4. Zaterdag

Heerlijk weer was het en ze had zich voorgenomen er van te genieten. Dus was ze op tijd opgestaan en had de trein naar de binnenstad genomen. Nu zat ze heerlijk in de zon van een kopje koffie te genieten. Ze deed haar ogen dicht om van de zon te genieten en op dat moment voelde ze dat er iemand naar haar keek ze deed haar ogen open en zag nog net een leuke man wegkijken. Hihi leuk als je de aandacht trekt dacht ze en besteedde er verder geen aandacht aan.
Een kwartier later pakte ze haar tas en raapte de moed bij elkaar om te gaan zoeken naar een leuk jurkje.
In een groot warenhuis had ze na lang zoeken iets gevonden dat ze wilde passen. En stapte de kleedkamer binnen. Hoera het paste en liet haar figuur goed uitkomen. Ze had een slanke taille en meestal zat het daar veel te wijd. Ze stapte de kleedkamer uit en bewonderde het resultaat in de spiegel. Even dacht ze diezelfde man van het terras weer te zien maar ze hield zichzelf voor dat haar verbeelding haar parten speelde. Ze kleedde zich weer om en rekende bij de kassa haar aankoop af.
Ze bedacht opeens dat ze nog lingerie wilde kopen en zette koers naar dat gedeelte van de winkel. Ze zocht enige stelletjes uit en ging ermee richting kleedruimte. Opeens zag ze de man van het terras, hij was haar gevolgd maar op dit moment even uit het oog verloren. Dit gaf haar de gelegenheid hem beter te bestuderen. Slank van middelbare leeftijd, glad geschoren en een vrolijk gezicht, hij mocht er zijn.
Ze liep onopvallend zijn blikveld binnen en zorgde ervoor dat de sexy lingerie die ze net uitgezocht had goed in beeld kam. Ze kon hem bijna horen zuchten. Er liep een rilling over haar rug. Zou ze? Opeens vatte ze moed en liep naar de kleedkamers zocht die kleedkamer uit die het verst van de ingang verwijderd was er stapte binnen. Snel trok je haar kleding uit en paste een setje aan. Prachtig het zat als gegoten. Maar nu? Ze spiekte om het hoekje om te zien of hij haar gevolgd was en Ja hoor hij stond op het hoekje. Even twijfelde ze nog maar toen deed ze het gordijn opzij en riep: Schat wil je even komen kijken of dit leuk genoeg is? Zijn ogen werden groot maar hij liet niet merken hoe verbaasd hij was en antwoordde: Ja ik kom! En stapte de kleedkamer binnen. Alsof hij niet kon geloven wat er gebeurde staarde hij haar aan. Toen nam hij haar in zijn armen en zoende haar wild, oooh deze man was heerlijk. Ze was blij dat ze de moed gehad had om hem zo te verleiden. Zijn handen omvatten haar borsten en daarna haar billen en hij trok haar tegen hem aan, hij wond haar enorm op en zo te zien en voelen was zij niet de enige, ze streek met haar hand over de grote bult die in zijn broek was ontstaan. Hij ademde scherp in. Helaas werden ze onderbroken door een klopje op de deur van de verkoopster die vroeg of ze ergens mee kon helpen.
Na een ontkennend antwoord van beide vetrok de vrouw wee,r maar dit was niet de plaats om betrapt te worden, ze kleedde zich weer en gingen samen weg nadat hij het setje voor haar afgerekend had.
Samen liepen ze naar zijn auto. Heerlijk was het om de spanning nog op te bouwen onderweg naar zijn woning. Handen streelden en blikken werden uitgewisseld. Eenmaal achter de voordeur stroopte ze de kleding van hem af. Zijn lid stond strak en gespannen en hij hunkerde er net als zij naar om een te worden. Hij kleedde haar langzaam uit om het moment nog te rekken. Maar het verlangen won het en hij legde haar zacht op het tapijt en spreidde haar benen. Voorzichtig plaatste hij zijn eikel tussen haar schaamlippen en wachtte even. Ze kon niet langer wachten en bewoog haar onderlichaam omhoog en maakte de verbinding compleet. Aargh zo moest ze vaker winkelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s