33. Park

Ze werd wakker van het zonlicht in haar ogen en even wist ze niet meer waar ze was. Langzaam drong het tot haar door dat ze tegen een warm lichaam opgekruld lag. Ze fronste haar wenkbrauwen want voor zover ze zich herinnerde was haar man samen met zijn vriendin vertrokken. Ze waren met z’n drieën naar het park gegaan om te picknicken en naar de muziek te luisteren. Toen de muziek afgelopen was was haar man met zijn vriendin vertrokken en zij zou de spullen meenemen en naar huis gaan maar de zon was nog zo lekker warm dat ze nog even was gaan liggen.
Ze moest in slaap gevallen zijn realiseerde ze zich maar dat verklaarde nog steeds niet het warme lichaam en de arm die om haar heen lag. Langzaam bewoog ze zich om te kunnen zien wie er nu tegen haar aan lag. De arm schoof strakker om haar heen en de man, want dat kon ze in ieder geval wel zien aan de haren op zijn onderarm, kroop dichter tegen haar rug en ademde zacht in haar hals. Het voelde fijn maar ze voelde toch een zekere spanning. Wie was dit? Voorzichtig om hem niet wakker te maken bewoog ze weer. Deze keer bewoog hij ook en draaide haar in een keer op haar rug op de deken. Ze keek in een paar fel blauwe ogen die haar de adem benamen.
“Goedenavond schone slaapster” sprak een warme hese stem. De ogen sprankelden van vrolijkheid en haar angst was plotseling verdwenen. “Hallo vreemdeling” fluisterde ze bijna terug. Deze man was leuk. “Wat brengt u in mijn gezelschap op deze warme zomeravond?” vroeg ze hem. Ze voelde hem grinniken. “Ik zag je liggen en dacht dat je het koud had”. “Mmmm, nu niet meer”. Zei ze en keek hen daarbij ondeugend aan. “Ik vind dat ik daar wel een beloning voor verdiend heb, dat ik je warm gehouden heb!” zei hij en keek ondeugend terug. “Hmm, wat heeft u zoal in gedachten?” vroeg ze quasi nonchalant. “Een kus!” was zijn directe antwoord. Ze keek hem in zijn blauwe ogen en realiseerde zich dat het een feest moest zijn om door deze man gekust te worden. Haar lichaam reageerde direct op de gedachte en ze voelde hoe haar tepels zich tegen de binnenkant van haar T-shirt spanden. Ze zag zijn wenkbrauwen omhoog gaan en realiseerde zich dat ook hij opmerkte dat de gedachte aan een kus van hem haar opwond. Zijn mondhoeken plooiden zich in een glimlach. “Is dat een ja of een misschien?” vroeg hij. Ze knikte en hoorde zichzelf bijna ademloos “een ja” zeggen. Zijn ogen werden groot alsof hij niet kon geloven dat ze zomaar “ ja”, gezegd had en ze merkte dat hij even verbaasd was als zijzelf. Hij liet zijn lippen langzaam en zacht op de hare neerkomen en wilde haar een onschuldig kusje geven maar op het moment dat hun lippen elkaar raakten veranderde het onschuldige kusje in een heftige zoen. Haar handen gleden in zijn nek en woelden door zijn haar terwijl hij haar steeds dichter tegen zich aan trok. Ze voelde dat hij net als zijzelf rilde van genot toen hun tongen elkaar vonden en in een wilde dans raakten. Er kwam geen einde aan de zoen en ze voelde zijn opwinding tegen haar dijbeen groeien terwijl ze haar heupen tegen zijn lichaam opduwde. Ademloos lieten ze uiteindelijk elkaars lippen los en keken elkaar verbaasd aan. “Jezus, wat gebeurd er met ons?” vroeg hij aan niemand in het bijzonder.
Ze waren totaal vergeten dat ze op een dekentje in het park lagen maar werden daar nu door een groepje joelende jongelui aan herinnerd. Ze riepen allerlei aanmoedigingen en het bloed schoot naar haar wangen. Hij grijnsde verontschuldigend maar ze zag in zijn ogen hetzelfde verlangen als zij ervoer. Hij ging zitten en trok haar mee omhoog liet een onschuldig kusje op haar wang vallen en keek haar diep in haar ogen. “Zullen we naar mijn huis en even wat drinken om van de schrik te bekomen?” vroeg hij. Het was een normale vraag maar ze wisten beide dat het een uitnodiging was. Als ze nu ja zei was het meer als een glaasje. Ze glimlachte en pakte de deken bij een punt. “Dat lijkt me een prima plan” zei ze en kuste het op zijn wang vlak bij zijn oor en liet haar tong even over het randje van zijn oorlel glijden. Ze voelde hem rillen en zag hoe zijn ogen donker werden.
