7. Ontmoeting

Elke vrijdag zat hij daar aan dat tafeltje en dan bekeek ze hem. Niet te groot, goed figuur, mooie ogen die vrolijk in zijn hoofd twinkelden, niet te mager maar ook geen bierbuik, een mooie man dus. Hij was altijd alleen en las iets op zijn tablet terwijl hij at. Hij dronk altijd water en nam koffie na. Eenmaal had hij haar echt aangekeken en geglimlacht maar verder keek hij eigenlijk nooit naar haar of iemand anders. Zij zat aan een ander tafeltje en at ook alleen. “Als je er bij na ging denken te zot voor woorden” dacht ze. Hij was een leuke man en ze zaten altijd in hetzelfde restaurant. “Volgende week doen we dit anders” bedacht ze zich en als er iets zeker was dan was het dat zij hier verandering in ging brengen.
De week daarop kleedde ze zich met extra zorg. Besteedde meer aandacht aan haar haar en make-up dan gewoonlijk en ging naar haar werk. Zelfs haar leidinggevende viel het op dat er iets aan haar anders was. De klok kon niet snel genoeg gaan als het aan haar lag. Eindelijk werd het 5 uur en kon ze haar werk achter haar laten. Snel controleerde ze nog even haar make-up en haar in de spiegel en wenste iedereen een fijn weekend en stapte in haar auto.
Binnengekomen bij het restaurant op de hoek vlogen haar ogen door de ruimte…. gelukkig hij was er al. Nu moest ze doorzetten, ze trok de stoute schoenen aan en liep direct op zijn tafel af. “Goedenavond! Vind je het goed als ik bij je kom zitten? We eten altijd samen en ik dacht, laten we nu eens echt samen eten. Haar knieën knikten maar de lach bleef op haar gezicht. Verbaasd keek hij op van zijn tablet, eh…… maar natuurlijk zei hij en een glimlach gleed over zijn gezicht. Hij stond zelfs op en schoof haar stoel naar achteren. Een zucht van verlichting ontsnapte aan haar lippen en ze liet zich op de stoel zakken. Even raakte hij haar rug met zijn hand en een rilling ging door haar hele lijf.
Gedurende het eten waarbij het gesprek wonderwel goed verliep (ze hadden meer gemeen dan ze gedacht had) raakte hij haar vaker en vaker “per ongeluk” aan en ze zag dat het hem ook niet onberoerd liet. Ze liet zacht haar schoen van haar voet glijden en bewoog haar voet in zijn richting. Voorzichtig liet ze haar voet op de zijne zakken. Hij stopte midden in een zin en zijn ogen vlogen open. Stoppen of doorgaan? Even wist ze niet wat ze zou doen maar ineens zag ze de sprankeling in zijn ogen. Doorgaan dus! Ze liet haar voet langs zijn kuit omhaag glijden waarbij ze kleine cirkels met haar grote teen maakte. Plotseling greep hij haar hand vast. Ze schrok er van. Ga je even met me mee nog een glaasje drinken? vroeg hij en keek haar onderzoekend aan. Ja graag! zei ze en ze wisten beide waarmee ze zojuist ingestemd had.
Hij wuifde naar de ober en ze verlieten het pand. Buiten gekomen trok hij haar tegen zich aan en zoende haar vurig. Mmm dit was heerlijk. Ze liepen de hoek om en ze kwam tot de ontdekking dat hij bij haar in de straat woonde.
Hij opende de deur van een ruime flat en ze liep achter hem naar binnen. Hij knipte een paar schemerlampjes aan en gooide zijn tas en jas op een stoel, draaide zich om en keek haar aan. Er ging een schok door har heen. oh ze wilde deze man. Hij nam haar in zijn armen en tilde haar op, droeg haar naar de grote hoekbank die heerlijk zacht aanvoelde, terwijl hij haar zoende streelde hij haar nek haar schouders, haar borsten, haar buik, verplaatste zijn handen toen naar haar knieën en vervolgde zijn verkenningstocht aan de binnenkant van haar o zo gevoelige dijen, inmiddels liet zij zich ook niet onbedeeld en kraste met haar nagels over zijn rug en kroelde met haar handen in zijn haar. Plotseling pakte hij haar op en droeg haar naar zijn slaapkamer. Hij vroeg met zijn ogen om toestemming en zij gaf hem die, vlug ontdeed hij haar van haar mooie jurk en luxe lingerie, toen greep hij haar stevig beet en liet zich samen met haar met een plof op het bed vallen
Het bed had een hoofdeind met spijlen en hij haalde meerdere sjaaltjes tevoorschijn voorzichtig maakte hij haar polsen vast waarna hij langs haar arm naar beneden gleed met zijn tong. Hij stond op en bekeek het resultaat. “Mooi!” zei hij en begon zich van zijn kleding te ontdoen. Ze had het goed gezien hij had een mooi lichaam en een heerlijke erectie sprong tevoorschijn toen hij zich van zijn boxer ontdeed. Mmm hij begon haar tenen te likken en werkte zich zo langzaam naar boven, aangekomen bij haar lippen maakte hij een omtrekkende beweging ze worstelde teleurgesteld maar hij zei “even geduld nog” en kuste haar navel en buik. Voorzichtig, alsof ze breekbaar was liet hij zijn tong over haar lippen glijden en vond hij haar inmiddels strak opgezwollen klitje, ze kreunde van opwinding, “je smaakt heerlijk”zei hij en liet zijn tong in haar glijden en nam daarbij haar hele kutje in zijn mond, ooh ze werd helemaal gek van deze man. “Ik wil je” zuchtte ze maar hij liet zich niet van zijn heerlijke klusje afhalen en likte en sabbelde en zoog tot ze een geweldig orgasme kreeg. Haar hele lijf schokte en ze riep zijn naam! Toen kwam hij op haar liggen en liet hij zijn eikel die glom van opwinding tussen haar lippen zakken. Vulde haar op en begon te bewegen, wilde langzaam van haar genieten maar doordat hij begon te bewegen kwam ze nogmaals klaar en haar krampen die zijn pik masseerden waren voor hem teveel, met een explosie kwam hij klaar waarbij hij haar diep in haar ogen keek.
Het werd een fijn weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s