24. Overnachting

Oké! Ze had nu definitief de pest in. Bah! Ze stond op het station en had de laatste trein gemist. Het was inmiddels 1.00 uur en alles was stil en verlaten. Wat nu? Het was koud en ze was best moe. Waarom was ze niet eerder naar huis gegaan? Ooh, ze wist het wel. Het was gezellig geweest. Zo gezellig dat ze helemaal niet meer op de tijd gelet had. In principe had ze met iemand afgesproken om mee terug te rijden maar die persoon was ze in de loop van de avond uit het oog verloren. En nu zat ze hier. Ze ging op een bankje zitten om te bedenken wat nu te doen. Geld voor een taxi had ze niet, dat zou wel heel duur worden.

Hij was net klaar met werken. Moest alleen nog even naar de centrale om af te melden. Toen hij haar zag zitten. Ze trok direct zijn aandacht. Deze vrouw die op het late tijdstip op een bankje op het station zat. Hij wist dat er geen bussen en treinen meer reden. Eerst wilde hij doorrijden maar iets hield hem tegen. Hij zou het zichzelf nooit vergeven als haar iets zou gebeuren. En dat dat kon wist hij beter als geen ander. Deze stad was nou niet direct een pretpark. Dus hij stopte aan de kant van de weg en draaide een raampje open.

Ze zag de auto stoppen en vroeg zich af wat er zou gaan gebeuren. Een leuke man stak zijn hoofd uit het raam en vroeg haar of hij iets voor haar kon doen. Tja, wat moest ze nu antwoorden? Even wist ze niet wat te doen. Toen trok ze de stoute schoenen aan en zei: “Ik heb de trein gemist en nu weet ik even niet meer wat ik doen moet. Ik ben hier ook niet bekend”. Ze keek in een paar leuke twinkelende ogen en de man zag er vriendelijk en betrouwbaar uit. “Misschien weet jij een hotel dat niet al te duur is waar ik nog terecht kan?” vroeg ze. “En hoe ik daar nog kom?”

Vanaf het moment dat hij in haar ogen gekeken had en ze geantwoord had, wist hij waarom ze zijn aandacht getrokken had. Ze was leuk. Hij was onder de indruk van haar moed. Menige vrouw zou hem genegeerd hebben zo alleen laat op de avond maar zij straalde iets uit. Hij dacht diep na. Op deze tijd waren de meeste hotels al op het nachtslot. Zo’n wereldstad was dit nou ook weer niet. Alleen als je een kamer gereserveerd had en dus een nachtsleutel had kon je naar binnen. Een plannetje kwam in hem op. Zou hij ? Zou zij? Hij kon het natuurlijk vragen. “Je kunt wel bij mij op de bank slapen als je het aandurft! “Het was er uit voor hij goed nagedacht had.” Hij wachtte haar weigering beleefd af.

Ze keek de man nog eens goed aan. Het verbaasde haar dat hij haar dit aanbood, een vreemde zomaar op straat. Hij zag er betrouwbaar genoeg uit. Om de woorden van een vriendin te gebruiken “hij was geen monster” en ze was er van overtuigd dat alle mensen in wezen goed waren. Ze had het koud en ze was moe en hij bood haar een oplossing. “Jeetje, dat is wel even iets anders dan een lift naar een hotel” zei ze. Ik weet het niet…….ze dacht even na. Oké” zei ze . Ze opende het portier van de auto en stapte in. Je moest vertrouwen hebben in de mensheid.

Het was dat hij al zat anders was hij van verbazing omgevallen. Ze deed het! Ze was ingestapt! Leuk, nou kon hij langer van haar gezelschap genieten. Hij ademde de geur van in van haar parfum en bekeek haar aandachtig. Ze zat ontspannen naast hem en keek hem vriendelijk aan. Als ze al bang was dan was het haar niet aan te zien. “Hallo” zei ze en ze gaf hem een hand. “Erg lief van je om dit aan te bieden”. Hij werd er even verlegen van. “Ik moet alleen nog even langs de centrale om me af te melden” deelde hij haar mee. Ze knikte en zakte iets onderuit. “Oké!” Hij stuurde de auto van de stoeprand weg en reed naar de centrale, handelde zijn zaken af en reed met haar in de auto naar huis.

