9. Verstopping

Zaterdag ochtend! De bel ging. Gelukkig daar zou je hem hebben. Vol enthousiasme opende ze de deur en was verbaasd om in plaats van de vertrouwde oude loodgieter een jonge man voor de deur te treffen. Even zocht ze naar woorden. Wow dit was een leuke vent zeg. Hallo! zei hij je had gebeld dat je een verstopping hebt? Eh… ja, jeetje, Normaal zat ze nooit om woorden verlegen. Kom binnen! Ze liep hem voor naar de keuken en bedacht dat ze een extreem kort rokje aan had met kousen ze had er niet echt over nagedacht vanochtend.
In de keuken gekomen wees ze hem de wasbak die helemaal vol stond. Ja ik zie het, zei hij en zakt op zijn knieën voor het keukenkasje, heb je een grote emmer? Hij haalde wat spullen opzij en liet zich half op zijn rug in het kastje glijden. Ze liep naar de gang en haalde de grootste emmer die ze had. Toen hij hem aan wilde pakken raakte hij de binnenzijde van haar been aan, precies op dat stuk waar haar kous ophield, er ging een elektrische schok door haar lichaam heen. Ze hoopte maar dat hij niet gezien had dat ze geen slipje droeg. Hij draaide de chiffon los en de bak liep leeg in de emmer. Hij kroop uit het kastje en vroeg waar de wc was en liep er met de emmer heen. Toen begon hij aan de klus van de verstopping in de pijp. Het duurde langer dan gedacht aan zijn gezucht en gemopper te horen en ze vroeg zich af of het wel voor elkaar ging komen. Plotseling hoorde ze een hoop lawaai en gevloek en toen hij uit het kastje te voorschijn kwam zat het vuile water tot in zijn haar. Hij zag er dolkomisch uit en ze schoot in de lach. Direct brak er ook op zijn gezicht een vrolijke lach door en even later stonden ze schaterlachend in de keuken. Je mag wel even douchen hoor, zei ze, ik heb nog wel een broek en trui van mijn broer liggen als je wilt?
Nou graag zei hij en wachtte tot ze hem voor ging naar de badkamer. Ze wees hem waar de handdoeken lagen en de zeep en liet hem alleen. Ze ging naar de kast en zocht de broek en trui en liep zonder er bij na te denken net als bij haar broer gewoon de badkamer in. Ze had zich natuurlijk moeten realiseren dat het niet haar broer was die onder de douche stond.
Op het moment dat ze binnenkwam stapte hij er net onder uit. De trui en broek vielen uit haar handen. Jeetje deze man was heerlijk om te zien, mooi gespierd en slank in de taille en toen haar ogen lager gleden zag ze een heerlijke lul die onder haar ogen langzaam omhoog kwam. Ongemerkt likte ze haar lippen, keek hem aan en zag dat hij het ook gezien had en bloosde tot achter haar oren. Ze wilde weglopen maar zijn hand hield haar tegen. Ze keken elkaar aan en hij trok haar tegen zich aan, er kwam spontaan kippenvel over haar hele lijf. Oeh dit voelde goed, zijn handen gleden over haar rug en zijn mond drukte een kus op haar lippen eerst zacht en verkenend daarna dwingend en zijn tong gleed over de hare.
Zijn handen gleden naar haar billen en trokken haar tegen zijn inmiddels keihard gespannen lid aan. Een zucht van opwinding kwam over haar lippen en ze voelde dat ze vreselijk opgewonden van hem werd. Zijn natte lichaam had haar kleding doordrenkt en hij liet wat ruimte tussen hen in om de kleding te kunnen verwijderen. Shirt en rokje waren binnen de kortste keren verdwenen en ze stond in enkel haar kousen tegen hem aan.
Zijn hand gleed in haar nek en hij zoende haar nog hartstochtelijker dan voorheen. Haar knieën begaven het en als hij haar niet vastgehouden had was ze zeker gevallen.
Hij tilde haar op en droeg haar de badkamer uit, keek haar vragend aan en ze wees hem de weg met haar ogen.
In de slaapkamer gekomen legde hij haar op het bed en kwam zelf naast haar liggen. Meisje meisje zei hij, ik ben helemaal weg van je! Ik ga je beminnen als nooit tevoren en hij voegde de daad bij het woord en zoende haar hele lichaam van top tot teen, Hij liet langzaam zijn tong tussen haar lippen glijden en vond haar inmiddels drijfnat geworden klitje en zoog er hard aan. Ze kreunde en hij liet twee vingers in haar kutje glijden en begon er direct mee te bewegen. Zijn vingertoppen vonden haar uiterst gevoelige plekje en ze kreunde nog harder. Al zuigend bleef hij zijn vingers in haar kutje op en neer bewegen en hij voerde het tempo en de druk op. Er kwamen onsamenhangende geluidjes over haar lippen en ze spande haar lichaam in een boog en spoot zijn mond en gezicht en zijn arm helemaal onder zelf werd ze ook helemaal nat. Ze schrok er zelf van. Zoveel had ze nog nooit gespoten, hij richtte zich op met een grijns van oor tot oor en keek haar in haar ogen. Geweldig! zei hij, je bent geweldig en kroop dicht tegen haar aan. Zijn warme erectie klopte tegen haar been en hij trok haar boven op zijn lichaam. Ze pakte zijn heerlijk warme pik in haar hand richtte zichzelf op om hem te ontvangen en liet zich over zijn lul heen zakken. Hij vulde haar helemaal op en ze begon hem te neuken, eerst langzaam maar steeds sneller toen ze zelf ook weer opgewonden raakte. Hij greep haar heupen vast en hielp haar om het tempo op te voeren en ze voelde hoe hij bij elke stoot meer moeite moest doen om niet te komen dus toen ze voelde dat ze ging komen keek ze hem aan zei: Ja Nu! hij liet zichzelf gaan zodat ze luidruchtig samen klaar kwamen.
Voldaan liet ze zich op zijn borst zakken en kroop lekker tegen hem aan. Ze voelde meer dan dat ze hoorde hoe hij grinnikte toen hij zei, Meisje ik kan geen verstopping vinden hier hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s