8. Strand

Het was heerlijk. Zo’n onverwacht warme lente avond. Ze zuchtte verheugd pakt haar kleedje en liep in het licht van de bijna ondergaande zon het strand op. Ze had er een gewoonte van gemaakt om ‘s-avonds te mediteren op het strand terwijl ze de zon in de zee zag zakken. De zee was zo heerlijk hypnotiserend.
Ze liep een stuk weg van de strandtenten en drukte, legde het kleedje neer en ging er lekker voor zitten.
Hij zag haar aan komen lopen en genoot van het aanzicht. Elke avond kwam ze op haar kleedje de zon in de zee zien zakken en elke avond had hij haar bekeken. Haar volle borsten en ronde billen kwamen mooi uit in de kleding die ze droeg en daarbij had ze een prachtige taille maar het mooist vond hij haar ogen. Die had hij eergisteren goed kunnen bekijken toen ze iets te drinken haalde bij de strandtent waar hij toevallig ook in de rij had gestaan. Zo groen.
Ze deed iets met hem. Hij raakte zo opgewonden van haar dat hij zich telkens beheersen moest om haar niet zomaar te overrompelen.
Ze was zich er totaal niet bewust van dat ze bekeken werd en zag er helemaal ontspannen uit. Hij zag dat haar ademhaling zich verdiepte en genoot van het beeld van de vrouw in het warme licht van de ondergaande zon. De zon zakte lager en lager en het verbaasde hem dat ze niet opstond toen hij helemaal verdwenen was.
Hij wachtte nog zeker 10 minuten maar eigenlijk wist hij het al. Ze was in slaap gevallen. Hij kon het ook aan haar houding zien. Ze was een beetje voorover gezakt. Langzaam liep hij dichterbij.
Haar ademhaling was rustig en ontspannen. Het licht van de zon nam nu snel af en het begon donker te worden. Het was heel rustig geworden op het strand en hij liet zich voorzichtig naast haar in het zand zakken. In stilte bewonderde hij haar. Oh wat zou hij graag in haar ogen willen kijken als deze donker zouden worden van hartstocht en haar willen horen kreunen van opwinding, zijn pik werd al hard van het idee.
Voorzichtig streelde hij haar haar en ze zuchtte terwijl er een rilling door haar lichaam ging. Ze was afgekoeld van het stilzitten bedacht hij en kroop tegen haar aan. Ze reageerde direct maar niet zoals hij gevreesd had ze kroop namelijk dichterbij en sloeg met een zucht een arm om hem heen en legde haar hoofd in zijn schoot.
Hij ademde scherp in want zijn erectie werd direct steenhard. Jezus! Hoe ging hij zich hier uit redden als ze nu wakker werd? Maar weglopen kon hij ook niet, daarvoor was ze te lekker. Zijn had gleed over haar rug naar beneden en streelde voorzichtig haar mooie ronde billen, ze maakte een geluidje en kroop nog meer naar hem toe. Toen hield hij het echt niet meer en kuste haar vol op haar mond, ze beantwoordde zijn kus direct. Zijn ogen vlogen open en keken in de heldergroene ogen van de vrouw waarvan hij dacht dat ze sliep. Geen boosheid was er te zien zoals hij verwacht had maar een ondeugende uitnodiging. Hij kreunde en greep haar stevig vast en zij deed hetzelfde bij hem terwijl ze samen achterover vielen in het zand. Haar handen kropen onder zijn shirt en even dacht hij dat HIJ droomde, toen ze zei: Kom, niet hier op het strand, dan komt er overal zand tussen! Ze greep haar kleedje en zijn hand en trok hem mee naar het hotel dat een stuk verder langs het strand stond.
Op haar kamer gekomen was hij inmiddels van de schrik bekomen en trok haar in zijn armen en zoende haar tot ze beiden ademloos waren. Hij legde haar op het bed en begon haar langzaam te ontdoen van haar kleding. Hij wilde van elke minuut genieten en voelde dat zij dit ook wilde. Eindelijk lag ze in volle glorie voor hem deze vrouw die hij zo begeerde. Hij begon haar over haar lichaam te strelen en te zoenen en ze kronkelde van genot. Zijn mond vond haar tepels en zoog ze naar binnen, ze kreunde en draaide met haar onderlichaam. Lager ging zijn mond en vond haar lippen die hij voorzichtig likte, Ze ademde scherp in en ademde met een kreun uit toen zijn tong haar inmiddels opgezwollen klitje vond en deze met zijn tong bewerkte. Mmm, ze smaakte heerlijk zijn mond zoog haar hele kutje naar binnen. Ze kreunde luid en begroef haar nagels in zijn rug en trok aan zijn shirt, dat ze al snel over zijn hoofd verwijderde. Nu hadden haar nagels vrij spel op zijn rug, ze kraste en kneep en hij voelde hoe opgewonden ze was. Voorzichtig liet hij twee vingers in haar glijden ze draaide en kreunde en hij voelde dat ze nu snel ging komen.
Hij ontdeed zich van de rest van zijn kleding en bracht zijn eikel voor haar lippen die nu opgezwollen waren en helemaal openstonden. Hij drukte voorzichtig zijn eikel het eerste kleine stukje naar binnen en keek haar in haar ogen. Ze wilde hem! Dat was zeker. Zij was het die zichzelf op zijn pik duwde en hij moest zich beheersen haar niet direct vol te spuiten. God! wat was dit heerlijk.
Hij nam de leiding over en bepaalde het tempo.Ze kreunde en hij greep haar billen vast om nog dieper in haar te kunnen zinken. Sneller en harder en wilder neukte hij. Ze verkrampte en riep dat ze ging komen en toen haar lichaam begon te schokken voelde hij zijn ballen krampen van genot en hij begroef zich diep in haar en spoot zijn zaad in haar.
Hij keek haar aan en zag haar glimlach toen ze vroeg. Had je nou niet een paar dagen eerder bij me kunnen komen zitten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s