32. Girls Night out

Leuk! Eindelijk was het er van gekomen een avond stappen met haar vriendinnen. Ze waren eerst ergens lekker gaan eten en hadden een filmpje gepakt. Nu wilde de rest gaan dansen en eerlijk gezegd wilde ze dat zelf ook wel. Ze kozen een leuke tent uit en reden er naar toe. De stemming (en de nodige wijntjes) zat er al goed in. De meiden waren compleet los. Het herinnerde haar aan de tijd dat ze allemaal nog vrijgezel waren. De gelegenheid was aardig druk maar gelukkig waren de bezoekers wat ouder. Ze bestelde iets aan de bar en ging met haar vriendinnen aan een tafeltje zitten. Een van de meiden was een half jaar geleden gescheiden en de rest was druk bezig voor haar een geschikte partner te vinden. De stemming was ronduit puberaal. Ze wist dat haar vriendinnen op de hoogte waren van haar open huwelijk en probeerde zelf enigszins buiten schot te blijven.
Ze zag hem plotseling aan het eind van de bar staan. Een rilling ging door haar lichaam. Mooi was hij niet, zeker niet in de ogen van haar vriendinnen die hadden meestal de voorkeur voor “Mister Coca Cola Light” maar deze man had iets. Ze voelde gewoon dat ze door hem aangetrokken werd. Ze kreeg een kleur bij de gedachte aan hem en een van haar vriendinnen merkte het op en volgde haar blik. “Oooh”, fluisterde ze in haar oor, “jij zit te flirten met iemand”. Ze schudde ontkennend haar hoofd, “Nee hij heeft helemaal nog niet naar me gekeken.” Ze draaide zich om en richtte haar blik op haar vriendinnen. “Dat dacht je maar” fluisterde haar vriendin weer, “hij houd je al in de gaten sinds we binnen zijn”. Nu kreeg ze het ineens heel warm en dronk in een keer haar hele glas wijn leeg. Op het moment dat ze het laatste slokje doorgeslikt had vervloekte ze zichzelf er om. Ze wist wat er met haar gebeurde als ze zo snel dronk.
Haar vriendinnen waren inmiddels in een spel verwikkeld, “truth or dare” speelden ze en er werden de meest gekke geheimen gedeeld. Een van haar vriendinnen moest op de tafel dansen en een ander vertelde dat ze een hekel had aan het slikken van sperma. De hilariteit was aanstekelijk. Uiteindelijk was ook zij aan de beurt, ze wist dat haar vriendinnen meestal popelden om haar dingen te laten vertellen die ze meemaakte maar daar had ze vanavond bar weinig zin in. Dus koos ze voor “dare”, de vriendinnen juichten bijna van plezier. De vriendin die eerder in haar oor gefluisterd had riep het hardst toen er een passende opdracht gezocht werd. Ze moest een man verleiden vanavond. Ze gierden het uit van opwinding omdat ze een voor haar zo passende straf gevonden hadden. Haar beste vriendin knipoogde naar haar en zei dat ze precies de juiste man wist. Ze gebaarde met haar hoofd in de richting van de man aan de bar. “I dare you” zei ze, anders moeten we een straf verzinnen.
Ze grijnsde toen ze er aan dacht welke straf ze zouden verzinnen en stond langzaam op. “Ik neem de uitdaging aan” zei ze en streek haar rok recht. Dit kon nog leuk worden. Ze verheugde zich al op de gezichten van de meiden als ze straks met deze man naar huis zou gaan. Als ze haar vriendin moest geloven en hij haar al de hele tijd in de gaten had gehouden dan moest er toch een mogelijkheid zijn. Ze giebelde stiekem van opwinding en de te snel gedronken wijn, rechtte haar rug en stapte zonder blikken of blozen op de man af.
