22. Onverwacht genoegen

Het was een leuk feest. Leuker als ze in eerste instantie gedacht had. Ze zou eigenlijk met haar vriendin gaan maar die had op het laatste moment afgebeld vanwege griep. Haar man en haar vriendin hadden er op aangedrongen dat ze toch zou gaan en nu ze er eenmaal was had ze er geen spijt van. De muziek was leuk en ze had al met een paar mensen gezellig zitten praten. Gelukkig was ze zo slim geweest om haar man te vragen haar te brengen en eventueel te halen zodat ze ook fijn een wijntje kon drinken.
Ze zat net even lekker met dat wijntje in een van de luxe lounge hoekjes toen iemand achter haar vroeg of de plaats naast haar bezet was. “Nee hoor, die is vrij!” antwoordde ze automatisch en draaide zich om om te zien wie dat vroeg. Ze keek in een paar extreem groene ogen en een vrolijk gezicht. Leuk! dacht ze die is hier vast niet alleen. De man liet zich met een zucht in het bankje vallen en begon een luchtig gesprek over het feest. Toen haar wijntje op was vroeg hij of hij een nieuwe voor haar moest halen maar ze sloeg dit beleefd af. “Nou dan moet je maar met me dansen” zei hij en pakte haar bij haar arm en trok haar richting de dansvloer. Er werd net een langzaam nummer ingezet en zijn gezicht verried dat hij haar heel blij mee was. Hij legde een hand op haar heup en ze werd voorzichtig tegen zijn lichaam aangetrokken. Mmmm hij voelde goed en rook lekker. Hij danste met haar dicht tegen zich aan en ze voelde zijn lippen in haar hals, het was geen kus maar het voelde bijna zo. Ze kreeg kippenvel van hem, geen akelig kippenvel maar heel prettig kippenvel. Zijn handen gleden over haar rug richting haar billen.
Veel te snel was het langzame nummer afgelopen. Ze liepen samen terug naar het bankje. “Wil je nu wel iets drinken?” vroeg hij. Ze knikte bevestigend, ze was wel toe aan iets te drinken na zo intiem gedanst te hebben, al was het alleen maar om haar handen iets te doen te geven. Hij haalde een glas rode wijn voor haar en voor hemzelf een Cola. Hij ging weer naast haar op het bankje zitten, alleen veel dichterbij als de vorige keer. Ze kreeg het mega warm van hem. Plotseling pakte hij haar hand. “Ik weet niet hoe jij je voelt” zei hij “maar ik weet wel dat ik bibberknieën van jou krijg!” Hij keek haar vragend aan en ze moest bekennen dat ook zij zich door hem anders voelde dan anders. “Heb je zin om straks met mij mee te gaan?” vroeg hij en ze merkte aan hem dat haar antwoord voor hem heel belangrijk was. Eigenlijk twijfelde ze niet maar ze wilde niet al te gretig overkomen. Ze kneep hem in zijn hand en trok de hare terug. “Misschien” zei ze. Hij liet zijn adem, die hij onbewust ingehouden had, langzaam ontsnappen. “Oke, dat is in ieder geval geen nee!” zei hij en hij glimlachte.
Toen ze even later weer een langzame plaat draaiden keek hij haar verlangend aan. Ze grijnsde naar hem en stond op. Zijn armen gleden om haar heen en ze dansten samen op de muziek. Zijn handen gleden naar haar billen en drukten haar stevig tegen hem aan. Ze kon voelen aan zijn lichaam dat zij hem opwond en om eerlijk te zijn wond hij haar ook op. Zijn lippen gleden in haar hals maar kusten haar nu echt en een heerlijke rilling liep over haar rug. Ze huiverde van genot en hij keek haar verrast aan. Nu liet hij zijn mond op de hare neerkomen en ze voelde haar eigen knieën knikken. Wow dit was goed! Waarom had ze niet direct ja gezegd toen hij haar gevraagd had mee te gaan? Als hij het nu zou vragen zou ze niet twijfelen. Hij keek haar diep in haar ogen en trok een wenkbrauw op alsof hij zich afvroeg wat ze nu zou antwoorden. “Ja” zei ze en hij kreunde zacht van tevredenheid. Direct draaide hij zich om en sloeg een arm om haar schouder. “Kom dan” zei hij “moet je nog iemand zeggen dat je weg gaat?” Hij haalde zelf zijn telefoon uit zijn zak en begon te bellen. Ze pakte haar telefoon en stuurde haar man een sms om te laten weten dat hij haar niet hoefde halen. Hij gaf door aan iemand, waarschijnlijk een vriend, dat hij zelf voor vervoer moest zorgen omdat hij de auto meenam. Toen dit opgelost was liepen ze samen naar de hal om hun jassen op te halen. In de auto nam hij haar weer in zijn armen en kuste haar hartstochtelijk. “Mmmm, ik ben zo blij dat je ja gezegd hebt”zei hij toen hij haar na een tijdje losliet. Telkens als hij schakelde gleed zijn hand over haar knie en iedere keer gleed zijn hand een klein stukje verder omhoog. Ze voelde hoe de spanning voor hem en voor haar steeds meer opliep. Eindelijk hadden ze de bestemming bereikt. Hij parkeerde de auto en liep voor haar uit naar de voordeur.
