25. Werken

Sinds ze ontslagen was had ze al meerdere soorten baantjes gehad, in een winkel, achter een balie en momenteel deed ze serveerwerk. Het was zwaar werk en ze was dan ook meestal kapot als ze ’s avonds thuis kwam maar er moest brood op de plank dus ze was er blij mee. Vandaag was het een redelijk rustige dag op een grote groep zakenmannen was het restaurant nagenoeg leeg. Ze had de groep voorzien van de nodige consumpties en momenteel zaten ze aan de koffie en likeur. Ze keek op haar horloge, nog een half uurtje en dan zat haar dienst er op. De heren wilden inmiddels afrekenen en ze waren in een jolige bui. Een van de mannen had haar de hele avond al aan lopen staren. Ze was dat inmiddels wel gewend maar deze man had haar de hele avond gevolgd met zijn blikken. Hij zag er goed uit en ze had een paar keer vriendelijk terug gelachen. Ze zette het schoteltje met de rekening op tafel en vroeg nogmaals of alles naar wens geweest was. “Behalve dat we niet weten hoe je heet was alles in orde” zei de man die haar de hele avond intens bekeken had. Ze glimlachte noemde haar naam en wenste de heren een fijne avond verder. Ze draaide zich om en liep naar achter. Zo, nu kon ze naar huis. Ze besteedde er geen aandacht aan verder, men vroeg wel vaker hoe ze heette.

In de week die volgde werkte ze elke avond tot laat en was dan ook verbaasd dat haar leidinggevende haar bij zich riep. Ze peinsde over wat ze misschien achterwege had gelaten maar kon niets bedenken. Ze klopte op de deur en hij riep haar binnen. “Ga zitten meisje” zei hij vrolijk . Verbaasd trok ze een wenkbrauw op. “Ik wilde even met je praten, ik heb een voorstel maar weet niet of je dat zou willen doen.” Hij begon een verhaal over een extra service die het bedrijf soms leverde aan derden en noemde een megabedrag voor een avond. Nou daar had ze wel oren naar. Er was echter één voorwaarde, ze moest naakt serveren. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Ze schaamde zich niet voor haar lichaam en het bedrag kon ze heel goed gebruiken. De afspraak werd gemaakt en ze ging vrolijk weer aan het werk.

