11. Vrienden ;-)

Ze had lang nagedacht of ze wel naar deze bijeenkomst zou gaan. Ze kende niemand eigenlijk echt. Het waren allemaal leuke mensen maar niet echt bekenden. Op het laatste moment besloot ze toch te gaan. Trok een leuk jurkje aan en stapte in de auto. Aangekomen bij het gebouw waar de bijeenkomst gehouden werd parkeerde ze haar auto en stapte zonder te aarzelen naar binnen. In eerste instantie bleef ze onopgemerkt maar gaandeweg zagen steeds meer mensen haar en werd ze hartelijk begroet. Het was een warm gevoel dat zoveel mensen echt geïnteresseerd waren in haar en ze voelde zich direct thuis.
Zonder er bij na te denken had ze al 3 glazen wijn op en ze moest straks nog naar huis rijden. Dat was een minder goede zet. Nou ja dan moest ze maar wat langer blijven. Ze liet zich even op een van de stoelen zakken en mengde zich in een gesprek. Er werd gedanst en er was een gezellige sfeer.
Toen er later op de avond meerdere mensen vertrokken vroeg een van de mannen of ze wel een kamer had gereserveerd in het hotel. Ze antwoordde ontkennend. Deze man had ze al vaker gesproken en ze vond hem een aantrekkelijke persoon. Ze had alleen niet verwacht dat hij aandacht aan haar zou besteden nu er zoveel mooie vrouwen aanwezig waren. Ze voelde zich gevleid. hij ging naast haar zitten en vroeg haar geïnteresseerd naar haar mening over bepaalde onderwerpen. Ze raakten in een geanimeerd gesprek verwikkeld en merkten niet op dat al veel gasten de bijeenkomst verlaten hadden.
Een andere man waar ze ook al vaker contact mee gehad had sprak de man naast haar aan en hij excuseerde zich om bepaalde zaken af te handelen. Even later kwam hij terug en bood haar aan om zijn hotelkamer met haar te delen als ze dat wilde. Ze keek hem vragend aan en even zag ze de pretlichtjes in zijn ogen. hij dacht dat ze beleefd zou weigeren. Hihi dat had hij dan mooi verkeerd gedacht. Graag! zei ze en de uitdrukking op zijn gezicht was er een van oprechte verbazing. Heerlijk om iemand zo te zien kijken dacht ze. Eh…. nou laten we dan maar gaan zij hij. Ze pakte haar tas en jas en liep met de man naar de uitgang. Wacht even riep de andere man ik loop even mee. Zo liep ze even later tussen twee lekkere mannen in naar het hotelletje om de hoek.
Op de kamer gekomen liet ze zich op het bed zakken en rekte zich uit. Ze spiekte stiekem tussen haar oogleden door maar kon niet zien wat de twee vrienden aan het doen waren. Ze voelde de matras naast zich aan beide zijden inzakken en even later voelde ze handen over haar hele lichaam. Mmm dit ging nog leuker worden dan ze gedacht had.
Haar kleding werd door de twee manen stuk voor stuk verwijderd en voor ze het wist lag ze naakt op het bed. Een van de vrienden begon haar te zoenen en de ander maakte haar polsen aan de bovenkant van het bed vast met haar eigen kous. De andere werd voor haar ogen gebonden. Ze grinnikten opgewonden. Ook zijzelf was inmiddels ernstig opgewonden geraakt. Het geluid van kleding die op een hoop gegooid werd bereikte haar oren en ze sidderde van opwinding. Zo! sprak de ene die volgens haar iets ouder dan de andere was. Nu zullen wij jou eens even lekker verwennen. Hij pakte iets en ze gilde het uit toen de koude massageolie over haar lichaam gegoten werd. Volgens haar was het de halve fles. Het stroomde aan alle kanten van haar af. in haar hals, onder haar oksels tussen haar lipjes. De vrienden begonnen het samen over haar uit te smeren met hypnotiserend langzame bewegingen. Ze begonnen bij haar borsten en gingen elke keer iets lager tot ze bij haar inmiddels hunkerende kutje aankwamen. Daar maakten ze een boog omheen en begonnen haar benen en voeten onder handen te nemen. Langzaam gingen de handen hun pad terug. Nu gingen ze niet voorbij aan haar lipjes maar de aanraking was vederlicht. Ze kreunde het uit. Jaah! zeiden de vrienden bijna in koor en een van hen liet een vinger in haar kutje glijden. Ze wisselden om beurten even af alsof ze er allebei zeker van wilden zijn hoe ruim haar kutje was. Haar zintuigen waren tot op de toppen gespannen. Haar benen werden verder gespreid en ze voelde de matras inzakken. Met ingehouden adem wachtte ze af wat er komen ging. Zacht daalden er een paar lippen op haar kutje neer en een tong flitste over haar klitje. Argh! ze kon het niet bedwingen en kreunde hartstochtelijk. Op dat moment voelde ze een warme eikel tegen haar lippen en opende haar mond en zoog. Nu was het de man die onbedaarlijk kreunde en ze voelde hem sidderen van genot toe ze haar tong langs het randje van zijn eikel liet glijden terwijl ze zoog. Haar borsten en buik werden gestreeld en haar kutje gelikt en deze heerlijke eikel in haar mond. Mmm dit was hemels.
De vrienden wisselden elkaar steeds af en ze wist nu niet meer wie wat bij haar deed en welke eikel er nu in haar mond was. Ze schokte steeds met kleine schokjes en bemerkte dat haar hoogtepunt niet lang meer op zich zou laten wachten. De man die momenteel haar kutje likte voelde de verandering in haar beweging en stopte twee vingers in haar kutje en zoog hard aan haar klit terwijl hij stug door bleef likken. Haar orgasme kwam als een explosie. Haar lichaam spande in een boog en ze spoot zijn mond en kin onder. Oooh lekkerrrrr! zei de man die bij haar hoofd stond en hij nam zijn eikel uit haar mond. De man die haar gelikt had maakte plaats en er werd een heerlijke erectie in haar nog krampende kutje geschoven. Ze kreunde en haar orgasme was direct weer in alle hevigheid terug. De man die bij haar hoofd stond maakte de blinddoek los en haar handen zodat ze kon zien welke man haar zo heerlijk aan het neuken was. Ze nam zijn erectie in haar mond en bewerkte met haar nu vrije hand zijn ballen. Met de nagels van haar andere hand krabde ze genietend over de rug van de andere man die een diepe kreun liet horen. Na een tijdje wisselden de mannen van positie. Nu was de jongere degene die zijn pik in haar mond duwde en de andere man neukte haar vol overgave. Ze voelde dat ze weer zou gaan komen en toen ze dit zei werd het tempo nog verder opgevoerd. Ze kwam schreeuwend klaar en de man die haar neukte spoot zijn lading in haar kutje. Dit was voor de man die ze nog steeds aan het pijpen was zo’n geil gezicht dat hij zich niet langer kon beheersen en zijn zaad in haar mond spoot. Gulzig slikte ze alles door waarna ze gezamenlijk op het bed neervielen. Wow dit beloofde een fijne nacht te worden.

Eén reactie op “11. Vrienden ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s