Eenmaal binnen drukte hij haar tegen de muur en ze voelde zijn gezwollen lid tegen haar buik toen hij haar zoende en zijn handen haar hele lichaam streelden. Hij trok de zoom van haar jurkje omhoog en pakte haar beide billen vast zodat ze nog meer tegen zijn erectie aangedrukt werd. Hij hijgde in haar nek en likte aan haar oorlel. “Hmm, ik vind je zo lekker. Voel je dat?” vroeg hij. Het enige wat ze kon doen was knikken want ook zij was enorm opgewonden geraakt van de rit en zijn aanrakingen. Hij duwde haar nog iets harder tegen de muur en ze sloeg haar benen om zijn middel. Ze voelde haar opgewonden kutje direct op zijn lid wat haar en hem erg opwond. Hij tilde haar op en liep met haar de kamer in waar hij haar op de eettafel neerzette. “Zo nu heb ik mijn handen vrij” zei hij en liet zijn handen direct onder het jurkje glijden. Het jurkje verdween over haar hoofd en ze hoorde hem zuchten toen hij haar zwart met witte lingeriesetje bewonderde. Ze was blij dat ze toch de moeite genomen had om dat aan te doen toen ze zich vanavond gekleed had om weg te gaan. Hij maakte voorzichtig de sluiting van haar beha los en bevrijdde haar borsten uit het kanten omhulsel. Een voor een kuste hij haar strak staande tepels. “Mmmm, hij had totaal geen haast. Voorzichtig duwde hij haar achterover op de tafel. Zijn handen gleden langs de rand van haar slipje en ze draaide ongeduldig met haar lichaam. Ze hoorde hem grinniken. “Rustig mevrouwtje ongeduld!” zei hij en ze hoorde de lach in zijn stem. Langzaam stroopte hij haar slipje naar beneden. Waarna hij haar goedkeurend opnam. Ze werd nu toch best ongeduldig en probeerde hem naar zich toe te trekken. Zijn lippen daalden echter langzaam op haar buik neer en hij liet zich totaal niet door haar sturen. Argh! Ze kon bijna niet meer wachten. Hij kuste haar buik en heuveltje en liet toen heel langzaam zijn tong over haar lippen glijden. Ze kreunde van genot maar ook van frustratie. Ze trok en rukte aan hem maar hij was onvermurwbaar. “Als je zo doorgaat ga ik je vastbinden”zei hij en hij keek haar gemaakt streng aan. “Oooh! Lekker!” het was er uit voor ze er erg in had. Zijn hoofd schoot omhoog en hij grijsde breed. “Ik had gehoopt dat je dat zou zeggen” zei hij en als bij toverslag haalde hij vier leren banden tevoorschijn waarmee hij haar aan de eettafelpoten vast maakte.