Hij leunde ontspannen tegen de bar en zag er uit alsof hij op zijn gemak was. “Mag ik je iets vragen?” vroeg ze en keek hem ondeugend aan. Hij draaide zijn hoofd in haar richting en was zo te zien verbaasd haar te zien. “Dat doe je al” zei hij en glimlachte. “Ja dat klopt” zei ze en grinnikte. “Mijn vriendinnen hebben me een opdracht gegeven om een man te versieren en toen heb ik ja gezegd maar alleen omdat ik jou al gezien had.” Zijn ogen werden even donker en toen bulderde hij van het lachen. “Je moet mij versieren?” “Ja” ze knikte heftig. Hij hief zijn arm op en liet zijn hand langs haar wang glijden. Er gleed een aangename rilling door haar lichaam en ze voelde dat ze opgewonden werd alleen van zijn aanraking. Zijn lippen krulden in een verrast lachje. “Nou, doe je best dan” zei hij en leunde achterover tegen de bar. Zijn ogen sprankelden van ingehouden pret. Even was ze ontdaan, ze had gedacht dat hij wel zou ingaan op haar voorstel en dit met beide handen aan zou grijpen maar eigenlijk vond ze dit veel leuker.
Ze schoof dichter naar hem toe en liet haar hand om zijn middel glijden, zacht drukte ze haar lichaam tegen hem aan en keek hem in zijn ogen. Ze hoorde hem scherp inademen toen ze haar borst tegen zijn arm drukte. “Oké” zei ze “ik zal mijn best doen”. Een blik in de richting van haar vriendinnen bevestigde dat ze continu in de gaten gehouden werden. Ze hief haar andere hand op en liet hem zacht op zijn borst terechtkomen boog haar hoofd en fluisterde in zijn oor. “Zullen we dansen?” er speelde een langzaam nummer en ze hoopte dat hij ja zou zeggen. Hij rook en voelde heerlijk. Hij knikte, zette zijn glas op de bar, sloeg zijn arm om haar schouder en liep met haar naar de dansvloer. Haar armen gleden om zijn hals en de zijne om haar taille. Ze voelde hem rillen toen ze haar lichaam tegen het zijne vleide. Mmm hij wilde gewoon dat zij het werk deed maar volgens haar was hij niet onwillend. Ze drukte zich lekker tegen hem aan en zuchtte tevreden. Tijdens de dans liet ze haar handen voorzichtig spelen met de haren in zijn nek. Hij reageerde door haar steviger vast te houden. Ze duwde haar heupen tegen hem op en voelde dat hij opgewondener was dan hij toe wilde geven. Zacht beet ze hem in zijn hals en ze voelde dat hij kreunde. “Jezus!” fluisterde hij in haar oor, “als je zo doorgaat sta ik niet voor mezelf in.” Ze glimlachte en wilde naar haar vriendinnen kijken maar besloot dat ze het totaal onbelangrijk vond wat die hiervan dachten. Ze wilde deze man en wel helemaal en ze wilde eigenlijk helemaal niet meer wachten. Ze schiep wat ruimte tussen hun lichamen en keek hem ondeugend aan, “wie vraagt jou om je in te houden?” zei ze. Zijn reactie had ze niet zien aankomen. Hij trok haar naar zich toe en zoende haar op haar nog geopende mond, zijn tong gleed naar binnen en danste met de hare in een hartstochtelijke zoen. Ze moest zich aan hem vasthouden, haar knieën werden slap en er schoot een vlam door haar lichaam. “Oooh hij was zalig. Hij verbrak de zoen en keek haar ongelovig aan. “Ik…. eh….” stamelde hij en keek haar aan met een blik waarin ze zag dat hij net als zij overrompeld was door de heftigheid van de zoen. Ze keek hem aan en vroeg “Zullen we ergens heen gaan waar we meer privacy hebben?” “Zou je dat willen?” was zijn tegenvraag. “Ja, heel erg” antwoordde ze. “We kunnen naar mijn flat gaan” zei hij. “Ik licht even mijn vriendinnen in” zei ze en liep in de richting van het tafeltje waar haar vriendinnen nieuwsgierig zaten te staren. “Dames, ik ga met die leuke man mee!” deelde ze haar vriendinnen mee, die allemaal druk door elkaar praten en vroegen. Ze pakte haar tas en stuurde haar man een sms, knuffelde haar beste vriendin en liep terug naar haar danspartner. Haar telefoon bromde in haar zak en ze zag een lief berichtje van haar man. “Veel plezier schat”. Ze keek haar “verovering”aan en zei “zullen we dan maar” terwijl ze haar arm om zijn middel liet glijden en hem ondeugend aankeek.
