26. Rustig aan

Het was gelukt. Ze zag het aan zijn blik. De blik van een man die zichzelf moet beheersen. Op het moment dat ze bukte en hij zich realiseerde dat ze onder dat rokje niets droeg. De hunkering in zijn ogen zei genoeg. Normaal was ze nooit zo provocerend maar ze wilde deze man al zo lang in haar armen sluiten en ze had al zo vaak laten merken dat ze hem leuk en opwindend vond, alleen had ze het idee dat het niet aankwam bij hem.
Vorige week had ze bedacht dat de kogel nu maar eens door de kerk moest. En nu ze keek hem diep in zijn ogen en voelde dat ze de beer wakker geschud had. Eindelijk!

Op het moment dat ze bukte werden zijn ogen als een magneet getrokken naar haar billen. “Jezus!” ze droeg er niets onder. In zijn onderbuik en ballen begon een tinteling die zich langzaam door zijn lichaam verspreide. Ze was leuk! dat had hij al een tijdje geleden opgemerkt. Maar ze was een mooie vrouw en hij wist dat hij geen enkele kans maakte dus had hij haar uit zijn hoofd gezet. Ooh hij had wel gekeken maar altijd alsof ze van een ander was en hij er niet aan mocht komen. Nu stond ze hem aan te kijken alsof ze wilde zeggen “Ben je wakker of slaap je rustig verder?” En hij realiseerde zich dat hij deze kans met beide handen aan moest grijpen.

Hij keek haar aan met een blik waarin verbazing en opwinding te lezen waren. Ooh, als hij nu toch maar doorzette deze leuke man. Ze manoeuvreerde zo dat zijn hand die op de rand van de tafel lag tegen haar blote been kwam. Hij zuchtte en draaide de hand om zodat hij nu met de binnenkant van zijn hand haar been beroerde. In zijn ogen zag ze dat het hem opwond maar ook ongeloof. Ze duwde zichzelf tegen zijn hand, harder nu, zodat er geen misverstand meer was of ze wel of niet aangeraakt wilde worden.

De twijfel sloeg door zijn lijf. Wat als hij het verkeerd begreep en ze alleen even wilde plagen, hem uit zou lachen en dan weg zou lopen? Hij wist zich geen raad met deze situatie. Ze duwde voorzichtig haar been tegen zijn hand en er liep een soort elektrische schok door zijn lijf. Als in een reflex draaide hij zijn hand om om haar blote huid te strelen, vederlicht raakten zijn vingertoppen haar zachte huid. Ze duwde harder tegen hem aan alsof ze wilde zeggen, “toe nou”. Hij wist even niet wat hij denken moest. Deze vrouw was hem aan het verleiden? Ze keek hem aan en hij kreeg kippenvel over zijn hele lijf. Wat was er toch met deze vrouw? Zijn hand begon een eigen leven te leiden en bewoog langzaam omhoog nar har mooie billen. Hij voelde dat ze rilde. Zacht kneep hij in een van die mooie rondingen. Ooh wat zou hij die graag met beide handen willen pakken en haar vol op zijn inmiddels keiharde lul laten zakken. Hij kreunde bijna. Plotseling realiseerde hij zich dat ze nog steeds in de koffiekamer van kantoor stonden en hij deed een stap achteruit.

Ze voelde de spanning die ze bij hem opwekte maar al te goed. Hij was over een onzichtbare lijn gestapt toen hij zijn hand omhoog liet glijden om haar linkerbil te omvatten en er in te knijpen. Ze zag hoe hij probeerde zijn opwinding te verbergen toen hij zich ineens realiseerde dat ze op het werk waren en zich terugtrok. “Heb je vanavond iets te doen?” vroeg ze quasi nonchalant. Hij haalde zijn schouders op. “Thuis televisie kijken” antwoordde hij maar zijn blik was op haar borsten gevestigd. “Alleen?” vroeg ze. Hij knikte afwezig. Ze legde har hand op zijn arm en voelde hem weer rillen.”Zal ik bij jou komen kijken?” vroeg ze. Zijn ogen vlogen open en keken haar verbaasd aan.