Snel raapten ze de spullen van de deken en vouwden deze op. De jongelui maakten teleurgestelde geluiden toen ze zagen dat ze weggingen. Hij was een stuk groter dan zijzelf zag ze toen hij rechtop naast haar stond. Hij was slank maar niet mager en had een goed figuur. “Kom, ik woon om de hoek” zei hij en hij pakte de tas van haar over en hij sloeg een arm om haar schouders. Zijn hand gleed over haar schouder naar beneden naar haar taille en hij drukte haar stevig tegen zich aan terwijl hij haar zoende in haar hals en haar geur diep inademde. “Oooh, je ruikt zo heerlijk” zuchtte hij. Ze voelde haar knieën week worden bij het idee dat ze met deze man intiem zou zijn en een vlam van opwinding sloeg door haar hele lijf.
Na een kleine wandeling kwamen ze bij zijn huis aan. Hij opende de deur en liet haar voorgaan de hal in. Hij sloot de deur achter zich en trok haar direct in zijn armen om haar te zoenen. Zijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Hij streelde haar ronde billen en trok haar toen stevig tegen zijn lichaam aan. Ze voelde hoe opgewonden hij was. Ze ademde diep in en kroop nog steviger tegen hem aan. Hij tilde haar op en ze sloeg haar benen om zijn heupen om hem tegen haar opgewonden lichaam te kunnen voelen. Ze ademden beide onregelmatig en kusten elkaar vol overgave. Zijn handen gleden onder haar rokje dat omhoog geschoven was en vonden het randje van haar kanten slip. Zijn vingers leden onder het randje en vonden haar opgezwollen natte kutje. Hij kreunde in haar oor en liet haar langzaam op haar eigen benen zakken. “Kom schoonheid” fluisterde hij “ik wil van je genieten en niet puberaal in de gang maar uitgebreid en met aandacht”. Hij pakte haar hand en liep voor haar uit naar een deur in de gang. De deur gaf toegang tot een slaapkamer die voorzien was van een groot bed met veel kussens en een spiegelwand.
Hij liet haar op het bed plaatsnemen en begon haar langzaam uit te kleden. Ze zag aan zijn ogen dat hij genoot van hetgeen hij deed en ze begon zijn shirt los te knopen. Ze liet haar handen over zijn ontblote bovenlichaam glijden en hij kreunde van genoegen toen ze met haar nagels over zijn rug krabde. Toen ze enkel haar slip nog aan had hielp hij haar om te gaan staan. Hij legde zijn hoofd tegen haar buik en streelde haar borsten en billen en trok langzaam de slip over haar billen naar beneden. Zijn mond gleed over haar buik en hij zoende haar venusheuvel waarbij hij zijn tong voorzichtig langs haar klitje liet glijden. Ze kreunde en greep zijn haar stevig vast en duwde zijn gezicht stevig tegen zich aan. “Mmmm lekker”, gromde hij en hij liet zijn tong dieper glijden om te kunnen proeven van haar vocht. Haar knieën waren als was zoals hij likte en zoog aan haar kutje. Ze liet zich achterover op het bed vallen en hij begon haar kutje vol overgave te likken. Zijn tong verdween diep in haar kutje en hij gromde van genoegen toen ze zuchtte en kreunde van genot. Zijn handen gleden onder haar billen om haar onderlichaam omhoog te duwen en daardoor nog meer toegang te verschaffen voor zijn mond en tong. “Wat ben jij een heerlijke vrouw” sprak hij en hij keek haar aan met een blik waar ze helemaal week van werd, “ik vind je zalig” hij grijsde en kroop over het bed naar haar toe. Ze trok hem naar zich toe en zoende hem vol op zijn mond, “mmmmm, je smaakt naar mij” zei ze en likte aan zijn lippen die nat waren van haar vocht. Ze liet haar tong over zijn kaak naar zijn hals glijden en zoende hem in het kuiltje van zijn hals. Hij kronkelde en ze beet zacht in zijn tepel. “Nu ga ik jou proeven” zei ze en maakte de riem van zijn broek los. Ze voelde hoe strak zijn broek gespannen was en wilde zijn gezwollen lid eindelijk zien. Langzaam trok ze de rits van zijn broek naar beneden en ze hoorde hem zijn adem inhouden toen ze zijn boxer naar beneden schoof. De koele luchtstroom langs zijn verhitte vlees maakte hem ongeduldig. Ze bekeek zijn lid met aandacht en liet toen haar mond over zijn eikel glijden en zoog zijn lid in haar mond terwijl ze haar tong over het gevoelige randje van zijn eikel liet glijden. Hij kreunde en bewoog zijn onderlichaam omhoog om nog meer te kunnen voelen. Zijn handen grepen haar haar en duwden haar mond dieper over zijn verhitte opgezwollen erectie. Zijn eikel gleed in haar keel en ze keek hem aan terwijl ze hem diep in haar mond had. Zijn ogen werden groot en donker en hij liet zich terugvallen op het bed. “Jezus! wat lekker” gromde hij. Ze bewoog over zijn lid met haar mond en liet haar ene hand om zijn ballen glijden. Haar speeksel gebruikend om alles nat en glad te maken. Haar hand kneedde zijn ballen en ze liet voorzichtig een vinger in de richting van zijn anus glijden.