Op de afgesproken datum moest ze zich melden bij een klein establishment in de stad. Ze klopte op de deur en er werd opengedaan door een vrolijke jonge man. “Ah, daar ben je” zei hij en liep voor haar uit naar een kleedruimte. “Je kunt je nog even douchen” zei hij en zorg dat je naar het toilet geweest bent. Deze opmerking vond ze heel bedenkelijk maar goed het was waarschijnlijk een drukke avond. Ze ging naar het toilet en douchte zich. De jongeman kwam weer binnen en gaf haar een flesje met bodylotion. “De voorkant goed insmeren” zei hij. Er begonnen steeds meer vragen haar hoofd te tollen. Toen ze klaar was liep de jongen voor haar uit naar een kamer waar een tafel bedekt was met zwarte stof. “Ga daar maar liggen” zei hij, dan kunnen we beginnen”. Waarmee?” vroeg ze geschrokken. “We gaan het eten op jouw lijf uitstallen” zei hij en keek haar aan alsof ze iets heel geks gevraagd had. Ze realiseerde zich dat ze waarschijnlijk niet goed geluisterd had en alleen het bedrag in haar hoofd gehoord had. Nu was het te laat om nog te gaan protesteren dus haalde ze haar schouders op en klom op de tafel. (Of ze nu naakt rondliep of lag? Dit was nog makkelijker verdiend). Drie jongemannen kwamen met schalen en begonnen haar te versieren met allerlei soorten hapjes. Toen ze klaar waren zag het er fantastisch uit. Het was wel koud allemaal maar ze vond het zelf heel opwindend en mooi om te zien. De mannen verlieten de ruimte en deden daarbij het gordijn aan de zijkant open.
Er ging een zucht door de naastgelegen ruimte. Ze keek, voor zover mogelijk de ruimte in en ontdekte vier mannen die haar bewonderend bekeken. Eén van hen was de man die haar laatst in het restaurant de hele avond aangestaard had. De heren converseerden verder en haalden de hapjes van haar lichaam af. Ze complimenteerden de gastheer met het aparte idee en aten met smaak van de hapjes. De gastheer had meer dan normale aandacht voor haar lichaam en liet zijn hand ook langer dan noodzakelijk op haar lichaam rusten, zocht hapjes uit die op erotische plaatsen lagen en keek haar daarbij steeds diep in haar ogen. Ze kon niet anders zeggen dan dat ze het heel opwindend vond. Na een tijdje verlieten twee mannen de zaal. De gastheer en, als ze de conversatie een beetje gevolgd had, zijn compagnon lieten zich een cognac inschenken.
De gastheer liep om de tafel heen waar ze nog steeds lag en pakte een van de laatste hapjes die nog op haar lichaam lagen. Zijn blik gleed over haar lichaam en ze kon de intensiteit bijna voelen. Haar tepels reageerden direct op haar opwinding. Ze zag een glimlach om zijn lippen en een verrukte twinkeling in zijn ogen. Hij liep naar haar voeten die een beetje hoger lagen zodat alles recht zou blijven liggen en likte aan haar teen. “Mmmmm, citroenmayonaise” zei hij terwijl er een rilling over haar hele lichaam kroop. Hij keek haar diep in haar ogen en liep naar de zijkant van de tafel. “Ik geloof dat er hier ook nog wat zit” zei hij en zijn mond sloot om haar rechtopstaande tepel. Een kreun welde op in haar keel. De compagnon die alles van een afstand bekeken had kwam aan de andere kant van de tafel staan en deed hetzelfde met haar andere tepel. Ooooh! De warmte van hun monden op haar tepels, ze realiseerde zich dat ze aardig afgekoeld was en rilde er van.
De gastheer liep naar achter en kwam terug met een emmertje met warm water en een doek. Daarmee begon hij haar lichaam te wassen en het warme water voelde hemels aan op haar afgekoelde lijf. “Lekker”? vroeg hij en ze knikte bevestigend. Te lekker eigenlijk. Ze vond het idee om zo naakt te staan voor twee zeer aantrekkelijke mannen wel heel spannend. Zijn handen gleden over haar lichaam en zijn compagnon volgde zijn voorbeeld. Ze waren bij haar schouders begonnen maar allengs gleden de handen over haar billen en venusheuvel haar ademhaling ging sneller en ze voelde de opwinding in haar lichaam groeien. “Kom!” zei de gastheer en nam haar bij een hand en begeleide haar naar de naastgelegen ruimte waar een mooie loungebank stond. Hier zette hij haar op, spreidde haar benen en plaatste zijn mond rechtstreeks op haar kutje. Oeh! ze kreunde van genot. De compagnon begon haar te zoenen. Haar handen zochten en vonden zijn strak staande lid in zijn broek. Oooh! Ze bedacht zich dat ze niet alleen veel zou verdienen maar ook nog een heel fijne avond ging hebben.
Ze bevrijdde de man zijn kloppende erectie uit zijn broek en sloot haar mond om de glanzende eikel. Hij zuchtte diep en liet haar haar gang gaan toe ze hem diep in haar mond nam. Ze zoog en likte zijn eikel zijn ballen en de stam van zijn heerlijke lid. Mmmmmmmm, onderhand liet de gastheer zich ook niet ongemoeid en hij likte en zoog aan haar klitje en schoof zijn vingers diep in haar opgewonden kutje. Haar lichaam krampte en ze kwam heerlijk klaar op zijn vingers en mond. De compagnon haalde zijn lul uit haar mond en de gastheer nam zijn plaats in. Ooh! deze lul was mogelijk nog lekkerder dan de vorige. Ze nam hem direct in haar mond en zoog er lekker aan. De compagnon knielde tussen haar gespreide benen en schoof langzaam zijn eikel in haar opgezwollen kutje. De compagnon begon haar eerst langzaam maar allengs steviger te neuken en de gastheer neukte nu vol haar mondje. “Ik ga die heerlijke mond van je helemaal volspuiten” zei hij terwijl hij opgewonden rilde van genot. Ze keek hem in zijn ogen en zag dat hij de waarheid sprak. Mmmmm, gromde ze terwijl ze nog harder aan zijn heerlijke lul zoog. De compagnon neukte haar met diepe stootten en aan zijn ademhaling te horen zou het niet lang duren voor ook hij heerlijk in haar kutje ging komen. Ze voelde de ballen van de gastheer samentrekken en bereide zich voor op zijn orgasme. Hij kreunde en spoot haar mond vol met zijn zaad, ze slikte en probeerde alles door te slikken maar dat lukte maar half. Ze voelde dat ze zelf ook weer ging komen en de compagnon gaf een gil toen de krampen van haar kutje hem omvatten en hij ramde zijn lul diep in haar toen ook hij klaarkwam. De gastheer kuste haar vol op haar nog natte lippen. Ze kropen tegen elkaar aan op de bank en knuffelden een tijdje. De compagnon gaf aan dat hij naar huis moest en kuste haar ten afscheid. De gastheer trok zijn kleren uit en kroop naast haar op de bank. “Zo” zei hij “en nu gaan we beginnen aan het hoofdgerecht”!

Eén reactie op “25. Werken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s