23. uit eten

Ze had uiteindelijk na lang aarzelen met hem afgesproken om iets te gaan eten. Al een tijdje hadden ze in DM op twitter berichtjes uitgewisseld. De berichtjes waren steeds opwindender geworden en ze wilde nu wel eens weten wie er achter zat. Tegenover haar aan tafel zat een leuke man, een stukje jonger als zijzelf maar dat vond ze niet belangrijk. De meeste mensen geloofden het toch niet als ze haar echte leeftijd vertelde en ze vond het zelf ook niet belangrijk. Zoals je je voelde dát was je leeftijd. Hij was goed gekleed maar niet te stijf, precies zoals ze prettig vond gewoon verzorgd. Hij rook lekker, niet te overdreven maar fris.
Hij had een leuk restaurant uitgezocht. Mooie ambiance en niet te druk. Ze zaten in een hoekje. Mooie tafelkleden en rustige muziek. Hij praatte gezellig en het eten was prima. Ze bekeek hem nog eens goed. Deze man die daar tegenover haar zat. Als ze terugdacht aan de berichtjes die ze van hem gehad had dan kreeg ze het direct weer warm. Mmmm en toch nu zo aan dit tafeltje ….. hij had er nog niets over gezegd. Ze voelde zich enigszins geïrriteerd dat hij het niet ter sprake bracht.
Er begon zich een ondeugend plannetje in haar hoofd te ontvouwen. Ze deed één schoen uit en schoof haar voet onder de tafel in zijn richting. Ze raakte zijn schoen aan. Hij keek haar aan en ze lachte verontschuldigend. Hij lachte terug. Toen liet ze haar voet langzaam over zijn been in de richting van zijn knie glijden. Zijn ogen werden groter. Hij zuchtte een keer diep. Verder ging haar voet nu langs de binnenkant van zijn dij omhoog. Hij wiebelde op zijn stoel en keek om zich heen. Het tafelkleed ontnam iedereen het zicht op haar voet en wat ze daarmee deed. Zachtjes duwde ze met haar voet tegen zijn kruis. Oeh! Hij vond het lekker dat was duidelijk te merken. Zijn broek zat strakker dan voorheen. Zacht masseerde ze met haar tenen zijn steeds harder wordende erectie. Mmmmm hij was al lekker op sterkte.
De ober kwam om hun glazen bij te vullen en glimlachte vriendelijk. Hij keek haar aan en vroeg of alles naar wens was. Nou dat mocht duidelijk zijn. Toen de ober vertrokken was proesten ze het beide uit. Ze keek hem aan over de tafel en deed haar ander schoen ook uit. Haar voet voegde zich bij de andere en haar tafelheer zakte onderuit in zijn stoel. Het was duidelijk dat hij het naar zijn zin had. Ze voelde hoe hij zijn onderlichaam tegen haar masserende voeten aandrukte en genoot. Hij sloot zijn ogen. Mmmm hij moest niet gaan wegdutten.
Ze draaide zich onder de tafel zo dat ze haar string uit kon doen en duwde die in zijn op de tafel liggende hand. Hij was verbouwereerd en stak het direct onder de tafel aan zijn kant. Zijn ogen werden groot bij het idee dat ze onder het rokje nu niets meer droeg. Hij haalde zijn hand tevoorschijn en bracht hem naar zijn gezicht. Verrukt rook hij aan haar stringetje en keek daarbij heel ondeugend naar haar terug. “Kom trek je schoenen aan” zei hij en hij stond op. Zijn colbert camoufleerde gelukkig het resultaat van haar massage. Samen liepen ze naar de uitgang waar hij afrekende terwijl zij haar jas opzocht. Hij hielp haar galant in haar jas en kuste haar daarbij in haar hals. Mmm ze realiseerde zich dat ze nog helemaal niet met hem gezoend had. Wel zo’n kusje op je wang maar geen echte zoen.
Buiten was het redelijk herfstweer en ze liepen in een rustig tempo naar zijn auto. Het was stil op de parkeerplaats. Hij had zijn arm om haar heengeslagen en drukte haar stevig tegen zich aan en fluisterde in haar oor. “Jij bent vreselijk ondeugend”. Ze grinnikte van plezier en haar ogen twinkelden. “Echt niet” zei ze en keek heel onschuldig. Hij trok haar tegen zich aan en zoende haar op haar lippen, eerst zachtjes en daarna toen hun tongen elkaar raakten steviger en harder. Hij zuchtte en ademde sneller. “Jeetje, ik ben zo opgewonden dat ik je hier ter plekke wel zou kunnen nemen” fluisterde hij in haar oor. Een scheut van opwinding trok door haar hele lichaam. Oeh! dat zou wel heel lekker zijn. Ze waren inmiddels bij zijn auto aangekomen. Hij duwde haar lichaam er tegenaan en zoende haar nogmaals heftig. Zijn handen gleden onder haar rokje en omvatten haar billen. Hij duwde zijn onderlichaam tegen het hare. Mmmmmmm dit was heerlijk. Zijn vingers vonden haar opgewonden klit en bewogen er voorzichtig overheen.
Haar handen gleden omlaag over zijn brede borst naar de sluiting van zijn broek. Hij kreunde toen haar hand zich via de gulp in zijn broek bewoog. Voorzichtig bevrijdde ze zijn heftig kloppende lul uit zijn broek. “Wat ga je doen”? vroeg hij. Ze gaf geen antwoord maar liet zich op haar hurken zakken en nam zijn kloppende eikel in haar mond. Hij ademde scherp in en zijn handen begroeven zich in haar haar. Zacht zoog ze aan zijn eikel en onderhand liet ze haar ene hand op en neer bewegen terwijl de andere zijn ballen masseerde. Mmmm. lekkere paal. Ze ging weer staan en duwde haar onderlichaam tegen hem aan. “Nou doe dan!” fluisterde ze in zijn oor en ze zag de verbazing op zijn gezicht. Hij kreunde en duwde zijn eikel voorzichtig in haar verlangende kutje. Ze sloeg een been om zijn heup heen en duwde zelf haar onderlichaam tegen hem aan. Zuchtend en kreunend zocht hij steun tegen de auto. Hij keek haar aan en begon haar diep te neuken. Ooooh! dit was wat ze gewild had, de hele avond al en zo te merken hij ook. Hij hielp haar haar andere been ook om zijn heupen te slaan en met haar rug tegen de auto lukte dat prima. Zo kon hij nog dieper in haar doordringen. Ze voelde dat haar orgasme snel zou komen. Met elke stoot kwam het dichterbij. Dit was ook zo geil. Hij stootte dieper en sneller en ze kreunde van genot. Ze verkrampte en kwam heftig klaar en door haar bewegingen en krampen kon hij zich niet meer beheersen. Hij verkrampte en schreeuwde toen hij haar volspoot met zijn zaad. Ze hadden beide even nodig om weer op adem te komen. Hij zoende haar hals en mond en gezicht en haalde een grote zakdoek uit de zak van zijn colbert. Deze propte ze in haar kruis zodat zijn en haar vocht niet langs haar benen zouden lopen. “Schatje, zullen we naar mijn huis gaan?” vroeg hij, “dan kunnen we in bad”. Je dacht toch niet dat je nu klaar was? vroeg ze ondeugend. “Ik had gehoopt dat je dat zeggen zou!”zei hij en stapte in de auto.

Eén reactie op “23. uit eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s