21. Archief

Sinds een tijdje was er een “nieuwe” in het archief. Ze had hem met bewondering bekeken en geprobeerd zijn aandacht te trekken maar tot nu toe was dat niet gelukt. Je zou er bijna gefrustreerd van raken. Ze wist dat ze er goed uit zag. Goed, ze was niet erg lang maar ze had mooie rondingen en een vrolijke lach. En meestal wist ze van de mannen wel meer dan normale aandacht te trekken. Maar wat ze ook probeerde deze man reageerde nergens op. Vandaag had ze besloten om dan maar voor de harde aanpak te gaan. Ze kleedde zich meer dan zorgvuldig. Sexy ondergoed, kort rokje, mooie pumps, strak truitje, waardoor haar borsten nog groter leken en ze deed extra haar best op haar make-up en haar. Nou hij moest haar eens over het hoofd zien vandaag, dan ging ze echt aan zijn geaardheid twijfelen.
Het was laat in de middag toen ze zich naar de kelder van het kantoorgebouw begaf. Ze wist dat er overgewerkt zou worden dus het gebouw zou voorlopig open blijven. Het was 5 voor half 5 toen ze het archief binnenliep. Goedemiddag! riep ze en ergens achter in de gangen hoorde ze hem antwoorden. Mooi! hij was alleen. Ze rommelde wat tussen de dozen en pakte wat dossiers. Het was hier koel en de verlichting was koud en schel. Ze kreeg er kippenvel van.
Na een tijdje had ze de dossiers allemaal bijeengezocht. Ze talmde nog wat om er zeker van te zijn dat hij bij de ingang zou staan om op haar te wachten zodat hij kon noteren wat ze meegenomen had en zou kunnen afsluiten. Langzaam liep ze naar de deur hij stond bij zijn bureau op haar te wachten. Heb je het kunnen vinden? vroeg hij. Ja hoor! zei ze en ze legde de dossiers op de tafel. Tenminste dat was de bedoeling. Ze gleden met een plof allemaal op de grond. “Oh jee! zei ze, Sorry!” Ze draaide zich om en bukte om ze op te rapen zich heel goed realiserend dat ze een kort rokje droeg en hem daarbij een blik gunde op haar billen en het stringetje dat ze vanochtend zorgvuldig uitgezocht had. Ze hoorde hem scherp inademen. Ze keek even onder haar arm door in zijn richting en zag aan zijn gezicht dat het uitzicht hem wel degelijk beviel en bleef expres nog even zo staan. Ze richtte zich langzaam op en keek hem openlijk geamuseerd aan met een ondeugende blik in haar ogen. Ze deed een stap in zijn richting en verloor opzettelijk haar evenwicht zodat ze tegen hem aangleed. Hij ving haar op in zijn armen en direct liet ze de dossiers weer vallen. Alleen bleven ze nu liggen omdat ze er beide geen aandacht meer voor hadden. Zijn handen gleden over haar rug en trokken haar tegen hem aan. Mmmmmm gromde hij en liet zijn mond op de hare neerdalen in een harde eisende zoen. Haar knieën knikten en ze beantwoordde de zoen. Hij liep met haar in zijn armen een paar passen achteruit en schopte de deur dicht. Toen liep hij naar de stelling en duwde haar er tegenaan. Zijn handen gleden over haar rug, borsten en billen en ze voelde hoe zijn opwinding tegen haar buik groeide. “Oeh!” dit voelde goed. Plots greep hij haar hand en maakte haar hand vast aan de stelling met een tie-wrap en voor ze na kon denken had hij ook de andere hand vastgemaakt aan de stelling. Even was ze bang, maar hij nam haar kin tussen zijn vingers en keek haar in de ogen. “Niet bang zijn!” zei hij, “er gebeurd niets dat je niet wilt, Oké?” Ze knikte en als ze er over nadacht vond ze het eigenlijk vreeslijk opwindend. Hij zoende haar in haar nek en maakte de sluiting van haar beha los. Even maakte hij haar ene hand los om haar arm door de beha en het truitje te halen en daarna de andere. Ze realiseerde zich dat het herbruikbare tie-wraps waren. Ook haar rokje en haar stringetje volgden zodat ze even later in haar kousen en pumps vastgebonden aan de stelling voor hem stond. Hij keek haar bewonderend aan en liet zijn vingers over haar lippen via haar hals over haar borsten naar beneden glijden. Hij liet voorzichtig een vinger over haar klitje glijden en zuchtte verlangend toen hij zijn vinger in haar inmiddels natte kutje schoof. Ze kreunde en duwde haar onderlichaam op zijn hand. Hij liet zich op zijn knieën zakken en kuste haar buik en likte haar lipjes terwijl zijn vinger langzaam in en uit haar kutje schoof. Zijn mond zoog zich aan haar kutje vast als was het een ijsje.
