretlichtjes in zijn ogen en ze voelde hem grinniken. “Nu hoef ik me ook niet meer te gedragen“ zei hij en zijn hand gleed over haar billen naar beneden.
Ze rilde van spanning en trok zijn hoofd dichterbij zodat ze hem nogmaals kon zoenen.
Terwijl zij hem zoende gleed zijn hand onder de rand van haar rok om haar bil en kneedde deze. Ze voelde dat haar lichaam reageerde op zijn streling. Haar kutje werd vochtig en haar tepels verharden zich. Zijn andere hand sloot zich om haar volle borst en ze kreunde opgewonden. “Hmmmmmm, hij duwde haar achterover en liet zijn mond langs haar hals naar beneden glijden. Haar blouse was in een oogwenk los en zijn lippen sloten zich om haar fier rechtop staande tepel. Hij duwde haar borsten tegen elkaar en likte, beet en zoende haar tepels beurtelings. Ze hijgde en duwde haar borsten naar voren.
Zijn hand gleed nu weer richting haar billen. In de omhelzing was haar rokje inmiddels helemaal omhoog geschoven en toonde haar in kousen gehulde benen en kanten slipje.
Zijn vingers gleden over haar venusheuvel en verdwenen onder de rand van het kruisje van haar slip. “Aaaah, ze duwde zichzelf tegen zijn zoekende vingers aan en deze gleden direct in haar natte verlangende spleetje. “Ooooh, meisje wat ben je nat, heerlijk” bromde hij bij haar oor. Haar handen hadden inmiddels de gulp van zijn broek open geritst en haar handen sloten zich om zijn strak staande erectie. “Hmmmm, lekker” zei ze toen ze voelde dat hij nog harder werd door haar aanraking. Ze liet zich van de bank afglijden en nam zijn kloppende eikel tussen haar lippen. Hij kreunde toen haar tong cirkeltjes over zijn eikel begon te draaien. Haar handen grepen zijn ballen en kneedden deze voorzichtig terwijl ze zijn erectie met haar mond bewerkte. “Mmmm, lekkere pik heb jij” mompelde ze en liet hem diep in haar mond verdwijnen. Zijn handen lagen op haar schouders en ze voelde hoe hij steeds harder in haar schouders kneep terwijl ze hem vol overgave pijpte.
Plotseling greep hij haar om haar middel en tilde haar op de bank.
Even was ze verbaasd maar dat was snel over toe ze voelde hoe hij haar slip naar beneden rolde en zijn mond haar kutje naar binnen zoog en hij haar klitje likte. Zijn tong gleed diep in haar kutje en ze kronkelde van genot. “Ooooh”, ze voelde hoe haar vocht langs haar been droop op de bank. Zijn vingers gleden diep in haar kutje terwijl zijn tong haar klitje verwende. Er schoten schokken door haar hele lichaam en ze voelde hoe er een spanning in haar lijf opbouwde. Hij bewoog zijn vingers snel in en uit en zoog haar hele kutje op. Ze krampte van genot en kreunde toen de eerst schokken van haar orgasme door haar lichaam trokken. “Aaaaaaah”, ze sloep haar benen om zijn schouders en duwde haar onderlichaam tegen zijn mond terwijl de golven van genot door haar lichaam trokken. Langzaam werden de schokken minder.
Ze trok aan zijn schouders en hij kwam langzaam overeind. Ze beantwoorde zijn vragende blik en trok hem in haar armen. “Ja, neem me. Nu” kreunde ze terwijl ze haar onderlichaam tegen hem omhoog duwde.
Hij gromde en liet zich op haar zakken terwijl hij zijn van spanning kloppende erectie diep in haar glanzend natte kutje duwde. Ze voelde hem trillen van spanning en genot maar hij bewoog niet. Hij zuchtte en ze keek hem in zijn ogen. Hij trok haar nog dichter tegen zich aan en duwde zijn pik nog dieper in haar kutje. Ze bewoog haar onderlichaam ongeduldig tegen hem aan.
“Oooh” met een kreun verloor hij de controle en stootte diep in haar door. Hard en onbeheerst bewoog hij zijn kloppend lid in en uit haar drijfnatte kutje. Bij elke stoot kletsten hun lichamen tegen elkaar en voelde ze de spanning in haarzelf en hem stijgen. Sneller en harder stootte hij in haar door en haar lichaam verkrampte bij elke stoot.
Hij ademde zwaar en ze voelde dat ook hij niet veel meer nodig zou hebben om tot een hoogtepunt te komen. Ze keken elkaar aan en ze voelde de eerste krampen van haar orgasme door haar lichaam schieten. Zijn ogen werden groot en hij stootte nog harder. “Oooooh,” ze voelde hem verstijven en hij kreunde en bewoog wild in en uit haar lichaam. Hij schreeuwde het uit toen hij haar schokkende lichaam vulde met zijn warme lading zaad. Langzaam kwamen ze samen tot rust en ze voelde hoe zijn en haar vocht via haar been op de mooie bekleding van de stoelen liep. Ze zuchtte voldaan en kroop dicht tegen hem aan. Hij kuste haar hals en keek haar grijnzend aan. “Ik zou toch wel eens willen weten hoe jij je gedraagt als je jij wel mag misdragen?” zei hij en schoot in de lach toen hij haar ondeugende blik zag. “Dat ga je vast nog meemaken” zei ze en kuste hem vol op zijn mond.

6 reacties op “39 Laatste trein

  1. Kreeg wel iedere keer een melding over deze verhaaltjes,en lees dit nu voor de 1e keer.u heeft een goede hand van schrijven en een goede volgorde van a tot z. Prikkelend en toch met humor zonder grof te zijn.juist wat iemand nodig heeft.

  2. Pingback: Verslag van bijeenkomst op 16.11.2013 | Rebel's Test Site

  3. Pingback: Verslag van bijeenkomst op 16.11.2013 » EWA Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s