6. Brand

BAM, ze schrok wakker van een vreeslijk lawaai, er werd op de deur gebonsd en geroepen BRAND!, WAKKER WORDEN!, snel sprong ze uit bed en greep iets van de stoel die ernaast stond. Jezus ze sliep naakt maar de angst was zo heftig dat ze er niet bij nadacht. Bij de voordeur hoorde ze ineens glasgerinkel en ze wist dat het glas naast de voordeur gesneuveld was. De deur vloog open op het moment dat ze de gang in liep. Daar stond een brandweerman en toen ze goed keek zag ze dat het de buurman van en paar huizen verder was. Hij keek haar aan en in zijn ogen kon ze de opluchting zien, zijn blik gleed verder over haan lichaam en ze voelde ineens dat de niets droeg, ze keek naar het kledingstuk dat ze van de stoel gegrepen had, een kanten hemdje, dat zou ook niets verhullen. De brand in de aangrenzende flat werd heftiger ,de buurman liep op haar af en gooide een deken om haar heen daarna legde hij haar in een zwaai over zijn schouder. Brr koud was het buiten, de wind kreeg vat op de deken. Snel liep hij de drie trappen af naar beneden en zette haar bij de inmiddels gearriveerde ambulance op de grond. Toen zag ze pas dat er een groot stuk glas rechtop in zijn arm stond en hij heftig bloedde. De ambulancebroeder begon haar te onderzoeken terwijl een andere haar buurman onder handen nam. Nadat vastgesteld was dat zij niets mankeerde werd ze in en busje gezet. Haar buurman werd er bijgezet, hij moest ook naar het opvangcentrum omdat hij met die arm niet meer mocht werken en hij ook niet naar huis kon. Aan zijn gezicht te zien was hij daar niet blij om. Ook hij moest toezien dat zijn flat door rook en water aangevallen werd en hij wist dat hij de nacht in het nabijgelegen hotelletje zou moeten doorbrengen.
Daar aangekomen nam hij haar weer in zijn armen, ze had immers geen schoenen aan en zette haar in de lobby op de grond. Na enige discussie ,” er waren niet genoeg kamers beschikbaar”, werd er blijkbaar een oplossing gevonden. Twee mannen gingen in de lobby op de stoelen zitten en haar buurman kwam met een sleutel op haar af. Kom zei hij en ze volgde hem door de gang naar een kamer. Vind je het goed dat ik op de bank slaap? vroeg hij en ze knikte. Veel kon het haar niet schelen, als ze maar ergens kon slapen. Hij installeerde zich op de bank en zij kroop in het bed.
Een paar uur later werd ze opeens wakker helemaal in paniek ze wist niet waar ze was had het koud en ze kon de angst niet kwijtraken, plotseling waren er twee heerlijk stevige handen om haar schouders en een geruststellende stem. Ze gaf zich over aan het gevoel van veiligheid en bedaarde. Een stevig lichaam drukte tegen het hare aan en ze voelde hoe een behaaglijke warmte door haar heen stroomde. Ze vleide haar hoofd tegen een licht behaard boven lichaam en werd in de armen getrokken die bij dit heerlijke lichaam hoorden mmmm,een tinteling in haar onderlichaam maakte haar helemaal loom, dit was een verrassing. Haar handen gingen op onderzoek en vonden een heerlijk gespierd lichaam en strakke buik, ze hoorde de man waarvan ze zich realiseerde ze dat dit haar buurman was scherp inademen. Haar handen gleden lager en vonden zijn pik die al helemaal strak stond. Ooh wat was dit fijn zo, ze had de buurman altijd al met gretige ogen bekeken. Ook zijn handen gleden over haar lijf en ze merkte dat ze steeds opgewondener werd. Hij trok haar hoofd naar achter en keek haar in de ogen alsof hij wilde zien dat ze echt wakker was, toen hij zag dat ze niet meer in dromenland was draaide hij haar met een zwaai op haar rug en zoende haar gretig zijn tong gleed over haar kin naar beneden en volgde een spoor over haar lichaam, vond haar tepels, navel en ging toen richting haar hunkerende kutje. Gretig likte hij haar schaamlippen en liet zijn tong naar binnen glijden. Daarna stak hij twee van zijn vingers in haar kutje. Ze gromde van genoegen en wilde meer. Ongeduldig trok ze aan zijn schouders en met een beweging was hij bij haar en liet zich langzaam tussen haar lippen glijden. Heerlijk! Hij voerde langzaam het tempo op en het duurde niet lang voor ze met veel lawaai haar hoogtepunt bereikte, Haar wild schokkend orgasme was voor hem te veel van het goede en ook hij kwam met een schreeuw klaar. Samen zakten ze voldaan op de matras en hij zei:
Ik brand al maanden maar had nooit gedacht dat het vuur zo heet zou zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s