28. Afterparty

Ze was druk de spullen in de vaatwasser te zetten. Het was een fijn feestje geweest. De gasten hadden het volgens haar wel naar hun zin gehad. De laatste gasten stonden hun jassen aan te trekken. Ze zwaaide ze uit en realiseerde zich ineens dat die leuke man die meegekomen was met een kennis van haar nog steeds op de bank zat. “Oooh!” ze schrok er een beetje van, “ik dacht dat iedereen al weg was” zei ze. Hij grinnikte en zei “Ik geloof van wel!” Ze schoot in de lach en keek hem aan en zei “ik dacht dat jij ook al weg was”. “Ooh, nee ik blijf nog wel even” zei hij en begon de glazen in de vaatwasser te zetten. Ze pakte zelf ook nog wat glazen van de tafel en liep achter hem aan de keuken in.
Ze zette de spullen op het aanrecht en liep terug om meer te pakken. Ze draaide om om weer naar de keuken te lopen en botste tegen hem op. Hij sloeg zijn armen om haar hen en zoende haar op haar mond. Ze was overrompeld maar het voelde zo gewoon dat ze hem terug zoende. Hij duwde haar naar achter en ze zakte door haar knieën op de bank. Oeh! dit voelde geweldig. Hij pakte de glazen uit haar handen en zette ze terug op tafel.
Toen draaide hij zich terug naar haar en zoende haar gewoon nogmaals. Deze keer voelde zelfs nog beter dan de vorige keer. Haar handen tegen zijn borst begonnen een eigen leven en streelden hem als vanzelf. Zijn lijf voelde heerlijk gespierd en hard. Zijn handen gleden over haar rug en hij drukte haar stevig tegen zich aan. Toen hij haar eindelijk losliet ademden ze beide zwaar. “Je weet niet hoe ik me heb moeten inhouden vanavond” zei hij en streelde haar wang. Zijn handen gleden naar haar middel en hij tilde haar op zijn schoot. Ze voelde zijn opwinding tegen haar billen en dat wond haar enorm op. Zijn lippen daalden op de hare en hij zoende haar met hartstocht. Zijn handen gleden over haar lichaam en in de opening van haar truitje. Ze zuchtte van genot toen zijn hand haar borst omvatte. “Oooh meisje wat voel jij goed” hij zuchtte in haar hals. Ja dit voelde heel goed!
Plotseling stond ze op, “ik moet eerst opruimen schat” zei ze en begaf zich naar de keuken “anders blijf ik aan de rommel denken”. Ze begon de glazen in de vaatwasser te zetten maar realiseerde zich niet wat voor aanblik dat veroorzaakte. Zijn handen lagen ineens op haar achterste en hij kreunde gefrustreerd. “Jezus, je maakt me gek” zei hij en zijn handen gleden over haar billen en onder haar rokje. Oooh ze wilde dit, en wel nu. Ze zuchtte en liet zijn handen hun gang gaan. Langzaam schoof hij haar rokje omhoog over haar billen en zijn handen gleden onder haar kanten slipje. Mmmm hij hijgde in haar oor en zoende haar in haar hals. Ze kreeg er kippenvel van. Zijn handen die haar billen omvatten begonnen strelende bewegingen te maken en ze voelde hoe ze steeds dichter naar haar opgewonden kutje gleden. Ze kreunde opgewonden. Voorzichtig liet hij een vinger in haar glijden.
Hij kreunde toen hij voelde hoe nat ze geworden was. “Oooh meisje, zeg dat je dit ook wilt?’fluisterde hij in haar oor. Ze kreunde en knikte. Hij ademde diep in en schoof haar slipje naar beneden. Hij zakte op zijn knieën en liet zijn mond het pad van zijn vingers volgen. Ze zakte bijna door haar knieën van genot toen zijn tong over haar klitje en diep in haar kutje gleed. Heerlijk dit! Hij zoog en likte aan haar kutje en ze moest zich aan het aanrecht vasthouden om niet te vallen. Zijn vingers gleden in en uit haar natte kutje en zijn tong likte haar opgezwollen klitje.
Ze voelde haar hoogtepunt aankomen en ze kreunde en krampte terwijl hij heerlijk doorging. Hij kwam overeind en ze hoorde dat hij zijn broek openmaakte. Een dikke eikel werd tegen haar lipjes aangeduwd en ze zuchtte van verlangen om hem in zich te voelen, ze duwde zichzelf langzaam tegen hem op en ze hoorde hoe hij diep inademde. “Jezus, meisje wat doe je met me?” zei hij en hij moest zich aan haar vasthouden om te blijven staan. “Oooh!, Neuk me”, riep ze en ze bewoog onrustig tegen hem op. Daar voldeed hij graag aan en hij begon langzaam te bewegen.Hij kreunde en ze voelde hem harder worden, nog harder dan hij al geweest was. Het vocht uit haar kutje liep langs zijn ballen en ze voelde die telkens tegen haar opgezwollen klit slaan. Hij pakte haar heupen en voerde het tempo op, sneller en dieper stootte hij in haar en ze voelde dat ze weer klaar ging komen. “Oooh, ik kom!” riep ze en hij greep haar haar en trok haar hoofd achterover. “Jezus, ik ook” riep hij en bij de eerste krampen van haar orgasme liet hij een kreun horen en duwde hij zichzelf nog dieper in haar om zijn zaad diep in haar kutje te spuiten.
Even stonden ze samen in een omhelzing tegen het aanrecht geleund tot hun ademhaling rustiger werd. Toen ze bewoog voelde ze echter dat hij net zo hard was als hij was geweest voor hij klaargekomen was. “Ik weet niet hoe het komt maar ik ben nog niet klaar met je” zei hij en hij trok zich uit haar terug, pakte haar bij haar heupen en zette haar billen op het aanrecht. Hij ging voor haar staan en begon haar te zoenen. Ze sloeg haar benen om zijn heupen en schoof zo dat hij haar makkelijk binnen kon dringen. Zijn handen grepen haar billen en duwden haar op zijn nog steeds staalharde pik. ”Oooh, lekker! riep ze uit en hij beet haar in har hals en gromde van genot. Hij bewoog steeds tot hij bijna zijn hoogtepunt bereikte en liet het tempo dan dalen en zoende haar en haar borsten tot hij weer genoeg afgekoeld was om het tempo weer op te voeren. Hij maakte haar langzaam gek. Ze stevende af op een explosief orgasme en ze gilde het uit toe hij haar nog steviger tegen zich aantrok en ze met veel lawaai haar hoogtepunt bereikte en ze zijn ballen helemaal nat spoot. Hij keek haar verbaasd aan trok een grimas en ze voelde hem verstrakken toen ook hij zijn hoogtepunt bereikte en zich helemaal liet gaan en haar kutje voor de tweedemaal vulde met zijn zaad. Hij trok zich terug uit haar en hij bekeek de natte boel die ontstaan was met een grote glimlach op zijn gezicht. “Het ziet ernaar uit dat we nog meer moeten opruimen! zei hij en ze grinnikte. Hij hielp haar van het aanrecht af en ze pakte doeken om de keuken schoon te maken. Nadat ze klaar waren met opruimen keek ze hem vragend aan. Hij had haar geen moment uit het oog verloren en geholpen alles op te ruimen. “Wil je misschien even douchen? “ vroeg ze hem terwijl ze hem vol op zijn mond zoende. “Alleen als jij meegaat!” zei hij en terwijl de vaatwasser begon te wassen greep ze zijn hand en trok hem mee naar boven. “Graag!”zei ze.

3 reacties op “28. Afterparty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s