Ze haalden hun jas bij de garderobe en liepen samen naar zijn auto. In de auto keek hij haar nogmaals verbaasd aan. “Weet je zeker dat je zomaar met me mee gaat?” vroeg hij. Ze glimlachte en boog naar hem toe, keek hem diep in de ogen en zei bijna ademloos, “ja”. Hij kreunde en trok haar in zijn armen en zoende haar hartstochtelijk. Zijn handen gleden over haar lichaam en omvatten haar volle borsten. Hij zuchtte opgewonden in haar oor. “Je ziet er zo goed uit, ik kan het bijna niet geloven dat je zomaar mee gaat”. Ik moet me de hele avond al inhouden om je niet overal aan te raken”. Hij kreunde en zoende haar nogmaals. Toen startte hij de auto en zei “we moeten naar huis anders…….” Hij maakte zijn zin niet af maar de blik in zijn ogen zei genoeg.
Een kwartier later stopte hij in een smalle straat met aan een kant huizen en de ander kant een groot flatgebouw. Hij ging haar voor naar de lift en drukte op de knop van de bovenste verdieping. Zijn arm gleed om haar middel en hij trok haar in zijn armen. Ze voelde het resultaat van zijn opwinding hard tegen haar buik drukken en er schoot een schok door haar heen. “Oooh, wat voelde dit toch heerlijk”. Ze keek hem aan en zoende hem vol op zijn mond. Hij trok haar nog dichter tegen zich aan en pakte haar billen stevig vast zodat er geen vergissing kon zijn over hoe hij naar haar verlangde. De lift stopte op de bovenste verdieping. Samen liepen ze hand in hand naar de voordeur van zijn flat.
Binnengekomen hielp hij haar uit haar jas en hing deze op. Hij liep langzaam naar haar terug en bekeek haar van top tot teen. Langzaam begon hij haar uit te kleden elk stukje huid werd gekust en hij zoende haar steeds op haar mond tussendoor. Tegen de tijd dat ze in haar slipje en bh voor hem stond was ze vreselijk opgewonden. Hij stapte een eindje bij haar vandaan om haar eens goed te bekijken. Hij gromde tevreden en maakte met één beweging de sluiting van haar bh los. Haar volle borsten hielden de cups vast en hij haalde de bh voorzichtig weg. Haar tepels stonden strak van verlangen naar zijn aanraking en priemden naar voren. Weer gromde hij tevreden en liet zijn vingers onder het randje van haar kanten slipje glijden en trok het langzaam naar beneden. Hij ademde diep in toen hij zag dat ze helemaal geschoren was. “Oooh, lekker glad” kreunde hij en liet zijn hand over haar venusheuvel glijden. Ze ademde scherp in en kreunde toen zijn vingers voorzichtig haar klitje beroerden. “Ik ben jouw vriendinnen heel dankbaar” zei hij en kuste haar in haar hals. Hij tilde haar op en droeg haar naar de slaapkamer waar hij haar op het bed legde. Snel trok ook hij zijn kleding uit en kwam bij haar liggen. Zijn opwinding was duidelijk te zien want zijn pik stond strak tegen zijn buik en er verscheen een druppel op zijn eikel. Hij pakte een fles van het nachtkastje “Ik ga hier ontzettend van genieten” zei hij en begon haar in te smeren met olie. Eerst haar borsten en buik toen haar benen en voeten, haar armen en tenslotte liet hij de olie tussen haar schaamlippen lopen. “Oooooh, dat voelt lekker” zei hij toen hij zijn vingers over haar gladde lipjes liet glijden. Hij draaide zich om in bed en liet zijn mond op haar zachte venusheuvel neerkomen. Hij beet zacht in haar vlees en liet zijn vingers in haar natte kutje glijden. “Mmmmm”, gromde hij en snoof aan haar kutje “je ruikt lekker”. Zijn tong gleed over haar venusheuvel naar beneden en likte aan haar opgezwollen kutje. Ze kreunde en zuchtte opgewonden. Zijn mond gleed verder en vond haar klitje en begon deze zacht naar binnen te zuigen en likken met zijn tong. Haar handen begroeven zich in zijn haar en ze spreidde haar benen verder en duwde haar lichaam tegen zijn