5. Verhuizing

Toen haar vriendengroepje vroeg of ze ook mee wilde helpen om een goede vriend te verhuizen, had ze gretig toegestemd, anders had ze de hele dag alleen thuis gezeten dus waarom ook niet. Het ging om het verzorgen van de broodjes en koffie en dat vond ze altijd leuk om te doen. De verhuizing (het ging om een flatje) verliep voorspoedig en na de broodjes en soep was het eind snel in zicht.
Er werd bier en wijn geopend om de verhuizing te vieren en al gauw was het uitermate gezellig. Ze kende de man wel die verhuisd werd ze had hem meerdere malen op een verjaardag gezien maar om de een of andere reden was het nooit tot een echt gesprek met hem gekomen.
Na een wijntje werd ze plotseling heel erg moe en duizelig, haar vrienden schoten te hulp en ze werd op het bed in de aangrenzende kamer gelegd met een dekentje. Even lekker bijkomen werd er gezegd het was een drukke dag geweest en misschien was dat wijntje niet zo’n slimme zet geweest.
Toen ze wakker werd voelde ze dat ze naakt was, haar handen en voeten waren vastgebonden, er lag nog wel een dekentje over haar heen maar het was eerder een zijden laken voelde ze. Er was een blinddoek over haar ogen gebonden en in haar mond zat iets wat aanvoelde als een bal.
“Zo je bent wakker!” sprak opeens een mannenstem, ze had al gevoeld dat er iemand in dezelfde ruimte was. Tot haar verbazing was ze niet bang, het was eerder een erotisch gevoel dat zich van haar meester maakte, ze voelde zich enorm opgewonden.
DE man die in de kamer was begon langzaam het laken van haar af te trekken het voelde als een streling op haar huid. Een voor een floepten haar inmiddels strak staande tepels onder het laken tevoorschijn. en over haar buik en schaamstreek was het gevoel als een streling. Ze hoorde de man inademen van opwinding toe ze uiteindelijk gebonden en geheel naakt te zien was.
“Mooi”zei hij en ze voelde ineens een hand door haar krullen. Hij begon haar te strelen, eerst haar hals omlaag naar haar borsten en cirkels draaiend om haar tepels, toen lager naar haar navel, waar hij even aandacht aan haar piercing besteedde dan richting haar inmiddels aardig opgewonden kutje maar toen hij daar bijna was gingen zijn handen naar har benen en lager naar haar voeten, “mooie voeten”zei hij en likte plotseling aan haar tenen,een schok voer door haar lijf en ze kreunde, dat was heerlijk! Ze hoorde hem grinniken,”vind je dat lekker?” vroeg hij, Ze bracht een instemmend geluidje voort. “Mmmm dat moet ik onthouden” zei de man en zette zijn verkenningstocht over haar lichaam voort maar nu met zijn mond. Hij bewoog zijn mond nu aan de binnenkant van haar dijen richting haar inmiddels smachtende kutje, even stopte hij, ze kronkelde van frustratie, “nee, zei hij, nog niet” en ging verder op haar buik, een zucht ontsnapte aan haar lippen. Hij likte har navel en besteedde aandacht aan haar tepels, zoende haar uitgebreid in haar hals, ze kon hem ruiken nu, heerlijk fris rook hij mmmm. ze voelde hoe hij de knevel losmaakte maar de bal nog even op zijn plaats hield, “ga je niet gillen? vroeg hij”, ze schudde haar hoofd, dit was een overbodige vraag, ze genoot. Hij haalde de bal weg en nam direct bezit van haar mond,mmm hij zoende heerlijk, ze wilde hem vasthouden maar haar handen zaten nog gebonden. Hij liet haar lippen los en ze kon zijn glimlach bijna voelen. Hij bromde tevreden.
Ze hoorde hoe hij door de kamer liep en haar benen bevrijde, toen voelde ze ineens dat er warme vloeistof over haar lichaam gegoten werd “olie” zijn handen begonnen de olie over heel haar lichaam te verspreiden. Het voelde zalig. Ze werd steeds nieuwsgieriger naar deze man. Hij masseerde de olie over haar lichaam en begon steeds kleinere cirkels rond har kutje te maken. Zijn hand aarzelde even. Er streek een vederlichte aanraking over haar klitje. Oh hij maakte haar gek van verlangen. “vraag het”sprak hij, even begreep ze niet wat de bedoeling was, “Vraag het me” sprak hij maar nu harder. “Wil je me likken?” stamelde ze. “Lief vragen”zei hij en ging door met het om haar kutje heen masseren. “Wil je me likken, alstublieft?” vroeg ze. “Goed zo”zei hij en direct daalde zijn mond neer op haar kutje, het gevoel was overweldigend hij masseerde haar klit met zijn tong en met zijn vingers bewoog hij ritmisch in en uit terwijl hij druk uitoefende. Ze voelde dat ze zou gaan spuiten, ze kronkelde als een vis aan de lijn. het orgasme overweldigde haar en ze spoot haar vocht helemaal over zijn gezicht en arm heen. Dit had hij niet verwacht ze voelde het aan zijn bewegingen. “Wow”zei hij, je bent nog lekkerder dan ik gedacht had”. Even was hij bij het bed weg maar was direct weer boven op haar ze voelde dat hij ook naakt was nu en dat zijn erectie hard en kloppend op haar buik lag, zijn hand ging naar de blinddoek, “ogen dichtlaten”zei hij en maakte de blinddoek los. Braaf deed ze wat hij vroeg, ze vond het steeds leuker. Ze voelde dat hij nog meer olie op haar lijf liet lopen en ook tussen haar benen. “Ik wil dat je me aankijkt als ik je neem”zei hij en ik zeg wanneer je je ogen opendoen mag. “Ze voelde hoe hij zijn eikel tussen haar lippen positioneerde en wachtte geduldig. Zijn hand zocht haar haar en greep het stevig vast, hij bracht zijn gezicht vlak bij het hare en zei “nu” waarop ze haar ogen opende en hij toe stootte, ze keek in de groenste ogen die ze ooit gezien had en het genoot van het gevoel door hem genomen te worden. Rustig voerde hij het tempo op alsof hij hier heel lang van wilde genieten, en ze voelde hoe hij haar armen bevrijdde uit de boeien ze begroef haar nagels in zijn rug en sloeg haar benen om hem heen. Ze voelde hoe hij haar lichaam tegen zich aan trok en hoe haar opwinding langzaam een hoogtepunt bereikte, ze schreeuwde het uit toen haar orgasme haar lichaam overviel en ook hij schreeuwde het uit toen haar samentrekkende kutje hem over het laatste randje in de diepte van hun gezamenlijke orgasme stortte.
Toen ze na een tijdje weer wakker werd was ze alleen en lag er een briefje op het kussen naast haar met daarop de boodschap :
“kom morgen mijn kasten inruimen, ik kan nog wel wat hulp gebruiken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s