Bij hem! Televisie kijken? Dat meende ze vast niet! Hij keek haar diep in haar ogen om de leugen te ontdekken maar ze keek hem vrolijk en gewoon aan. Ze knikte, Ja! “Nou…. eh…. “Jezus! hij ging stotteren van haar. “Graag” zei hij. Ze moest een weten hoe graag dacht hij er bij. “Kom ik om een uur of acht, Oké? vroeg ze. Hij knikte en ze liep door hem nagestaard de koffiekamer uit. Het duurde even voor hij zichzelf weer enigszins onder controle had en zijn werkzaamheden kon hervatten. De hele dag was hij afwezig en afgeleid. Het duurde dagen voor het half vijf was.

Ze kon haar geluk bijna niet op eindelijk had hij haar echt zien staan. Goed, ze had zich bijna voor zijn voeten geworpen maar dat mocht de pret niet drukken. Ze had echt zin in een fijne avond met hem. De dag vloog voorbij en ze spoedde zich naar huis waar ze een eenvoudige maaltijd maakte. Ze waste haar haren, douchte en trok mooie lingerie aan. Zocht nog even naar het perfecte rokje besteedde extra aandacht aan haar make-up en besprenkelde zich met een lekker luchtje. Zo ze kon vertrekken.

Eenmaal thuis gekomen ging hij direct aan de slag. Hij at snel iets, ruimde de kamer op en zette een fles wijn en wat hapjes klaar. Hij ruimde de kamer wat op, niet dat het nodig was maar de zenuwen gierden door zijn hele lijf. Hij vond haar leuk maar wel lange termijn leuk en niet alleen voor een avondje. Hij was bang dat hij het zou verpesten en daardoor zichzelf in de vingers zou snijden. “Ik ga het rustig aan doen!” besloot hij. Hij keek op zijn horloge en zag dat ze elk moment voor de deur zou staan. De zenuwen zaten als een bal in zijn buik.

Ze belde aan en direct vloog de deur open. Ze keek in zijn vrolijke ogen en voelde dat ze van binnen slap werd. Waarom had het zo lang geduurd voor ze dit gedurfd had? Ze moest de vraag onbeantwoord laten want ze wist het niet. Ze stapte over de drempel en begroette hem met een voorzichtige kus op zijn wang. Oeh! hij rook heerlijk. Het slappe gevoel breidde zich uit naar haar knieën. Hij keek haar diep in haar ogen en zuchtte. Even dacht ze dat hij haar in zijn armen ging nemen en zoenen maar het moment ging voorbij en hij stapte opzij om haar de woonkamer in te begeleiden. “Wil je koffie of thee of misschien wat anders drinken?” vroeg hij. “Eerst maar koffie!” antwoordde ze terwijl ze plaats nam op de bank. Hij verdween de keuken in zodat ze de tijd en gelegenheid had de kamer eens goed te bekijken. Het was gezellig ingericht, niet echt een “mannen woonkamer” met leuke kleuren en gezellige kussen op de bank. Ze voelde zich er op haar gemak. Hij stapte de kamer binnen met een dienblad met twee koppen koffie en een schaaltje met chocolade en koekjes. “Zwart was het toch?” zei hij en ze knikte. Hij had het onthouden daar was ze van onder de indruk. Onder de koffie praatten ze wat over het werk en over het nieuws. “Ik vind het leuk om je eens buiten werktijd te zien, zo!” zei hij en glimlachte breed. Ze voelde direct de spanning tussen hen stijgen en glimlachte terug. “Wat wil je kijken voor een film?” Houd je van actie of liever een romantische film?” vroeg hij en liep naar de tv. “Wat had je zelf in gedachten?” vroeg ze. “Actie!” zei hij en ze realiseerde zich dat dat ook anders uitgelegd kon worden. Een glimlach sierde haar gezicht toen ze antwoordde “Mijn idee!” Hij zocht een film uit en schonk hen een glas wijn in, zette de hapjes op tafel en dimde de verlichting. Het was een spannende film en ze zaten beide met aandacht te kijken. Iedere keer als hij van zijn wijn dronk voelde ze dat hij dichter bij haar kwam zitten, niet veel maar een klein stukje.