Toen ze eenmaal zo vastgemaakt was liep hij om de tafel heen en pakte haar haar stevig beet. Hij tilde haar hoofd iets op en zoende haar intens. “Ooh! wat ben je nu mooi, zo geil vastgebonden” zei hij. Hij maakte zijn broek los en haalde zijn kloppende erectie tevoorschijn. “Ik wil dat je me pijpt” zei hij en trok haar zo dat haar hoofd van de tafel af naar beneden hing en ze zijn lid in haar mond kon nemen. Haar lippen sloten om zijn eikel en langzaam schoof hij een groot gedeelte van zijn strakgespannen lul in haar mond. Hmmmm, wat smaakte hij lekker. Hij kreunde en neukte haar mond maar zorgde ervoor dat hij niet te diep stootte. “Ja, dat doe je goed” zei hij na een tijdje en haalde zijn lul uit haar mond. Hij gleed met zijn eikel over haar wangen maar zorgde ervoor dat ze hem niet weer in haar mond kon nemen. Hij liep om de tafel heen en kneep zacht in haar tepels. Zijn mond daalde op haar kutje neer en zoog het helemaal naar binnen. Ze genoot enorm van hem en draaide met haar onderlichaam zodat haar kutje tegen zijn mond duwde. Hij likte en zoog haar kutje en liet zijn tong diep in haar doordringen. Ze voelde de eerste krampen van haar orgasme door haar lijf schieten. Ze kreunde en schokte toen ze met een kreet klaar kwam. Hij likte haar kutje nog even lekker na en verdween toen in de keuken.
Na een paar minuten kwam hij terug maar hij was niet alleen naast hem stond een perfecte kopie van hem. Haar ogen werden groot. “Schatje, dit is mijn tweelingbroer” zei hij “ik denk dat je het niet erg vind als hij meedoet?” Hij had volkomen gelijk! Sex met een mooie lekkere geile man was leuk maar met twee identieke lekkere mannen leek haar helemaal te gek.
Ze knikte dus heftig en de tweelingbroer ontdeed zich van zijn kleding. Haar verleider, die zich inmiddels ook ontkleed had, plaatste zijn eikel tussen haar natte lippen en zijn broer kwam bij haar hoofd staan en liet zijn eikel in haar mond glijden. Beide mannen stootten gelijktijdig naar voren en ze werd door de ene in haar kutje en de andere in haar mond geneukt. Wow! Wat een sensatie, ze zagen er beide goed uit en waren ook nog eens erg lekker. Ze genoot van deze mannen. Ze masseerden beide onderhand haar lichaam en ze kronkelde van genot. De broer die haar mondje neukte bewoog steeds sneller en ze voelde aan zijn lul dat zijn orgasme er aan zat te komen. Hij keek haar in haar ogen en ze knikte dat het oké was om in haar mond te komen. Meer had hij niet nodig en met een kreet spoot hij haar mond vol, ze verslikte zich bijna in de hoeveelheid maar wist het toch allemaal weg te krijgen. Onderhand was haar verleider zo geil geworden van het uitzicht dat hij met een oerkreet haar kutje volspoot wat ze zo heerlijk vond dat ze zelf ook weer kwam.
De broers grijnsden naar elkaar en maakten haar banden los en omhelsden haar met z’n tweeën. Ze knuffelden een poosje en dronken nog wat. Maar ze konden niet van elkaar afblijven en daarvan raakten ze alle drie zo opgewonden dat ze besloten naar de slaapkamer te gaan. Daar aangekomen pakte haar verleider een grote fles olie en begon haar rug helemaal in te smeren van haar schouders tot haar tenen. Zijn broer deed hetzelfde met haar voorkant . Mmmmm, ze voelde zich helemaal verwend. De broer die haar mond volgespoten had ging op zijn rug liggen en trok haar bovenop zich. “Nu ga ik je kutje voelen” zei hij en duwde haar op zijn inmiddels weer keiharde lul. De andere broer kwam op zijn knieën achter haar zitten en begon haar kontje met veel olie te bewerken. Langzaam liet hij eerst één en daarna twee vingers in haar kontje glijden. “Ooooh! van genot kwam ze al bijna weer klaar. Hij manoeuvreerde zichzelf dichterbij en liet voorzichtig zijn eikel in haar kontje glijden. Langzaam, tot hij er helemaal in zat. De broers begonnen beide in tegengesteld ritme te bewegen als de een er in ging ging de ander er uit. Ze voelde dat ze kwam en gilde het uit toen ze schokte en krampte van haar orgasme. De heren waren echter nog niet zover en bleven doorgaan met stoten, pas toen ze nogmaals een geweldig orgasme kreeg konden ook zij zich niet langer beheersen en spoten ze haar aan beide kanten gelijktijdig vol met hun lading. Voldaan zakten ze gezamenlijk op het bed neer. Ze streelden elkaar en knuffelden nog wat na. Vlak voor ze in slaap viel hoorde ze de ene broer tegen de andere zeggen. Goede keus man! “Ja! Dacht ze zelf, ZEKER!” En met een glimlach sloot ze haar ogen.

3 reacties op “22. Onverwacht genoegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s