Hij zoog en likte en vingerde haar vol passie en ze wist dat hij haar niet los zou laten tot ze gekomen was. Langzaam begon in haar buik de spanning zich op te bouwen. Toen hij merkte aan haar ademhaling en bewegingen dat ze zou gaan komen voerde hij het tempo van zijn tong en vingers verder op en ze kreunde en schokte wild toen ze door haar orgasme overvallen werd. Hij likte nog even door en stond toen op bracht twee vingers in haar kutje en bewoog deze wild en krachtig, ze gilde het bijna uit van genot en spoot dikke stalen vocht over zijn arm en broek heen. “Hmmm” gromde hij tevreden, “lekker!” En likte zijn vingers af.
Hij liep naar zijn bureau en haalde daar de stoel achter vandaan, maakte haar armen los en zette haar op de stoel met haar handen aan de leuningen vastgebonden. Hij ging voor haar staan en maakte de rits van zijn broek los om zijn erectie uit zijn benauwde positie te bevrijden. Zijn lul stond fier en strak voor haar gezicht. Hij duwde hem naar beneden en met zijn hand op haar hoofd duwde hij zijn eikel tegen haar lippen. “Hmmmm”, ze kreunde van genoegen toen zijn eikel in haar mond gleed. Hij had een heerlijke paal. Ze likte en zoog aan zijn strak gespannen erectie en proefde het vocht dat op zijn eikel had gestaan. Zijn paal was hard en voelde bijna heet in haar mond. Ze likte en zoog gulzig aan zijn heerlijke lul en ze hoorde hem zuchten en kreunen van genot. Zijn hand zorgde ervoor dat ze niet weg zou trekken maar ze wilde helemaal niet weg. Ze liet hem diep in haar keel zakken en hoorde hem tevreden zuchten. Het tempo ging sneller en sneller en ze voelde aan hem dat hij haar mond zou gaan volspuiten met zijn zaad. Hij greep haar hoofd vast en kreunde luid toe hij in haar mondje klaar kwam. Het was te veel voor haar om door te kunnen slikken in zo’n korte tijd en er liep een straaltje langs haar kin in haar hals naar beneden. Ze likte en zoog tot hij zijn lul uit haar mond haalde en hij zoende haar vol op haar, nog steeds van zijn zaad vergeven, mond. Hij likte de druppels op die langs haar kin en hals gelopen waren. “Mmmm, je bent een lekkere meid!” zei hij en maakte haar armen los van de stoel. Hij trok haar tegen zich aan en zoende haar vol overgave.
Toen draaide hij haar om en duwde haar over het bureau. De bovenkant voelde koud tegen haar naakte lichaam. Hij liep naar de andere kant en maakte haar handen vast aan de handvaten van de bureaulade. Hij ging achter haar staan en bewonderde haar ronde billen. “Mooi!” zei hij en liet zijn hand hard op haar bil terecht komen. Ze schrok er van. Pijn deed het niet, het was eerder fijn. “Klets!” ook op de andere bil liet hij zijn hand terecht komen. “Mmmm” ze kreunde van plezier. Hij greep haar heupen vast en duwde zijn eikel tussen haar lippen. “Oooh!” hij was nog steeds hard. Dit had ze niet verwacht. Hij stootte zijn eikel in een keer door tot hij niet verder kon. “Wow!” zei hij. “Lekker strak”. Hij begon haar kutje vol overgave te neuken en sloeg haar daarbij af en toe op haar billen. “Argh”, ze ging zo weer komen. Dit was zo geil. Ze draaide met haar onderlichaam en hoorde ook hem kreunen van genot. Hij stootte en zij draaide en ze voelde dat ze ging komen haar hele lichaam verkrampte om zijn stampende lul en hij spoot haar kutje vol met zijn zaad terwijl ze schreeuwde van genot. Hij liet zich op haar rug vallen en streelde haar haar. “Ik geloof dat je wel gevonden hebt wat je zocht.” Fluisterde hij in haar oor. Ze knikte bevestigend. “En meer en beter dan ik dacht!” zei ze.

Eén reactie op “21. Archief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s