heerlijke tong. Zijn mond en tong waren zalig en zijn vingers stootten diep in haar nu kletsnatte kutje. Hij likte vol overgave en gromde tevreden. Zijn vingers bewogen eerst langzaam en daarna sneller in en uit haar kutje. “Ooooh, je….maakt me helemaal gek” stamelde ze en haar hoofd rolde heen en weer op het bed. Ze voelde hoe hij grinnikte en hij voerde het tempo verder op met zijn tong en vingers. De eerste schokjes van haar orgasme kondigden zich aan en haar hele lichaam spande als een boog. Ze voelde dat hij moeite moest doen om zijn vingers in en uit haar te bewegen omdat haar spieren strak kwamen te staan. Hij duwde zijn vingers plotseling meer naar binnen en naar voren. Ze gilde het uit en spoot hem helemaal nat terwijl ze schokkend klaarkwam. “Ooooh, Wow” ze zuchtte en moest diep doorademen om weer een beetje helder te kunnen denken. Lang kreeg ze daar niet de tijd voor want hij kroop tussen haar benen en positioneerde zijn eikel tussen haar kletsnatte lipjes. Met een kreun gleed hij naar binnen en keek haar diep in haar ogen. “Ooh je bent zalig”, fluisterde hij en begon langzaam te bewegen. Ze voelde hoe haar orgasme nog niet weggeëbd was en door zijn bewegingen weer even heftig terugkwam. Ze draaide en schokte gewoon verder terwijl hij haar nu met steeds hardere stoten neukte. Ze kreunde en beet hem in zijn schouder en haar nagels krabden over zijn rug. Plotseling draaide hij zich met haar om zodat zij boven was en hij onder. Nu neukte zij hem en haar borsten wipten mee met de bewegingen die ze maakte.“Mmmmmm”, bromde hij en nam een van haar tepels in zijn mond “lekker”. Ze draaide met haar heupen en liet haar klitje over zijn buik glijden. Hij hield haar borsten dicht bij elkaar en zoende beide tepels tegelijk. Ze plaagde hem door elke keer snel en dan ineens weer heel langzaam op en neer te bewegen. Hij probeerde diep in haar te stoten maar ze wist telkens mee te bewegen waardoor dat niet lukte. Ze grinnikte en merkte dat ook hij plezier in het spelletje had. Plotseling lag ze met een grote zwaai op haar rug en stootte hij in een keer diep in haar door. “Oooh”, ze keek in zijn ondeugend twinkelende ogen. “Nu ik weer” zei hij en begon haar met lange stevige halen te neuken. Ze voelde direct dat hij klaar was met plagen. Zijn stoten werden harder en sneller en ze voelde haar lichaam reageren. De eerste schokjes van haar orgasme schoten door haar heen en ze voelde haar spieren in haar buik samentrekken. Ze voelde hoe haar kutje zich strak om zijn stotende lul spande en voelde dat hij moeite had om diep in haar te stoten. “Jaaaaaaah!” schreeuwde ze toen ze voelde dat ze klaarkwam en haar spieren zijn lul in een omklemming grepen. Hij keek haar aan en ze voelde hem verstijven en ook hij schreeuwde het uit en begon wild te schokken toen hij zich in haar ontlaadde. Hij bewoog wild en spoot de ene na de andere straal in haar krampende kutje. Uitgeput zeeg hij op haar neer en beide ademden zwaar maar voldaan. Ze veegde zijn haar van zijn bezwete voorhoofd en drukte er een kus op. “Mmm”, bromde hij tevreden en ze zakten samen in een roes van tevredenheid weg. Na een tijdje werden ze weer wakker en hij keek haar onderzoekend aan. “Waarom ik?” vroeg hij en keek haar aan. “Je viel me al direct op” verklaarde ze “en ik zocht eigenlijk een excuus om je aan te spreken. Het spelletje van mijn vriendinnen was een leuke aanleiding. Ik wist dat mijn vriendin je had zien kijken en hoopte dat ze me zou uitdagen.” “Mmmm, I dare You!” zei hij en trok haar dicht tegen zich aan. “Ik durf echt wel hoor” zei ze en drukte haar mond op de zijne voor een lange zoen.

2 reacties op “32. Girls Night out

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s