3. Mini vakantie 2

Opstaan! Ze moest opstaan. Ze was zo vreselijk nieuwsgierig. Wie was die man? Waarom was ze als was in zijn handen en ooh god wat wilde ze meer van hem. Snel sprong ze onder de douche en kleedde zich zorgvuldig, mooi ondergoed, parfum en een jurkje waarvan ze wist dat haar figuur er goed in uitkwam. Ze bestede extra aandacht aan haar make- up en decolleté.
Beneden zat iedereen al aan het ontbijt, de leuke barman lachte naar haar en de man die haar gisteren een drankje aangeboden had zat samen met een donkerharige vrouw aan een tafeltje bij het raam.
Ze zorgde ervoor dat ze vlak langs zijn tafeltje liep en snoof onopvallend de geur van zijn aftershave op. Nee dit was hem niet! Teleurgesteld ging ze met haar ontbijt aan een tafeltje zitten. De jongen die achter de bar stond kwam op haar afgelopen om te informeren of alles naar wens was. Hij was leuk! Maar ook zijn aftershave was niet dezelfde als die van gisteravond. Ze werd nu wel heel benieuwd Wie die man was geweest.

Na het ontbijt pakte ze een tas in en ging naar het strand, hoewel de zon scheen was het niet warm genoeg om in de zee te gaan zwemmen ze spreidde haar handdoek uit en ging liggen. Een beetje vreemd vond ze het wel normaal ging ze altijd samen met haar man of vrienden naar het naaktstrand het voelde nu extra bloot. Maar de zon was prettig op haar huid en langzaam ontspande ze mmm de zon zo op haar kutje was echt lekker en de herinnering aan de nacht maakte dat ze ontzettend opgewonden werd. Ongeduldig keek ze om zich heen maar van de “man” was geen spoort te bekennen. Teleurgesteld ging ze ver in de middag terug naar het hotel op haar kamer gooide ze boos het boek en de tas met spullen door de kamer. Haar kleding volgde met evenveel boosheid.
Douchen dan maar dacht ze anders zit er overal zand en ze stapte onder de warme waterstraal mmmm heerlijk was dit, zo stond ze ongeveer 5 minuten te genieten toen er ineens een hand over haar mond geschoven werd en er “ogen dicht laten” werd gefluisterd. Ze herkende direct de geur van zijn aftershave. Hij stapte onder de douche bij haar en begon haar lichaam helemaal in te zepen en te strelen met langzame hypnotiserende bewegingen haar borsten, billen, buik en toen lager haar hele lichaam begon te gonzen van opwinding en ze zuchtte en zakte tegen hem aan. Ooh wat deed deze man met haar en ze had hem nog niet eens gezien. Hij draaide de kraan dicht en greep een handdoek daarmee begon hij haar af te drogen mm ze genoot. Nogmaals herhaalde hij zijn ogen dichtlaten en ze gehoorzaamde omdat ze bang was dat hij anders zou stoppen.
Hij tilde haar op en droeg haar naar het bed daar legde hij haar neer en begon haar over haar hele lichaam te zoenen. Mmmmm heerlijk ze wilde hem en heel haar lichaam hunkerde naar de eenwording met deze ervaren minnaar. Langzaam spreidde hij haar benen en liet zijn tong over haar lippen glijden ooooh dit hield ze echt niet lang meer vol. Plotseling was hij in haar en van schrik vlogen haar ogen open. ” Blauw ontzettend Blauw” zijn ogen! Ze keek hem aan en als bij toverslag wist ze wie hij was.
Hij was geweldig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s