Mile High

Mile high,

Eindelijk, van de bus stap ik de terminal binnen. Het was druk op de weg en daardoor ben ik aan de late kant. Ik zet er flink de pas ik. Bah! Ik haat te laat komen!! De terminal is gelukkig nog niet gesloten en na de nodige zaken afgehandeld te hebben kom ik in de wachtruimte aan. Ik ben gehaast in mijn hoofd en bezweet van het rennen. Ik laat mezelf met een plof in het stoeltje vallen en kijk om me heen. Als door een magneet worden mijn ogen getrokken naar jouw verschijning. Ik bekijk je van boven naar beneden en als ik je in je ogen kijk zie ik dat je me ook aan het bekijken bent. Ik glimlach naar je en je plukt aan je mooie krullen en draait op je stoeltje.
Jezus wat ben je mooi! Je bent de mooiste vrouw die ik in tijden gezien heb. Je hebt prachtige krullen, volle borsten en een ongelooflijke glimlach die je ogen doet sprankelen.
Ik voel mijn hartslag in mijn kruis. Je wind me enorm op.
De gate gaat open en de mensen staan op om het vliegtuig binnen te gaan. Ik manoeuvreer mezelf zo dat ik achter je loop. Je geur is geweldig en ik kan mezelf bijna niet bedwingen om mijn neus in je hals te stoppen en je geur diep in te ademen. Mijn humeur, dat eigenlijk niet zo best was van het haasten, is ineens geweldig en ik loop als een dwaas te glimlachen.
Na de gate lopen we het vliegtuig in, we mogen zelf bepalen waar we zitten en ik zie dat je een plekje bij het raam uitgezocht hebt. Er zijn drie stoelen en ik kies de zelfde rij alleen zet ik mijn tassen op de stoel tussen ons in om te voorkomen dat er nog iemand bij komt zitten.
Je kijkt me aan en je lacht. “Ik wilde naast de mooiste vrouw in het vliegtuig zitten en ben dus achter jou aangelopen” zeg ik. Je kijkt me nogmaals aan en lacht. “Dat mag hoor” zeg je. Je hebt een prettige stem. Ik betrap mezelf er op dat ik je steeds aankijk en dat jij hetzelfde doet. “Ik ben gek op opstijgen” zeg ik “ik voel het in mijn hele lijf”. “Mmmmm ik ook” zeg jij “Ik voel het overal dan”.
Na een poosje is het zover we gaan vertrekken. Ik pak de tassen van de stoel en ga naast je zitten. Ik kan bijna voelen hoe de spanning in je lichaam stijgt. Je ruikt heerlijk, ik kan ruiken dat het je opwind. Je zit zo dichtbij dat je haar mijn schouder raakt. Mmmm ik zou je willen zoenen maar ik ben bang dat ik dan niet meer wil stoppen.
De motoren starten en bulderen en ik kijk je aan. Mijn pik word hard bij het idee dat we gaan opstijgen en ik zie dat je oog er op valt. Je ademt diep in en je ogen worden groot van opwinding. We komen in beweging en als we op volle snelheid zijn pak ik je hand en leg die op mijn inmiddels strak staande pik. Je kreunt bijna. Je hand begint mijn lul lekker te bevoelen en kneden. Je beweegt onrustig in je stoel, je ogen zijn gesloten en je tepels zijn zo hard dat ik ze duidelijk kan zien door de stof van je truitje heen. Ik fluister in je oor dat ik zo vreselijk opgewonden ben. “Ooh, ik ook” fluister je terug en je hand maakt de rits van mijn broek los en bevrijd mijn kloppende lul uit zijn krappe omgeving, je zucht en kijkt me aan terwijl ik mijn hand over je been langzaam onder je rokje laat glijden. Ik voel hoe opgewonden je bent want het is al aardig vochtig en mijn hand glijd hoger tot ik je drijfnatte kutje ineens voel. Ooh mijn god je draagt geen slip. Heerlijk. Je draait met je lijf en fluistert in mijn oor dat ik mijn vingers er in moet stoppen. Ik beweeg mijn vingers over je klitje en laat voorzichtig twee vingers in je kutje glijden. Ik voel direct je vocht langs mijn hand lopen. “Jezus! Als we zo doorgaan spuit ik nog in je hand” fluister ik in je oor en knabbel even aan je oorlelletje. Je zucht en fluistert “Ik ook”. Je lippen hypnotiseren me. “Ik moet plassen” zeg je. “Ik ook” zeg ik met een knipoog. “Ik ga eerst” zeg je “jij moet even wachten en dan volgen”. Ik knik. Je staat op en ik kreun van verlangen en opwinding. Als je even weg bent sta ik op en loop ook richting toilet. Ik doe de deur open en zie hoe jij aan het plassen bent. De aanblik van jou maakt me zo geil. Je haalt mijn pik tevoorschijn en neemt hem in je mond terwijl je plast. Ik moet mezelf inhouden anders kom ik klaar in je mond. Als je klaar bent met plassen zet ik je op het wastafeltje en laat mijn tong over je natte kutje glijden. Oooh heerlijk je hebt gelukkig veel gedronken zodat je urine niet sterk smaakt. Je geur en smaak maken me gek en ik sta op en laat mijn pik in een keer in je drijfnatte kutje glijden. Je kreunt en slaat je benen om mijn heupen en duwt me met je voeten nog verder en dieper naar binnen. Ik verlies mezelf en laat me volledig gaan. Ik neuk je diep en hard en wild en ik voel hoe je kutje samentrekt terwijl je klaarkomt. Hierdoor krijg ik zoveel gevoel dat ik nog maar een keer hoef te stootten en ik ook geweldig klaarkom. Je zoent me en we houden elkaar nog even vast. Dan laat ik je van het wastafeltje glijden en kijk je diep in je ogen.
We lopen weer kort na elkaar terug naar onze plaats en als we zitten kijken we elkaar aan en barsten in stom gegiechel uit. Ik leg mijn hand op je been en voel hoe je nog nat en plakkerig bent van mijn geil.
De rest van de vlucht zitten we te kletsen en telkens zoenen we intens en geil. Ik voel me geweldig.
Na de landing geef ik jou mijn telefoonnummer en jij geeft mij het jouwe. “Ik wil je graag vaker zien” zeg ik. “Ik jou ook” zeg je en je zoent me nog eenmaal heftig op mijn mond.
Dan draai je om en loopt naar de uitgang.

p.s. (geschreven naar een opzetje van een fan met dank)

Eén reactie op “Mile High

  1. Hhhhmmm een heerlijk verhaaltje op verzoek…
    A. Gaat dinsdag naar het strand, misschien kun je daar een leuk verhaaltje omheen verzinnen. Het lijkt me heerlijk als ze met een andere man afspreekt en ik dit later thuis ruik en proef. :-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s