Bij zijn huis aangekomen stapten ze gelijktijdig uit en ze liep achter hem aan naar de ingang van zijn huis. Ze liep achter hem aan naar binnen en bekeek deze man nog eens goed. Hij was niet al te groot maar groter dan zijzelf wat niet moeilijk was want zo groot was ze niet. Brede schouders smalle heupen mmmm hij zag er goed uit. Eenmaal binnen voelde ze zich toch wel een beetje ongemakkelijk. “Ik zal je even wegwijs maken” zei hij en liep voor haar uit naar de douche en wees haar de (er trouwens comfortabel uitziende) bank. “Ga jij maar even douchen of zo dan maak ik het bed wel even” zei hij en duwde haar in de richting van de badkamer.
Pfffft heerlijk daar had ze echt zin in. Ze stapte de badkamer in en kleedde zich uit. Mmmm heerlijk dat warme water. Toen ze onder de douche uit kwam pakte ze een handdoek om zich af te drogen en keek plotseling recht in zijn gezicht. Ze zag dat hij schrok en de tandenborstel die hij op de wasbak neer had willen leggen gleed uit zijn hand op de vloer. Hij was slechts gekleed in een boxer en ze kon niet laten naar zijn borst te staren. Oeh! Hij was gespierder dan ze in eerste instantie gedacht had. Zijn ogen gleden over haar lichaam dat nat en naakt voor hem stond. De reactie die het op hem had was duidelijk zichtbaar. Mmmmm een glimlach trok over haar gezicht en haar ogen sprankelden van plezier. Het ging een leuke nacht worden! Ze keek hem aan en liet een vinger over zijn borst naar beneden richting de band van zijn boxer glijden. Hij kreunde en trok haar natte lichaam tegen zich aan. Zijn mond vond de hare in een zalig heftige zoen. Toen zijn mond de hare eindelijk losliet zei hij “Wow! ben ik blij dat ik nog een tandenborstel kwam brengen”.
Hij beurde haar op en droeg haar naar de slaapkamer en liet haar op het bed vallen met zichzelf bovenop haar. Mmm, hij zoende haar heftig en liet zijn handen over haar lichaam dwalen. Hij zoende haar hals en borsten en zoog aan haar tepels. Ondertussen had ze hem van zijn boxer bevrijd en haar handen hadden zijn heerlijk kaal geschoren ballen gevonden. Ze liet haar handen over de lengte van zijn harde erectie glijden en kriebelde voorzichtig langs het randje van zijn eikel. “Oooh! Ze zuchtte opgewonden, ik wil je eikel proeven!” en ze duwde tegen zijn lichaam zodat hij op zijn rug op het bed kwam te liggen. Ze keek in zijn ogen en liet onderhand haar tong over zijn buik glijden naar zijn ballen. Terwijl ze hem aan bleef kijken zoog ze zijn ballen een voor een in haar mond en liet ze haar tong er omheen kronkelen.
Hij kreunde en bewoog zijn onderlichaam in haar richting. Ze likte langs zijn stam omhoog naar zijn eikel, wachtte even en liet voorzichtig haar tong langs het randje glijden. Hij ademde scherp in. Toen likte ze met het uiterste puntje van haar tong de druppel op die op zijn eikel stond. Hij ademde beverig uit. Ze opende haar mond en terwijl ze hem aankeek nam ze hem langzaam in haar mond en begon hem uitgebreid te pijpen. Zijn handen klauwden in het beddengoed terwijl hij haar aan bleef kijken. “Ooooh! Wat is dat geil!” riep hij uit en ze glimlachte naar hem. “Ik weet het!” grijnsde ze en ging rustig verder met pijpen. Hij draaide in allerlei bochten van genot terwijl ze hem pijpte en hem daarbij aan bleef kijken. “Als je zo doorgaat spuit ik je hele mond vol!” zei hij. Ze keek hem geil aan. “Kun je daarna nog verder? vroeg ze quasi onschuldig, alsof ze vroeg of hij nog thee wilde. “Oh ja zeker!” zei