Hij wilde dichterbij haar zitten, ze rook zo heerlijk en zag er zo goed uit. Ze pakte haar glas wijn en dronk er van hij zag hoe haar lippen het glas raakten en hij moest een kreun onderdrukken. Deze vrouw had een invloed op hem waar hij geen hoogte van kon krijgen. Toen ze weer ging zitten schoof haar rok iets omhoog zijn ogen werden als een magneet naar haar been getrokken. Ze droeg kousen, zijn hele lijf stond plotseling onder spanning. Hij schoof nog dichter naar haar toe en snoof haar heerlijke geur op. Zou ze schrikken als hij zijn hand op haar schouder zou leggen? Zou hij durven? Voorzichtig rekte hij zich uit en legde zijn arm op de leuning van de bank. De film was spannend en ze schrok van iets waardoor ze zijn kant op kwam. Zijn arm ging als vanzelf om haar schouder als om haar te beschermen. Ze zuchtte toen zijn arm om haar heen gleed en het kippenvel stond tot op zijn rug. Ze kroop tegen hem aan en hij moest zich beheersen haar niet te zoenen. Plotseling draaide ze zich naar hem toe en keek hem recht aan haar mond ietsje geopend en een verlangende blik in haar ogen. Zijn hele lijf reageerde hij kon niet anders hij moest haar zoenen. Voorzichtig raakten zijn lippen de hare. Ze kreunde en duwde zichzelf tegen hem aan. Ze opende haar mond en haar tong gleed over zijn onderlip. Een kreun kwam vanuit zijn binnenste omhoog en hij trok haar tegen zich aan en zoende haar vol overgave terug. Oooh, ze was zo heerlijk. Hij genoot van deze zoen en deze vrouw met haar heerlijke rondingen en haar ogen die hem betoverde. Haar tong danste met de zijne in een heerlijk opwindende zoen zijn hand gleed over haar rug naar beneden naar haar been. Ooh haar rok was omhoog geschoven en zijn hand raakte haar blote huid. Een schok ging door hem heen. Haar vingers hadden inmiddels het eerste knoopje van zijn shirt losgemaakt. Hij wilde eigenlijk stoppen, hij wilde het langzaamaan doen maar dit was zo heerlijk. Als vanzelf gleed zijn hand onder har rok en omvatte haar bil. Ze huiverde en kroop nog dichter tegen hem aan.
Hier had ze op gehoopt. Dat hij zichzelf zou laten gaan, deze man die zich zo goed kon beheersen. Zijn hand op haar bil en de andere in haar nek, ze voelde dat ze meer van hem wilde en begon zijn shirt los te knopen. Zijn ademhaling ging steeds sneller en ze voelde zijn hart kloppen onder haar hand. Ze liet haar hand in zijn shirt glijden en hij kreunde van opwinding en kneep haar in haar bil. Ze maakte zijn shirt verder los en kroelde met haar handen over zijn nu blote borst
.

Zijn ademhaling ging zwaar en hij bewoog onrustig op de bank. Zijn handen gleden via haar taille naar de zijkant van haar borsten. Oooh heerlijk ze draaide haar lichaam zo dat hij haar borst omvatte. Hij liet haar mond los en keek haar diep in haar ogen. “Ik wilde het langzaamaan doen met je maar zo lukt dat niet!”zei hij. “Wil ik ook niet schat” antwoordde ze en trok hem naar zich toe. Hij kreunde en trok haar truitje over haar hoofd. Hij ademde scherp in toe hij haar lingerie zag. “Mooi?” vroeg ze. Hij knikte en kuste haar zacht eerst op haar mond, lager in haar hals en de aanzet van haar borsten. Hij liet zijn vinger onder de rand van haar beha glijden en voelde haar harde tepel tegen zijn vinger. Hij liet de bandjes van haar schouders glijden en trok de beha naar beneden om daarna zijn mond op haar opgewonden tepel te plaatsen. Ze kreunde en kromde haar lichaam naar zijn mond toe. Hij liet haar achterover op de bank zakken en zoog hard aan haar tepel. Zijn handen gleden over haar rokje naar de sluiting en even later trok hij het over haar heupen naar beneden. “Ooh meisje, wat ben je lekker” fluisterde hij in haar oor. Zijn mond zakte naar de voorkant van haar slipje en hij blies zijn adem door de stof heen op haar opgewonden lipjes. Zijn handen trokken aan de achterkant het slipje langzaam naar beneden.