Ze hoorde hoe hij scherp inademde en zijn adem vast hield. Ze duwde voorzichtig haar door haar eigen speeksel drijfnatte vinger voorzichtig zijn anus in en werd beloond met een kreun van genot. Hij schokte en duwde zijn eikel diep in haar keel. Ze zoog aan zijn pik en masseerde zijn ballen. Ze voelde zijn anus samentrekken om haar vinger en duwde deze verder naar binnen richting zijn prostaat. Hij schreeuwde van genot toen haar vingertop er lichte druk op uitoefende. Zijn hele lichaam spande als een veer. Plotseling lag ze achterover op het bed en hij pinde haar met haar armen boven haar hoofd vast op het bed. Ze keek hem in zijn ogen en zag dat het klaar was met langzaam aan doen. Hij ging haar nu diep en hard neuken en ze voelde haar lichaam samentrekken van verwachting en geile spanning. Zijn ogen boorden zich in de hare “kijk me aan!”zei hij “Ik wil dat je me aankijkt als ik je binnendring”. Hij plaatste zijn kloppende eikel tussen haar lipjes en duwde langzaam zijn hete staaf naar binnen. Haar ogen werden groot en de zijne donker van opwinding toen hij het laatste stuk van zijn verlangende vlees in haar schoof. “Wow!”zuchtte hij en hij bleef haar aankijken, “even rustig nu.” Even bleven ze stil liggen kijken naar elkaar, toen begon hij langzaam te bewegen met lange halen en met een verassende rust. Ze zag echter aan zijn ogen dat het hem alle zelfbeheersing kostte die hij maar kon vinden. Ze wilde hem uit zijn tent lokken, wilde dat hij zichzelf zou verliezen in haar lichaam. Ze duwde haar onderlichaam omhoog toen hij halverwege was en kwam hem zo hard en snel tegemoet. Zijn adem stokte en hij keek haar met van hartstocht bijna zwarte ogen aan. Bij zijn volgende beweging deed ze hetzelfde en ze hoorde hem scherp en diep in ademen. “Ooooh,” kreunde hij, “dit gaat veel te lekker”. Ze draaide haar heupen tegen zijn lijf op en zag in zijn ogen dat hij nu over een grens ging. Hij greep haar heupen en trok haar helemaal op zijn keiharde pik. “Ik ga je nemen zoals je nog nooit genomen bent “zei hij en hij gromde van genot toe ze mee ging in zijn beweging en hem verwelkomde met haar heupen. Hij begon hard en diep te stoten en steeds draaide ze haar heupen tegen hem op. “Hihihi” ze giebelde “dacht je dat?” Hij greep haar steviger vast en voerde het tempo op, ze kreunde en greep hem bij zijn schouders. Haar mond was open en ze keek hem diep in zijn ogen. Ze kreunden beiden en ze voelde haar lichaam aanspannen en samentrekken in de aanloop van haar orgasme. Zijn bewegingen werden schokkerig en ze voelde zijn pik in haar lichaam opzwellen. Haar lichaam en bewegingen verstarden toen ze bijna dubbel klapte van de eerste krampen van een heftig orgasme. Hij keek haar aan en ze zag dat ze hem over de rand van zijn zelfbeheersing trok met de bewegingen die door haar lichaam schokten. Hij schreeuwde het uit en begon wild in en uit haar te bewegen terwijl hij zijn zaad diep in haar spoot. Ze voelde dat ze zichzelf helemaal liet gaan en ze voelde dat ook zij spoot toen het bed en de lakens eronder langzaam steeds natter werden. Ze bewogen samen nog even verder en zakten toen verstrengeld in elkaar terug op het bed. Hij veegde het haar uit haar gezicht en kuste het puntje van haar neus. “Je hebt gelijk lekkertje, zo fijn had ik niet gedacht maar wel gehoopt dat het zou zijn”. Hij kroop dicht tegen haar aan en zuchtte in haar oor. “Het was zelfs beter dan ik gehoopt had”. Ze grinnikte en beet zacht in zijn oor. “Mmmm, en dit was nog maar de eerste keer met jou, ze zeggen dat het na de eerste keer altijd alleen maar beter kan worden!” Hij gromde en trok haar boven op zich. “Straks nog maar eens proberen dan” zei hij. Ze kuste hem en kroop tegen hem aan “als we wakker worden” “Ja, direct” zei hij sloot zijn ogen.

3 reacties op “33. Park

  1. Nog reactie via de mail gehad van A.? Reactie van A. naar mij; Het verhaal past helemaal in jouw straatje hè! 🙂
    Dat doet het zeker…..
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s