38 Woensdag

Ze werd wakker en rekte zich uit. Gedachten schoten door haar hoofd en plotseling was ze helemaal wakker. Vandaag kwam hij, haar heerlijke minnaar. Ze bleef nog even liggen met een glimlach om haar mond en sprong toen uit bed. Snel kleedde ze zich aan en werkte zich door de normale huishoudelijke taken. Ze legde haar kleding klaar en douchte uitgebreid.
Veel te vroeg zat ze fris en fruitig op de bank klaar om hem te ontvangen. Ze droeg een korset en kort rokje, hoge hakken en kousen tot net over haar knieën.
Plotseling werd er gebeld. Ze had nog geen telefoontje gehad dus “hij” kon het niet zijn. Snel schoot ze een vestje aan en opende de deur. De postbodes blik schoot naar haar korte rokje en hoge hakken, zijn ogen vielen bijna uit zijn kassen. “Goedemorgen” stamelde hij “wat ruikt u lekker mevrouw”. Ze glimlachte ondeugend, pakte het pakketje aan en zette haar krabbel op zijn digitale apparaatje. “Fijne dag mevrouw” riep hij nog en klom onhandig over het muurtje heen. Ze sloot de deur en barste in lachen uit. Normaal sprong hij over dat muurtje.
Even later ging haar telefoon, het was haar vriend, hij zou er met een half uurtje zijn. Alleen het horen van zijn stem zorgde er al voor dat haar lichaam reageerde. Onrustig zette ze alles klaar voor de koffie. Wachten duurde lang als je onrustig bent.
Toen hij binnen kwam stond ze in de hal. Hij zag er goed uit en begroette haar met een heerlijke zoen. Ze had het vestje aangehouden en trok het over haar hoofd uit.
“Ik had al gevoeld dat je iets speciaals aan had” zei hij en ze zag aan zijn ogen dat het hem beviel. Ze zette koffie welke ze samen op de bank opdronken. Ze zat bijna boven op hem en zijn handen gleden over haar hele lijf, onder haar rokje en in haar drijfnatte kutje. Mmm, ze kroop nog dichter naar hem toe en hij nam haar op schoot en zoende haar uitgebreid. Zijn vingers verdwenen in haar kutje en het vocht liep langs haar been naar beneden. Sneller bewogen zijn vingers in en uit en ze voelde dat ze steeds natter werd. Met een kreun gaf ze zich over aan haar eerste orgasme en gleed van zijn schoot af op de grond.
Haar gezicht belande in zijn kruis en ze ademde warme lucht op zijn stijve pik die hard tegen haar wang aan lag. Hij greep haar haren en duwde haar gezicht tegen zijn stijve lid aan. Hij gromde van tevredenheid, draaide haar handen op haar rug en trok haar overeind. Ze ging staan, haar rokje nog om haar middel en hij duwde haar de trap op naar haar slaapkamer.
Boven duwde hij haar voorover op het bed en ze bleef rustig liggen terwijl hij zijn kleding verwijderde. Ruw draaide hij haar op haar rug en liet zijn mond op haar natte kutje neerkomen. Ze kreunde van genot toen hij haar lipjes naar binnen zoog en haar klitje met zijn tong bewerkte. Hij likte en sabbelde tot ze kronkelde van genot en trillend klaar kwam. Hij glimlachte en liet zich op zijn rug op het bed vallen. Verlangend naar zijn heerlijke pik kroop ze boven op hem en liet hem diep in zich glijden. Hij kreunde en ze duwde zichzelf tegen zijn schaambeen aan zodat haar klitje over zijn buik gleed.
Zijn handen gleden om haar heupen en ze bewoog langzaam op en neer op zijn pik. Mmmm, zo nat werd alles, ze genoot en reed zichzelf van hoogtepunt naar hoogtepunt. Telkens als ze dacht dat het gevoel wegtrok kwam het weer terug en ze kon gewoon niet stoppen. Zijn handen kneedden haar borsten, soms best een beetje pijnlijk hard op het moment dat ze klaarkwam maar daardoor werd ze alleen nog maar natter. Ze merkte dat ze meer pijn kon verdragen dan ze gedacht had. Weer voelde ze een orgasme komen, zijn handen sloegen nu op haar billen zodat ze tintelden en branden. Ze kreunde van genot en zag hem glimlachen van plezier. “Kom maar meisje” moedigde hij haar aan toen ze voor de zoveelste keer dubbelsloeg van haar orgasme en schokkend klaarkwam. Haar hele focus lag nu op haar gezwollen kutje dat dik en drijfnat over zijn strak gespannen pik op en neer bewoog. Ze kon geen genoeg van hem krijgen. Plotseling pakte hij haar op en draaide haar op haar buik op de rand van het bed. Hij spreidde haar benen en gleed achterlangs naar binnen, hard en diep. Ze voelde hoe het vocht langs haar buik liep op het bed. “Jezus, wat doe je met me” riep ze uit “dit is zo heerlijk” Ze voelde dat hij zijn pik uit haar druipende kutje trok en omhoog bewoog naar haar kontgaatje. Zonder pardon drong hij haar kontje binnen. “Ooooh” ze kronkelde op zijn pik en voelde zich slap worden in haar knieën. Haar kontje was gevuld en zijn vingers gleden in haar natte spleetje. Hij stootte hard en diep en trok haar hoofd aan haar haren naar achter. Heerlijk was dit. Na een tijdje trok hij zich terug uit haar kontje en hield zijn pik voor haar gezicht. “Kijk eens” zei hij “naar wat er allemaal op zit”, verbaasd keek ze naar zijn lul, “niets” zei hij, terwijl hij haar haren vastgreep “helemaal niets” en hij duwde zijn harde pik diep in haar mond. Ze pijpte hem vol overgave en liet hem zover als mogelijk in haar keel glijden. Ze kokhalsde toen hij nog verder stootte. “Mmmm,” gromde hij tevreden en duwde haar op haar rug. Hij vouwde haar benen omhoog en liet zich diep in haar glijden. “Oooh, ze kreunde en kwam hem tegemoet met haar onderlichaam bij elke stoot. Het kletste van het vocht als hij diep en hard in haar stootte. Sneller en harder stootte hij in haar door en ze voelde dat hij nu zelf ook steeds dichter bij een orgasme kwam. De schokken bleven komen en het was alsof ze continu klaarkwam. Hij spande zich in en pompte nog harder.
Haar lichaam spande zich en het vocht spatte tussen hen in toen ze weer een orgasme kreeg. Zijn orgasme kwam ook en hij schreeuwde van genot toen hij zich liet gaan.
Ze bekeek zijn gezicht en zag dat hij genoot. Langzaam ebde de schokken door haar lichaam. Ze kon bijna niet meer stil worden. Ze kroop dicht tegen hem aan en samen lagen ze elkaar strelend op het bed. Ze zuchtte tevreden en kuste hem. “Jeetje wat is het toch heerlijk met jou” zuchtte ze tevreden. “Mmmm ik mag ook niet klagen” zei hij.
Ze grinnikte en zei “dank u wel meneer”.

2 reacties op “38 Woensdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s