Jezus! Ze rook heerlijk deze opgewonden vrouw die op zijn bank in zijn armen lag. Hij kon bijna niet wachten om haar te zoenen op haar zoet geurende kutje. Dit had hij niet gepland zo maar nu het gebeurde was er geen weg meer terug. Hij stroopte haar slip van haar benen af en liet zijn mond op haar venusheuvel terecht komen hmmmm ze was helemaal glad. Zo heerlijk was dat. Zijn tong gleed over haar zachte huid en hij hoorde hoe ze haar adem inhield toen hij lager gleed met zijn tong. Hij pakte har benen en spreidde ze zodat hij tussen haar benen kon liggen. Zijn mond gleed lager en zijn tong gleed over haar lipjes naar beneden. Ze kreunde en hij voelde dat zijn broek wel erg strak om zijn erectie spande. Zijn tong vond haar opgezwollen klitje en likte en voorzichtig langs, ze kreunde en draaide haar kutje tegen zijn mond aan. Ooh ze was lekker zijn vinger gleed langzaam in haar natte kutje en ze kreunde nog harder. hijzelf kreunde mee dit was goddelijk. Hij begon haar kutje vol overgave te likken en zijn vinger bewoog in en uit haar kutje. Zijn vingers werden glad en nat en hij voelde dat ze steeds meer mee bewoog als hij haar vingerde. Ze ademde zwaar en hortend en zijn vinger werd steeds strakker omhuld door haar kutje. Ze spande haar buik en riep dat ze ging komen. Hij likte harder en liet zijn vingers in een hoog tempo in en uit haar glijden. Schreeuwend en kreunend kwam ze klaar en hij voelde dat zijn gezicht nat werd van haar geil. Hij likte haar klit en lipje nog even en kwam overeind om har even heerlijk te zoenen. Ze lag bijna als een poesje te spinnen en greep direct naar de sluiting van zijn broek. “Kom je moet me neuken, NU!” zei ze en rukte hem bijna de broek van het lijf. Zijn erectie sprong tevoorschijn en een grijs trok over haar gezicht. “Oeh! lekker” zei ze en sloot haar lippen om zijn eikel. “Hij zag bijna sterretjes van genot”. Ze duwde hem achterover op de bank en stapte over hem heen. Langzaam liet ze haar natte kutje over zijn warme eikel glijden. Ooh! Ze was lekker en strak. Langzaam gleed ze over zijn kloppende pik omlaag en zo te zien vond ze het heerlijk. Hij keek in haar ogen en zag dat ze genoot. Ze bewoog op en neer op zijn pik en hij voelde dat zijn ballen langzaam nat werden. Hmmmm dit was heerlijk.

Ze zat boven op hem en neukte hem met langzame bewegingen. Ze voelde hem schokken van genot onder haar lichaam. zijn handen grepen haar op en neer wippende borsten en kneedden deze. Hij kneep zacht in haar tepels en ze zag dat hij net zo genoot als zij. Ze keek hem aan en zag in zijn ogen plotseling een verandering. Als uit het niets pakte hij haar bij haar heupen en draaide haar met een tevreden grom onder hem. Ze schrok even van de heftigheid. hij keek haar diep in haar ogen en begon langzaam en diep te stoten. Bij elke stoot voelde ze dat hij dieper in haar doordrong. Oeh! dit voelde goed. Hij stootte sneller en harder en ze voelde dat ze steeds opgewondener raakte ze ging zelf ook mee stoten tegen hem aan en ze voelde haar orgasme voor de tweede keer aankomen. “Jaaaa, ik ga weer komen!”riep ze en ze zag aan hem dat hij ook ging komen ze neukten samen hard en ongeremd en toen de eerste krampen door haal lichaam trokken voelde ze dat hij verstrakte. Hij schreeuwde het uit van genot terwijl ze zelf dubbel klapte door de krampen van haar lichaam. Hij stootte en stootte en spoot haar zo vol dat ze het via haar billen op de bank voelde lopen. Samen lagen ze heerlijk tevreden en bevredigd op de bank. De film totaal vergeten en opgaand in elkaar.

Wat een dag zonder slip al niet deed dacht ze en kroop tevreden glimlachend tegen hem aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s