10. Etentje

Ze wist eigenlijk niet waarom ze toegestemd had. Op dit moment was ze doodnerveus. Ze zat in de auto onderweg naar een afspraak met een wildvreemde man. Ze hadden elkaar op een dating-site leren kennen (nou ja ze hadden wat gemaild) en hij had haar uitgenodigd voor een etentje. In eerste instantie had ze gedacht het niet te doen. Zomaar bij een wildvreemde man thuis gaan eten. Maar ze was steeds meer in de verleiding gekomen en had uiteindelijk ja gezegd.
Ze had zich zorgvuldig gekleed en haar mooiste setje aangetrokken, je wist maar nooit. Haar man had haar een fijne avond gewenst en nogmaals benadrukt dat ze ook kon blijven slapen indien ze dat wilde. En nu stond ze met haar auto voor zijn deur. Even had ze bibberknieën maar daar wilde ze niet aan toegeven. Ze deed haar man een berichtje dat ze gearriveerd was en stapte uit de auto. Op haar bellen werd opengedaan door een vlotte man van haar eigen leeftijd. Hij lachte hartelijk en zoende haar op beide wangen. Toen ze haar jas uitgetrokken had zag ze dat hij haar van top tot teen opnam. Zijn blik sprak boekdelen, ze was in de smaak gevallen. Zullen we eerst een wijntje nemen? vroeg hij. Ze knikte van ja en liet zich in de gezellig ingerichte huiskamer op de bank zakken.
Onder het genot van een glas rode wijn raakten ze in een gesprek verwikkeld en ze merkte dat hij ongemerkt steeds dichterbij kwam zitten. Zijn hand lag tegen haar schouder en zijn knie was maar een paar millimeter van die van haar verwijderd. Hij was leuk en ze wist dat als ze dit niet wilde ze nu zou moeten gaan verzitten. Hij reikte naar zijn glas op de tafel en ze snoof zijn geur op toen zijn lichaam langs het hare kwam. Mmmm hij rook echt lekker. Ze bleef zitten! Zo dat was besloten en nu verder. Zijn hand gleed van de bank op haar schouder en ze keek hem aan. Ze merkte dat hij de uitnodiging in haar ogen opgemerkt had en hij streelde met zijn vinger langs de rand van haar truitje over de aanzet van haar borsten. Een zucht ontsnapte aan haar lippen en direct was zijn mond op de hare voor een warme hartstochtelijke zoen. Zijn handen kneedden haar borsten en gleden over har rug onder haar truitje. Mmm dit was fijn zo. Hij legde zijn hand op haar knie en schoof langzaam omhoog. Toen hij de rand van haar kous voelde stopte hij en vroeg of ze haar rokje en truitje uit wilde trekken. Ze voldeed aan zijn vraag en even later stond ze in haar setje met kousen voor hem.
Jezus wat ben jij een heerlijke vrouw! zei hij. Ze zag aan de grote bobbel in zijn broek dat hij meende wat hij zei en zakte op haar knieën en ritste zijn broek los. Zichtbaar opgelucht dat er ruimte was voor zijn kloppende erectie zuchtte hij diep toen ze hem in haar mond nam. Mmmm hij smaakte lekker. Ze zoog en liet haar tong om zijn eikel rondjes draaien. Hij hield het echter niet lang vol want hij ging staan en legde haar op de bank en begon haar op haar buik te zoenen en likken, steeds lager ging hij. Ze zuchtte opgewonden. Bij haar slipje aangekomen liet hij zijn mond op de plaatst van haar klitje zakken en blies warme lucht door de stof op haar kutje. Ooh dat voelde geil. Hij deed het slipje opzij en nam haar kutje in zijn mond en zoog er aan. Toen likte hij heel voorzichtig langs haar klitje en liet zijn tong bij haar naar binnen gaan. Ze kreunde opgewonden en toen hij zijn vingers het spoort van zijn tong liet volgen kon ze zichzelf niet meer stil houden.
Plotseling tilde hij haar op en droeg haar naar de grote eettafel aan de achterzijde van de kamer. Hij legde haar neer en ontdeed haar van haar slip en beha. Ik ga je neuken op de tafel! zei hij en haalde een fles glijmiddel en een deken tevoorschijn. De Deken legde hij op de tafel en daarna nam hij de fles glijmiddel en maakte alles drijfnat. Hij pakte zijn pik in zijn hand en duwde zijn eikel in haar glimmend natte kutje. Oooh hij was erg groot en dik en zij was klein. Dit was erg overweldigend. Ze had even nodig om zich aan te passen aan dit gevoel. Pfffff. Hij gaf haar de tijd te wennen en bewoog langzaam. Toen voerde hij het tempo op en neukte haar met lange diepe halen. Jezus. dit was goed. De tafel verschoof er zelfs van. Argh ze ging dit niet lang volhouden. Bij elke stoot voelde ze dat haar hoogtepunt dichterbij kwam. Ze kon aan hem ook zien dat zijn opwinding groter en groter werd. Ik ga komen zei ze en hij knikte om aan te geven dat ook hij het niet lang meer vol zou houden. Na nog een diepe stoot kwam ze luid schreeuwend klaar en ook hij verkrampte en spoot zijn lading zaad in haar krampende kutje. Voldaan liet hij zich op haar warme lichaam zakken en zei: Jezus als dit het voorgerecht was moet ik wel iets heel bijzonders gaan koken voor het hoofdgerecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s