hij. Ze begon direct met meer enthousiasme op zijn pik te zuigen. “Nou laat maar zien dan” zei ze. Hij kreunde en liet het over zich heen komen deze heerlijke pijpbeurt. Ze zoog en likte en haar handen volgden de bewegingen van haar mond. Hij voelde bij elke keer dat je haar mond bewoog dat er een explosie naderde. Hij kromde zijn rug en schreeuwde het uit terwijl zij zijn lul leegzoog en zijn lading doorslikte. Ze likte en zoog nog even door en keek hem daarbij nog steeds aan. “Jezus! Wat kan jij geil kijken!” zei hij en hij trok haar bovenop zich en zoende haar hartstochtelijk.
“Nu is het mijn beurt!” Hij draaide haar met zijn eigen lichaam op haar rug en begon haar borsten te zoenen en liet zijn handen langzaam richting haar kruis glijden. Zijn handen spreiden haar benen en hij liet zijn gezicht tussen haar dijen zakken. Met het puntje van zijn tong draaide hij over haar gladde schaamheuvel en liet zijn tong elke keer even over haar klitje glijden. Oh!, dit voelde heerlijk. Zijn mond gleed over haar lippen en zijn tong boorde zich in haar inmiddels heerlijk opgewonden kutje. Hij kreunde van genot toen hij haar smaak in zijn mond proefde. Zijn vingers volgden het pad van zijn tong en gleden in haar kutje. Met gemak vond hij haar gevoelige plekje en duwde daar voorzichtig op. Oeh! Zijn mond zoog zich vast aan haar kutje en zijn tong danste over haar klit. “Heerlijk! je maakt me gek” zei ze en draaide met haar onderlichaam. Ze had zich zo gedraaid op bed dat haar handen zijn heerlijke lid weer te pakken hadden. “Mmm, ze voelde dat hij het fijn vond en begon hem met haar handen te bewerken. Hij zoog nog fanatieker aan haar kutje en bewoog zijn vingers snel en diep in haar. Ze masseerde zijn lid met enthousiasme en hij waarschuwde haar dat hij bijna weer kwam. “Oooh! ze draaide haar lichaam en hij spoot het heerlijk over haar borsten en buik heen. Hij gromde tegen haar kutje van genoegen toen ze het met haar handen over haar lichaam verspreidde.
Ze voelde zich heerlijk geil en zijn vingers duwden sneller en harder in haar lichaam terwijl hij haar heerlijk likte. Ze voelde haar lichaam aanspannen en ze kromde haar rug terwijl ze het uitschreeuwde van genot spoot ze haar vocht in zijn mond terwijl de golven van genot door haar lichaam trokken. Hij likte nog even door en kwam toen tussen haar benen vandaan en keek har met een tevreden glimlach aan. Ze kropen tegen elkaar aan en ze voelde dat zijn lid alweer hard was. “Mmmm ik wil je in me voelen” zei ze. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en hij liet zijn inmiddels weer op volle sterkte gezwollen lid in haar kutje zakken. “Ooooooh! lekker” zei ze en hij stootte diep in haar door. Hij keek haar aan en ze neukte met hem mee iedere keer als hij stootte duwde ze haar onderlichaam naar hem toe. Zo stuwden ze tegen elkaar op en het duurde dan ook niet lang voor ze aan de eerste trillingen in haar lichaam voelde dat ze opnieuw zou klaarkomen. Bij elke stoot en duw werd de spanning hoger. Nog een, twee stoten en dan zou ze klaarkomen ze zag aan zijn gezicht dat ook hij niet veel meer nodig had en toen haar lichaam begon samen te trekken en schokken kwam ook hij met een kreun klaar en spoot zijn lading diep in haar krampende kutje. Ze vielen samen tevreden en zwaar ademend op het bed. Hij streelde haar haar en zei “Als je dit verstopt had onder een muts had ik je nooit gezien” Rooie“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s